Haklısınız... yanlız bu hisse bu fiyatlarda yok pahasına sürünürken başka hisseye gidesim gelmiyor ,yönetimin ezcümle hepsi ayakları çoraplıyken ıslak terliğe bassınlar emi, başka bir şey diyemiyorum....
Printable View
Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (1 üye ve 15 ziyaretçi)
kitapci0
ALLAHTAN KORKMAK YOK , KULDAN UTANMAK GENE YOK , YÜZLERİNE İ.....eniz ne sıcak yağmur yağıyor diyecekler , ne deyim ben
Halkdaki o.c neden 1 lot aşagıya gösteriyorsun
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/0EXY1Y.png
37 yıkılmamalı..
Yazdığınız cümlede cevabı içinde
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen
LG-H635 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ipini kopardı
o mal yukardan çakmak için yazılmış çaksınlar ölmüş eşek kurttan korkmaz
sildiler değilmi sn.kazançkapısı
temelciymişim , yatırımcıymışım hafta başında nıbası yazdım git al ulan işte al sana%50 devamı da nereye kadar gider belli değil ytd
2,35 ede vermezse adam değildir
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/2JdLk0.png
Yatırım finansman ve info kustular..
Değerli dostlar benim merak ettiğim şey eğer kar kötü gelip, kar payıda vermeseydi o zaman halimiz ne olurdu :)))
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Düşerken gösterdiği hızı çıkarken hiç göstermiyor.Helal olsun valla.
O 1 lotcu varya bu kağıdın operasyon çocuğu o, adam 2,37 den 40.000 lot alır kaldırır o bir lotla tekrar basar 2,36 ya ama bu kadar baskılıyorsa değerli dostlar akıllara 1 soru gelir neden ?
“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
Değerli dostlar bu kağıdın speği inanın çulsuz o nedenle allah yardımcımız olsun :))))
Delta güzel iş çıkarmış , teb'i anlamak zor zaten nereden aldında veriyorsun, galiba son üç gündür satıcı...YTD
Delta ikinci sıraya yerleşecek bu iyi tahtayı sahiplenecek gibi, yatırım finansman başkasının malını satmıyorsa elinde fazla bir şey kalmadı, Teb anlamsız satışlarını kesr inşaallah....
Ben gitmiştim geldim sn paradox nerelerdesiniz , trübünde göremiyorum geldiğimden beri
Bu kadar yeter!! O çok değer verdikleri mallarını iade etmeye karar verdim dostlar. Bu kadar sıkıntı yaşamak anlamsız. Evlatlarımın yüzüne bakacak durumum kalmadı. Bu at .sızlarıyla ugrasacak mecalim kalmadı. Yazilmadik cizilmedik bişey kalmadı söz bitti. Arada sizi ziyarete uğrarım. Sagligimi kaybedecegim artık. Bu matematik mühendisi zat bizden cevval çıktı. Biz de mühendis olduk zannediyoruz. Hepiniz hakkınızı helal edin. Hoscakalin
Hepinize Teşekkürler
Gurur duydum sn.izci çok teşekkür ederim ben her zaman buralarda olucam ama aktif olarak değil. Takımı toplariz tekrar inşallah. Tekrar Teşekkürler
Çok saolasin kardeşim
Niyetim ileride başka bir hissede toplanmak üstad, hayırlısı bakalım.
Inşallah hayırlısı
Takım iyi savunma yapıp golü atmayacak , hatta kırmızı kart yiyip oyun dışı kalacak golü ben yiyecem olmaz öyle şey oyundan atılmayacak kurallara uyululacak arada bir maçlara çıkmamak kenarda beklemek ayrı şey, kaptansız MAÇ mı olur...????
Bugün golü yedik ama averaj sağlayamadılar fazla...
Neyse, eşkiyalara malzeme vermeyelim. Biri gelir kusar şimdi.
Değerli üstadlar sizin bu yazılarınızdan sonra bendede şevk kalmadı valla.
Gemiyi terk mi ediyoruz ne yapiyoruz?
Sn. mastori hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Sizi tanımak güzeldi.