benim şahsi düşüncem printaş üzerinden yürüse çabuk güven kazanır ve kolay bedelli sermaye artışı yapabilir.
Printable View
benim şahsi düşüncem printaş üzerinden yürüse çabuk güven kazanır ve kolay bedelli sermaye artışı yapabilir.
Bedelliyi spknın onaylıyacağını sanmam öz kaynakları oldukça iyi öz kaynaklarının üzerinde büyük bir projeyle gitmesi lazım bedelsiz patansiyeli varken gereksiz bedelsiz daha cazip olur arkasından projeyide patlattımmı bak neler oluyor gör.
İşin garip tarafı halka arz mı yoksa serbest işlemle açılacak ordada soru işaretleri var.
Akant Drive de son cümle neyi ifade ediyor mkk nezdinde diye devam eden bir düşüncen veya bilgin varmı?
2 onur 2 neden bahsettiğini kusura bakma anlamadım.
dosyanın bulunduğu adres google d dosyası diyor anladığım kadarı ile bilgisayarcı bir arkadaş var sorarım.
Dosyaya tıkladığında açılmıyor herhalde.ordaki yazının son cümlesinde. Payların mkk nezdinde kayden oluşturulması.Diye ifade ediliyor bu yazı borsa tarafından bana gönderilmişti anlam veremediğim için mkk kuruluşunu o tarihlerde aramıştım bana printaş zaten kayıtlı üyemiz demişlerdi acaba bir bilgin veya düşüncen varmı diye mesajı gönderdim spk , bist , mkk, bilgi alamadığımız bir danışayım dedim.