Bankacılık sektörü kadar önemli olan sigorta sektörü mal mal bankaların coşkusunu izliyor. Yaa sabır
Printable View
Bankacılık sektörü kadar önemli olan sigorta sektörü mal mal bankaların coşkusunu izliyor. Yaa sabır
Ben bu kağıdı 4,65 den trade ettikten sonra kaç defa almaya elim gitti yok çok çıktı yok biraz dursun diye beklettim hepsinde de tüh dedim, son düşüşte tamam artık dedim resmen beni buldu portföyünde yarısı mübarek diğerleri ne kadar çiksa da bunun derdine yerinde sayıyorum, neyse ki uzun vadeli alımdi yoksa gerçekten sinirden catlardim
Portföyümün %10'u bu hisseden oluşuyor. Yani beni çok etkileyen bir durumu yok. Fakat aklıma yılbaşındaki işmeni getiriyor. Endeks ralli yaparken ağır kalmıştı ve bıktırmıştı. Hatta bu kağıt ne kadar hantal dediğimi ve sattığımı hatırlıyorum. sonra bir ara mayıs ayı bezdirdi diye hatırlıyorum. Şu an geldiği nokta ortada. Aynı hatayı bir daha yapmayacağım. Bu karlılık günü gelir fiyata yansır diye umut ediyorum ytd
Bence düşsün,tapınakcılar 7.4 haram diyor. Düşerse eahatlayacağım
Bu düşüş teknik olarak gerekiyor gibiydi, artık kabızlığı geçmiş olmalı.. Hadi yolumuza bakalım :)
https://twitter.com/dorukkurt10/stat...530162695?s=19
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.