DERIM Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -3572121
Printable View
DERIM Solo 2019/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -3572121
yazılarımda ne kadar haklı olduğumu görünmekte,tepe noktasından çıkmışım iyi ki de çıkmışım,bedelsizsi sevmedi DERİM,eğer bedelli verseydi çoşardı,şimdi küstü kaderine,spider3 ne demek istediğimi anlamışındır umarım,
%400 bedelli arti olmuyor muydu, bedelsiz nereden cikti acaba, kacirmisim
yüksek işlem hacimle yukarıya çıktı düşük haccimle dipe vurmaya çalışıyorlar,bölünmeden önce sanırım yukarıya vuracaklar durum onu gösteriyor,şirket buralardan böldürmez zararına olur kasasına girecek para düşük olur ,patron bunu kabul etmez gibime geliyor,sanoryolar hep aynı 16 t den satmıştım ama fırsat anı kolluyorum vazgeçemiyorum bu hisseden....
formda kimse kalmamış herkes satmış sanırım,umarım iyi yerden satmışlardır,demekki spek kendi kendine oynuyor ne güzel...bu kadar malı ne yapacak merak ettim..
yukarıdan alıp bilinçli bir şekilde aşağıya çekmeye çalışıyor,acaba buradan alınır mı ki,alım vakti geldi mi ,16 civardan satmıştım buraya kadar gelmez diyordum ama düşük hacimle buraya kadar çekti,,,,
bölünme öncesi son numaralar,ama sadece uzaktan seyrediyorum,komik işlemler
Bir liranın bile altında olan nice hisseler varken , bircogumuzu bayağı kekledi bu namissiz hisse. Ama ikinci bir senoryasi da var dir inşallah. Yani B plani. Bi 5 yılda o senaryoyoyla oyalanir musallaya yatarız.
hadi be çok nazlandın gel artık 7-8 lilere alalım seni,kınalı kuzulu düğün yapalım,muradımıza erelim artık ondan sonra istediğin yere uçabilirsin,gel artık bu ayrılık olmuyor gali....
mal patronda toplu.bedelliden sonra bedelsiz acikliycak. hedefi en az 20 tl korkunc bir potansiyeli var. YTD uyumayin
borsabilgini var dı mehmet bey derim yüzünden şeker hastası olmuştu acaba ne yaptı ki,umarım 17 lilerden satıp kurtulmuştur,işlem miktarı çok düştü,listede en çok işlem hacminde düşen derim var,ama habire aşağıya vurup duruyor,bilinmeyen 3 denkleme benzemeye başladı,alsam mı diye kolluyup uruyorum ama buralardan girmek cesaret ister,bölünme tarihi de belli değil,belli olunca yukarıya mı gider aşağıya mı o da bilinmez,bakalım nereye kadar sürünecek.....
tık tak tık tak tık tak.......
bedelli onaylanmış bilgi sahibi olan varmı rüçhanlar açıklandımı yüksek bir bedelli %500 lere geliyor bilgi sahibi olan varmı ?
Ruçhan bedeli 2 tl.. 1.000 lot için 8.000 tl.. bu rakamlardan bölünürse 4 tl olur..iyi marj verir..sirketede iyi kaynak girişi olacak.. SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1000 lot için 8000 tl ödeyeceksiniz.
doğru 8.000 tl ödenecek 1.000 lot için... toplamda 5.000 lot olacak.. 14+8: 22.000 tl ödemiş olunacak.. bölününce de 4.40 lira olacak.. bu yüzden yukarılara çıkması lazım.. piyasa değeri 70 milyon civarı... 40 milyon üzeri nakit girişi olacak.. 20 üzeri bölünmezse bir anlam ifade etmez.. zirveyi kırması lazım...
hop ne oluyor bu deride aşağıya tık tak dedik yukarıya yaptı da gine birilerin ellerine tutuşturdu sanırım,böyle hareket hiç hissede yok hem seyrediyorum hem de gülüyorum,napak almak için çok bekledim bizde seyrederiz...
Rüçhanları satmayıp bedelliye katılmaz ise tabii ki zarar eder..bedelliye hissenin bedelli tutarı kadarını satarak veya taze para koyarak katılmalısınız. Yada rüçhan tahtası açılınca rüçhanları satar derim-e den alırsınız. Bir kayıp olmaz.. SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın arkadaşlar yarın derimod hisse kaç tl işleme başlayacak bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatabilirmi saygılarımla
800 ADET için ne kadar para yatıracağım borsada yeniyimde ve ne kadar hissem olacak acil bir yardım..
3200 tl
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
tşk.ederim,bu parayı ne zaman yatırmam gerekir
Ruhcanlari verince 6400tl hesabından talimat ver senetlerini alsınlar
800 lota 3.200 tl yatırdığım da kaç lotum olacak halen anlayamadım,parayı yatırım hesabına yatırdım talimat vermem gerekir mi
hafta kadar kaç kişi bedelliye girdi kaç kişi girmedi ne kadar kaynak yarattılar onu açıklayınca şirkete girecek olan para iyi kötü netleşir bence bu borçlar için yatırıma giderse bu fiyatlar taban olabilir benim merak ettiğim daha önce defter değeri 4,25 tl idi şimdi bölünmüş fiyat ile kaça denk gelecek sabah iyi haereket çektiler 4,60kadar aldılar şimdi baskılıyor taban fiyatlar buralar denir mi ?artık
rüçhanları ne yaptınız arkadaşlar uyanık olun onlar çok değerli
alacağız tabikide rüchan haklarını 2 ekim e kadar para yatması gerekiyormuş,spider3 arkadaşa çok teşekkürler gerçek bilgiyi o vermiş ,diğerleri yardım istediğim halde yanlış bilgi vermiş,3200 tl demişti 3200 adet lot verecekmiş 800 lota 6400 tl yatırmam gerekiyormuş,sermayeye katkımız olsun.
su son gazi gormeden once hisseyle ilgili umutluydum ama ciddi suphe uyandirdi bu tip gazlar, "22'ye gidecek..." laflari
surekli satiyorlar, nedense bazilari mallarini kaptirmaktan hic endise etmiyor!!! geldik 10 tp fiyatina neredeyse
2,85 ‘e gelebilir, ihtiyatlı olunuz.
Selamlar,
Neden 2,85 ? Bu rakamın gerekçelerini de yazarmısınız.
0.85'e de gelebilir herhalde