Olur olur sıkıntı olmaz.Mesele değil bunlar yargı bağımsızdır ,kafasına göre takılır ,vijdanına uygun karar çıkar öğleden sonra.Bence hakim çok vijdanlı çıkacak da dolar bu olay bitince beklenenin tersine düşmeyecek artacak.Borsa misali.
Printable View
Gün içi en düşük 5.8684
Brunson 4. kez hakim karşısında: Tanıklar, aleyhte ifadelerini geri çekti.
Bugün 5,5 görülebilir mi acaba :)
VİOP da bugün kumar oynayan oldumu ? Eğer risk alıp doğru tarafa oynadıysanız sabahtan bu yana çuvalla para götürürdünüz. Las Vegas kumarhaneleri bizim kumarhanenin yanında solda sıfır kalır valla.
Arkadaşlar brunson salınsa da olay bittiği beklenti kalmadığı için dolar yukarı gider.Borsa gibi düşünün gerçekleşen beklenti satılır zaten:))))))))
Tahminim serbest bırakmayacaklar . Hiç bir yargı mensubu bu mesuliyeti almak istemez . bekleyelim görelim bakalım . umarım ülkemiz için en doğru kararı verirler .
hahahahhhahahahhahaha yanlış mı anlaşılmışlar
papazın sağlığına müslüman kardeşler duacı
serbest bırakıp hapis yattığı içinde tazminat vermeliyiz, dik durup eğilmeyiz
Papaz salınsın yarım saat sonra dolar artar.Benim aklıma göre millet dolara dalmak için pusuda.:))))))))
Aslında o iddianame ile papaz trump ın yanına elini kolunu sallayarak gider de hakan atila garibim amerika da hapis yatarsa buna ne demeli bilmiyorum.Eli kolu bağlı olmak bu demek galiba.Yazık valla.
haftaya inşallah 5 ve altını görür..
Ben daha önceden bir video izlemiştim. Orada anlaşma ile ilgili birşeyler anlatılıyordu.
Bundan önceki 3.papaz davasında ABD ile anlaşma sağlanmıştı.
Papaz çıkacak, Hakan atilla iade olacaktı.Herşey tamamdı ama RTE ‘da Halkbank cezasınında iptal edilmesini istedi anlaşma içinde.
Trump patladı.Anlaşma iptal oldu.
diyordu videoda.Acaba bu sefer nasıl bir anlaşma oldu.
Hee 5 altı olur görürsem söylerim 😆😆
Elin zayıfsa, karşıdakinin insafına kalmışsın demektir, o ne kadar merhamet ederse onu alırsın, istenen neydi kayıtsız şartsız sadakat değil mi, yani kısacası adamlar zerrab'ı hakan'ı orada kıstırdılar veya bir türlü uçurdular, sana karşı koz olarak kullandılar, senden istediklerini aldılar şimdi sen o kullanılan kozu geri istiyorsun, ne anladım ben bu işten, biz şimdi amerika'dan istediğimizi almış mı oluyoruz, benim kafam basmıyor bu işlere, biraz kalın kafalıyım.
Hocam anlaşılmayacak bişey yok.Hükümet günü kurtarmanın amacında.Gelecek umurlarında değil.Günü kurtaralım dolar insin seçimlere kadar rahatlayalım.Belkide bir anlaşma yaptılar ve Halkbank cezası seçimlerden önce sonuçlanmasın amacındalar. Seçimleri kazansınlar sonrasında şemsiye daha da açılsın.Umurlarında mı.
Ben haftaya Tl de 4.80 bekliyorum, ciğerci kedilerinin duaları tutsun , millet ucuzundan iphone , yeni yeni arabalar alsın inşaallah maşallah...
arkadaşlar bu arada bankacılık endeksi ralli yapıyor .
Savcı mütalayı veriyor.
Bloomberght: Savcı soruşturmanın daha fazla derinleştirilmesine gerek olmadığını bildirdi.
Warren Buffett Yatırım Stratejisi ve Uygulanabilirliği ile İlgili Düşünceler - Yazı 2
https://suphecikimse.blogspot.com/20...tejisi-ve.html
YTD
Gün içi en düşük seviye olan 5.8664'ün altına girdi çıktı. 5.8599 vurdu çekti.
reis chp ye gene çakıyor
çıkıyor galiba.