Buradan satmaya razı olsak alacak yok. Sığ kalmış görünümü hoşuna gidiyor sanırım patronun
Printable View
Buradan satmaya razı olsak alacak yok. Sığ kalmış görünümü hoşuna gidiyor sanırım patronun
Beklentisi bundan yüksek değilse satsın çıksın bankalar %14 veriyor bakabı ekstra %4-5 için tutmaması lazım.
Normal sartlarda likidite sorunu, patron ve yönetim riski, piyasa riski ..bunları koyduğunuzda bakab'In 1 sene sonra min yüzde 25 civarı yukarıda olmasını bekliyorsanız bakabda durmanız lazım.. yoksa niye bakabda durasınız.
ben bakab bir gun yatas olur diye bekliyorum
ama diğer hisseler düşükken patron çeksin 6 ya yarın veririm.
onu kırmam.
Hissede sinir savaşı devam ediyor, gölge etmeseler hisse fezaya çıkacak, kendi ayaklarına kurşun sıkıyor dallamalar, son 1 aydır hisse hiç kıpırdamıyor, işlem hacmi yerlerde sürünüyor, sözüm CB ve yanıcılarına, bekletiyorsunuzda ne geçiyor elinize? düşenmi oldu bu fiyatlardan hayır, bırakın mal almayı mallarınızı kaptırdınız enayiler, nereden mi biliyorum çünkü ben aldım😂😂😂
Gerelde de yk ya düne kadar demediklerini bırakmıyorlardı, şimdi adama neredeyse hatim indirecekler. :)
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bnde 200 kot pasıfe alış yazıyom ama gelmiyir yoksa cok mu cimri davranıp altlardan fiyat verıyomda gelmiyor....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeş sen GEREL ile kıyaslıyorsun da işin cefasını biz çekiyoruz burada, sana ne oluyor ki? Bu ne rahatlık bu ne aymazlık böyle? Sen bizim durumda olsaydın kafayı yer direksiyon niyetine döte simit takar gezerdin herhalde☺ o dediğin adama hatim indirme noktasına gelmişler diyorsun ya, fiyat 30 TL.de olsa bu CB ye bırak hatim indirmeyi ben 1 tane sevabımı bile bağışlamam o kadar, sen kendinle karıştırmışsın bizi, bizde olmaz o dediğinden anadın mı guzell? Başka forumlara yelken aç sen, ortalığı bulandırma
Fıyatı 60 TL de yapsa hayır duamızı alamaz çünkü aslolan niyettir.bn kendı adıma Allah'a havale ettım.bu dünyanın öteki tarafıda var Cb öteki dünyaya gıttıgınde bir gün lokma döktürüp ertesı günde helva kavurtup dagıtcam.Alkahım tez Zaman'da ağzımızı tatlandır bu mübarek cuma günü hayrına.Amin