Canım benim ne yaparsan yap biz artık 30 dan önce ayrilamayiz saplantı oldun bende. Düşürdükçe daha çok baglaniyiyorum sana.ytd
Printable View
Canım benim ne yaparsan yap biz artık 30 dan önce ayrilamayiz saplantı oldun bende. Düşürdükçe daha çok baglaniyiyorum sana.ytd
Aynen sanırım bu biz Türklerin hamurunda var. Bu yüzden kaybediyoruz zaten. Ama ben bunun farkına vardığım için portföyü 4 e böldüm ve 3 hissede sabitledim kendime bu üç hissede hedef koydum. Hedefe ulaşınca satıp yine aynı stratejide ilerleyecegim. Banvitte bunlardan biri hedefimi daha önce yazmıştım. Diğer 2 hissem yorumlar yaptığım hisseler. 4. Hisse ne diye sorarsanız işte bu sabırsızlığı yenmenin püf noktası o hisse günlük değişiyor. Yani bir nevi kendimi tatmin ediyorum. Size de bunu öneririm. Ha şuan banvitte de durabilirsiniz tabi. Ama görüyorsunuz çok ama çok sabır zorluyor. İnşallah dayanabilirsiniz. Beklenti değil de hissenin hareketlerine ve tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim spegin inanılmaz bir biktırıp dökme çabası var yani mal yedirme peşinde değil bu da bize hissenin yolunun açık olduğunu gösteriyor. Belki biz satmadıkca daha da düşürecek. Benim burdaki avantajım günlük kullandığım parayla düştükce almak olacak. Şimdi zaten bunu yapıyorum. Biraz daha dayanirsak sonunda iyi kazanacağımıza da eminim. Ytd
https://i.hizliresim.com/7ybrJm.jpg
Alçalan takoz içerisindeyiz, yukarıya kırmamız ve akabinde 19.84 kabaca 20 üstüne giden yükselen kanal çizgisini aşmamız lazım. Sindirme halen bitmemiş , en basitinden macd 0 çizgisinde cımbız yapacak mı bakmak lazım. Düşerken hacim zayıf gerçekten de. 69 luk ortalamaya kadar indirip gap doldurmayı da deneyebilirler. Bilanço güzel ama teknik anlamda yukarıya dönüş sinyallerini henüz yakmadı bana göre. Ufak ufak alıyorum kendi çapımda , ola ki aşağıya giderse de üzülmeyeceğim miktarla..
bu hisse 30 lu fiyat bekleyenleri anlamış değilim, bu kağıtın buraya kadar getirilmesi bi operasyon, daha ötesi riskli, zararsız çıkmaya bakmak lazım..
Kanatlı Etin Japonya’ya İhracatının Önü Açıldı
30 Eylül 2017 76
Ekonomi Bakanı Zeybekci, “Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızla yakın iş birliği içinde ve Bakanlığımız girişimleri neticesinde dün itibarıyla kanatlı etinin Japonya’ya ihracatı mümkün hale geldi.†dedi.
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Japonya’ya yapılan kanatlı eti ihracatına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Türkiye’nin önceki senelerde muhtelif hayvan hastalıkları nedeniyle Japonya’ya kanatlı eti ihraç edemediğini anımsatan Zeybekci, bu ülkenin kanatlı eti ve ürünlerinde 3 milyar doları aşan ithalatıyla en önemli pazar konumunda bulunduğunu kaydetti.
Japonya’nın Türkiye’den söz konusu ürünlerin ihracatını gerçekleştirmesi için 2014 yılında Ekonomi Bakanlığının koordinatörlüğünde girişimlerin başlatıldığını anlatan Zeybekci, bu doğrultuda 2015’ten bu yana Japon tarafıyla teknik müzakerelerin yürütüldüğünü, ayrıca konunun Bakanlığınca, Japonya ile Ekonomik Ortaklık Anlaşmaları Müzakereleri gündemine defaatle taşındığını bildirdi.
Eş zamanlı olarak Japonya’da teknik ticaret heyet organizasyonları düzenlendiğini ve bu kapsamda Japonya’nın kanatlı eti ithalatının tamamına yakınını gerçekleştiren firmalardan müteşekkil “Japonya Et Ürünleri Ticari Birliği†ile eşgüdümlü faaliyetlerde bulunulduğunu da belirten Zeybekci, “Bu çerçevede Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızla yakın iş birliği içinde ve Bakanlığımız girişimleri neticesinde dün itibarıyla kanatlı etinin Japonya’ya ihracatı mümkün hale geldi. Sonuç olarak ülkemizden Japonya’ya yönelik kanatlı eti ihracatının önündeki engeller tamamen kaldırıldı.†ifadelerini kullandı.
“Türkiye İçin Bir Referans Teşkil Ediyorâ€
Bakan Zeybekci, bir ada olması sebebiyle gıda güvenliği ve hijyen uygulamaları konusunda dünyanın en hassas ülkelerinden biri olan Japonya’nın Türkiye menşeli kanatlı eti ithalatı yasağını kaldırmış olmasının ülke için önemli bir referans teşkil ettiğini vurguladı.
Bakan Zeybekci, “Bu bağlamda Japonya pazarında yer edinilebilmesine yönelik çalışmalar son sürat yürütülüyor. Öte yandan Japonya pazarına giriş çalışmaları diğer Uzakdoğu ülkelerini de kapsayacak şekilde genişletilerek pazar çeşitliliğinin sağlanmasını ve başta kanatlı eti olmak üzere hayvansal ürünlerimizin söz konusu coğrafyadaki pazar payının artırılmasını amaçlıyoruz.†değerlendirmelerinde bulundu.
AA