sanırım , şubeler özel bankacılığın oranlarını veremiyorlar. yanlış anlaşılma ondan kaynaklandı.
Printable View
sn şef normal özel ikisi de aynı hazineye bağlı.. özelde kendini havalı hissediyorsun farkı o.. fatura müşterisi yok..
mt biraz daha ilgili..
500 bine özel bankacılık müşterisi yaparsan.. normal şubeden farkı olmaz zaten.. min 5m olmalı bence..
bence şubeler arası fark.. şubenin paraya ihtiyacı ile alakalı.. kimi şube işine gelirse kıvamındayken kimisi para çıkmasın diye en üst sınırı zorlayabiliyor.. pazarlık kabiliyeti ve müş. temsilciside etken.. kimi mt sanki faizi cebinden veriyormuş gibi inatçı olabiliyor..
Dth faizi tl faizini geçecekmiş o olursa zeki müren de görecek bizi derim [emoji23][emoji23][emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
mb fonlama 12.75 bugün.
Ben TL de kalmanızı tavsiye ederim.teknik olarak 2019 sonrası daha değerli olacak TL.size garip gelebilir.
Bu 12.75 nerede bulabilirim web sitesi?
Miktar aynıysa şubede özel bankacılığın oranını verir.1.5 sene önce vakıf ozel bankacılıktan aramışlardi ..bu oranimiz var diye.. oturduğum semte uzaktı şubesi .bende kenti semtimdeki vakifbank şubeye gittim.dedim böyle böyle oran varmış sizde... bizde veririz problem değil dediler.
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
On yıl sonra 1 dolar=1TL bekliyorum.
https://evds2.tcmb.gov.tr/index.php?...G%C3%BCn%C3%BC
bu durumda mb için manevra alanı kalmadı,tümünü kullandı,enflansyonda beklenen düzeyde düşüş olmazsa ya da ekstra hadiseler meydana gelirse mb bir parça daha artırmak zorunda kalacaktır,ocak ayında 0.50 daha gelebilir.
AÖF 12.75=15*,85yani 15 mevduat normaldir
Vakifbank bir senedir bir tanıdığa 12.75 ten fişlemiş parayı .
Bu nasıl oluyor düşselde çıksada hep aynı vermiş
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
TCMB : Bankaların kredilere uyguladığı ağırlıklı ortalama faizler.. (Bugün güncellendi)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cfef2e5901.jpg
TCMB : Bankalarca acılan mevduatlara uygulanan ortalama faizler. (Bugün güncellendi )
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...97718ebe55.jpg
Garanti internet bankacılığı kullanan yoldaşlar: TRFGRAN11825 ve TRFGRAN11833 ISIN kodlu bonoların alımı açık mı acaba sitede?
35 günlük mevduat hep ama faiz işliyor mantığını anlamadım .
Bana oran iyi mi dedi bende 15 dedim veriyor şok oldu
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimiz belli yaşta ve olgunlukta insanlarız ama bazı ergenler yüzünden insan paylaşım yapmaktan imtina ediyor maalesef.
Vakıfbank ÖB'den 1000K üstü için banada verilen pazarlıksız oran 15.30. Önümüzdeki hafta bilanço etkisiyle biraz daha yükselebilir muhtemelen.
Aktif'te 32-45 gün için pazarlık yapmadan 16.20'leri telaffuz etti.
Burganbank % 15 100k üzeri dün baglandı.
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar uygulamayı yeni kullandıgim çok mu belli ettim ne , yazdiğimi düzeltmek istedikçe ortaliği batirdim galiba 32 gun vadeli yeni giris burgan
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burgan temditede 15 veriyormu?
Burgan dan önümüzdeki salı günü dönüşüm var 350k+. Sizce bi kaç gün belki bi hafta günlükte bekleyip mi bağlamalı? Yoksa çok da farketmez mi oran olarak.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Örnek ; Pazartesi 14,90 oranı beğenmedik, cuma günü 15,20 den bağlamayı düşündük. Bu durumda gecelik hangi orandan 4 gün bekleyeceğimiz önemli. Genelde bu tip beklemelerde gecelik 12 civarı oluyor. Sonunda başa baş gibi oluyor.
100 bin tl . 32 gün 14,90 dan 1110 tl getirir. 15,30 dan 32 gün ise 1140 tl. getirir. fark = 30 tl.
4 gece 12 den faiz alsak ; 111 tl. yapar. oysa 14,90 dan 4 gece 138 tl. getirir. sonuçta başa baş.
Detaylı cevabınız için teşekkürler.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son gunlere kadar beklemeyin yuksek oranda mutlaka kota vardir o dolunca yine -0.25 teklif ederler.
ben de bugana taşımayı düşünüyorum da yeni girişten sonraki oranları da tatmin edici mi acaba? bir miktarı da günlüğe koymak istiyorum güldüren hesap varmış galiba bunun oranı nedir şu an bilen var mı?