ilk çeyrek kar böyle geldiyse temettüyü hisse fiyatından düştüğünü fark etmezsin bile :)
Printable View
Piyasaları anlamak gerçekten mümkün değil fiyat şu anda 50 TL 500.000 tl lik alışa 10.000 lot nuh çimento alır. Hisse başı 3 lira temettü verdiğini varsayıyorum, 30.000 lira eder. Aylık 2500 lira az mı buldunuz bağkurdan yeni emekli olan 25 yıl prim ödemesi yapmış birine sorun ne kadar emekli maaşı aldığını.
Daha verimlisi varmıdır ? Mutlaka vardır değerlendirin.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Herkese istediği malı veriyor ilginç [emoji2955]
Her şeyi düzeltmeye kalkışmanın yok ettiği …..
ben senin bu havalarda saç taramanı sevdim yıllarca
Bilanço, gelir tablosu, nakit akım tablosu faaliyet raporu hepsini inceledim detay yazmaya gerek yok pozisyon yine çok net devammmmm
Her şeyi düzeltmeye kalkışmanın yok ettiği …..
Ç,mento fiyatlarına MArt ayında %30 zam gelmişti. Üstüne %30 zam daha geleceği söyleniyordu. Siz videolarda bahsetmiştiniz Sn. Kentuf. Mart ayı ve sonrasında zam oranı yüzde kaç oldu acaba ? Teşekkürler şimdiden.
Teşekkür ederim hocam. İlk çeyrekte zamlar tam olarak yansıtılmadığı ve sektör için en kötü çeyrek olmasına rağmen kârlılık güzel. Diğer çeyreklerde artan kârlılık ile yüksek iskonotlu olacağa benziyor. Biraz alım yaptım. Hakkımızda hayırlısı..
Yatırım tavsiyesi değildir..
Takip ettigim kadari ile enerji uretim maliyeti sebebi ile bir elektrik zammi daha bekleniyor bu cimentolarin maliyetini artirir ama ayni zamanda bir zama daha kapi acar kisa vadede sürec biraz uzar gibi ama uzun vade de tl bazli ciro ve kar buyumesi de saglar.
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yaşlı ustalar el attı herhalde.
emre ve kentuf abilerimiz büyük adamlarmış ne dedilerse o.
Dövizimi fiyatlıyor, enflasyonumu fiyatlıyor, yoksa bir torba çimentoyumu fiyatlıyor, yoksa yoksa hollingimi fiyatlıyor.!!! Neyse şarkılar sizin için:
kim satıyosa bi tarafına kına yaksın amk bi yüzümüz gülmedi.
yaşlı ustalar bi el atın yine tıkandı bu amk.
bu kağattan bi cacık olmaz
alican bu kağat beni verem etti düşse zarar etsem gam yemeyecem hep yerinde kağat amk betoncusu
Ne ekersen onu biçersin...
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...
Sayın kentuf hisse performansından memnunmusunuz ?
Bu başlığı şu anda 5 kişi okumaktadır. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
axaray, kentuf+, tybalt
valla ben hayret ediyorum bu fiyatlarda bu kadar değerli bir şirketi neden tutarsın.
otla bokla uğraşacağına çek 3 haneli noktalara otu boku çöpten kurtul.,
valla hayret ediyorum.
ben alıcıyım
hele yurt dışınada eflasyon geldiki bu fırınları bu bacaları nah yaparsın bu fiyata bir daha.
bedava bu şirketler bedava BENCE BENCE BENCE.
Kapanış şık oldu. Doldura doldura gitsin. Aslında dövizi ve endeksi baz alırsak 26 lı seviyelerde işlem görüyor gibi. Tabi 13 yıllık bir tecrübe var. 2010 yılında 10 dolardı. 1 hisse 14,50 lira 1 dolar 1,40 liraydı yani. Bence ustanın dediği 3 haneli rakamlardan üst seviyelerde olması lazım. Çünkü kayıp yıllar var. Unutmadan 10 dolar seviyesini geçen Şubat ayında 69 lu seviyede gördü. Sonrası sonrası sormayın. Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir. Zarar Edebilirsiniz.
amk beton totolu kağadı
izlemeye devam sayın kentuf.
Benim önceden beri dikkatimi çeken yabancı oranının 2020-2021 de % 5 den 20 lere çıkıp fiyatının 10 katı gitmesiydi.fiyatı geçen yıl 65 den 33 e kadar düşmesinde fiyatı % de 60 değer yitirmesine karşılık yabancı oranı sadece % 13 düştü.hacimsiz bir düşüştü.son 10 günde 250 bin lot artış var yabancı alımında.birde TEB alımları dikkatimi çekti.ordada sürekli bir artış oldu.inşallah beklediğimiz yerlere gelir.iyi akşamlar
beton totolu kağat.
beton toto totosunu bu gün kaldıracakmı
beton totosu yine altına çimento kaçırmış amk
alican bu kağat beni verem etti alican
😀 😀 Malesef econfin bizde aynı kaderi paylaşıyoruz sabredeğiz başka çaresi yok yavaş yavaş çıktı birden düşmez dediğimiz yerde taban yaptı. En acıklı tarafı da al satçılara çalışıyor patron. Yatırımcıyı dikiyor hep...