#ACSEL Acıselsan Acıpayam Selülöz, ana kimyasal maddelerin imalatı kodunda 73.635.073₺'lik yatırım teşvik belgesi aldı.
Printable View
#ACSEL Acıselsan Acıpayam Selülöz, ana kimyasal maddelerin imalatı kodunda 73.635.073₺'lik yatırım teşvik belgesi aldı.
Paylaşımınız için teşekkürler ancak 17 Mayıs'ta Şirket açıklamıştı bu teşvik durumunu.
Gönderim Tarihi
17.05.2022 18:49:30
03.12.2021 tarihli Özel Durum Açıklaması ile kamuoyuna duyurulan CMC (Karboksimetil Selüloz) tesisi yatırımı kapsamında; Şirketimiz, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'na yapmış olduğu teşvik belgesi başvurusu sonucunda, yatırım bedeli yaklaşık 4.000.000 ABD Doları olan yıllık 2.500 ton SAF CMC kapasiteli yeni bir üretim tesisi inşa edilmesi ile ilgili, KDV İstisnası, Sigorta Primi İşveren Hissesi Desteği, Vergi İndirimi, Faiz Desteği ve Gümrük Vergisi Muafiyeti destek unsurlu 536479 numaralı "Yatırım Teşvik Belgesi" almıştır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1030994
haydi bakalım vakit tamam
rehaaaaaaaaa kaldırrrrrrrrrrrr
:)
yıl sonu en az 400m ciro yapmadan gelme...
seneye de 750m ciro...
Reha Yurdakul mu?yohsam..:))
Seezbin üçyüz kırk üç , seezbin üçyüz kırk dört
Himmet ağabey otomofil de alacaaz deemi
Çek bi güzel bilançoo
Ticari alacaklarının çoğu döviz bazında...
Ticari alacakları hemen tahsil etse... TCMB 40% ını getir kardeşim bana sana TL vereyim diyor.
Geri kalan 60% ı 15 milyon TL'yi geçer ve diğer şartları da karşılamaz ise EPDK kredi almanı engelliyor.
Ticari alacak olarak dursa daha iyi sanki :) Hiç olmadı döviz olarak alacak duruyor. Kasanda değerlenmiyor ama müşterinde değerleniyor
Millet yine dökülmüş. Sabreden kazanır kesinlikle ytd
yeni yatırımın reaktörleri geldi.. yılsonundan önce devreye alınır.. 4milyon usd yatırım bedeli var.. oraya harcanır para.. bir de kapasite arttığı için hammadde alımına daha fazla para ayrılacak.. işletme sermayesine dönüşür.. hatta arsayı satarsa çatıya ges yapar tertemiz.. :)
net nakit dönemi bitti bence :)
Naci Ağbaldan sonra borsadan para kazanan var mı.Bırak para kazanmayı paranın değer kaybını koruyabilsek şükredeceğiz o da yok.TUİK in açıkladığı enflasyon % 78 ancak gerçek enflasyonun bunun en az iki katı olduğunu herkes biliyor ve yaşıyor.İyi dediğimiz şirketler bile enflasyona karşı koruma sağlayamamış.Türkiyede son iki yıla yakındır alıp bekleyerek borsadan para kaz*****n olmadığını düşünüyorum.Unutmayalım kazanmak enflasyonun da üzerine çıkıp cebe az da olsa bir paranın girmesi ile olur.İleri düzeyde iyi ekonomist olanlar temel ve teknik analizleri ileri düzeyde bilen kişiler al sat yaparak kazanmış olabilirler.
Acsel'im biçim biçim
Ölürüm Acsel için
Spek bana düşmandır
Acsel aldığım için
hele loy loyloyloy
BOFA da neredeyse hiç mal kalmadı, tekrar alışa itelemeleri lazımki bu sene gördüğü en yüksek tepelere bilanço öncesi varabilelim. Kesinlikle ytd
oyun bitti :)
Bofa saklama yetkisi yok ki
https://i.hizliresim.com/j7pwo0e.png
https://i.hizliresim.com/jm981ck.png
Acsel, son bir yıllık fiyat ve Yabancı takas grafiği...
Daire içine alınan noktalarda fiyat 20 TL civarında, yabancı takasıda ortalama %1 civarındaymış...
Yabancı sattı ise 20 den 60 a kim getirdi..
O aldı bu sattı diye çok hisse kaptırdım..
Bu sefer dünya yıkılsa, dişe dokunur yerlere gelmeden satmak yok..
Bilanço karlılığı ve temettü dışında; alanların satanların kim olduğunun ne önemi var..
2. cemre düştü. 2. çeyreğin ilk bilançosu borsa dışından
Acsel ilk açıklayanlardan... bir hafta on güne gelir
190 m üstü hasılat beni tatmin eder. Evet mutlu olurum
hopppppp
1 2 3
oley oley oley
Zıp zıpcılar çık aradan
kaldır bakalım
çek iyi bilanço
eski zirve 60a sür
haydi reha haydi reha haydi
tam zamanı tam zamanı şimdi
:)
kaldır bakalım bilanço öncesi..
yeni yatırım ne alemde.. bi kap çek de öğrenelim..
4m usd az para değil.. yatırım için
şefim Bizim bi bilanço vardı ?
gönder gelsin
Çek 1 bilanço
Mart - Haziran ayları arası bir ralli başlattı oturan boğa gibi oturdu kaldı.Benzer bir ralli için bir yıl ya da bir buçuk yıl bekleyeceksek işimiz zor.Bu da senede ya da bir buçuk senede bir fiyatını ikiye katlayacak anlamına gelir.Böyle bir enflasyonist ortamda bunun adı zarar etmek olur.En azından şimdi bir ralli daha yapıp altmışa yetmişe gitmesi lazım.Bu şirketin böyle bir potansiyeli fazlası ile var.
kaldır bakalım
yorgun kalbim yorgun hayallerim :)
reha kaldır bakalım
yapıştır 60a
Sayın minikyatırımcı söz sizde
CMC tuz ihracatı hem kg hem dolarhem tl bazlı artış.
Yetiştirin şu reaktörü
https://i.hizliresim.com/70tj92u.png