beni atın gemiden. boğulayım öleyim, ben pislikim -çöpüm- çukurum
Printable View
beni atın gemiden. boğulayım öleyim, ben pislikim -çöpüm- çukurum
Edepsiz, karnını doyurana şükür etmeyi bilmeyen birileri bakın neleri paylaşıyorlar...
Doğru yanlış...
https://scontent.fbtz1-5.fna.fbcdn.n...90&oe=5DAA1FEC
Ben iddia etmiyorum illa benim dedigimi görür veya 15 görür 9 görür diye. Mesela koç şirketlerini 2008 krizinden sonra yıllarca alamadım çünkü piyasa o fiyatlara düşmelerine izin vermiyor. Müfettişler bastığı zaman tüpraş almıştım. Ha 2. çeyrek Bilanço eli kulağında onunla da hesabı yaparız.
birşeyi merak ediyorum aydınlatırsanız sevinirim
Diyelim 3 yıllık doğalgaz bulundu
Şimdi biz üretmeden vergi ile geçinen bir ülkeyiz
Bu yakıttan gelmeyecek vergi öncelikle ekonomiyi batırmaz mı? Ardından enerji şirketlerini ?
Her şeyin bir mevsimi var yahu , seçim mi var ki doğalgaz bulunsun.
Madem aynı gemideyiz ; ejder meyveli smooty servisi nerede yapılıyor yav, bi yol gösteriverin midem kıyıldı.
Bir ülkede para ne kadar hızlı el değiştiriyorsa o ülkenin ekonomisi o kadar iyidir,
Şu an kimse önünü göremediğinden sadece zorunlu ihtiyaçlarına para harcıyor, benim için bunlarda
yiyecek, ısınma ve cocugun okul taksitleri, apartmanda 2 aracı olan aileler teke düşürdü.
İş adamları sabah uyandıklarında bir khk ile şirketlerine kayyum atanır korkusuyla yaşıyor,
Çogu dısarda şirket kurup paraları oralara transfer ediyor, en canlı örnek ülker
İktidar değişmeden durumun düzelebileceğine inanmıyorum
bugün alışverişte hesap ettim süt ve süt ürünlerinde bir senelik zamlar yüzde 50-60ları bulmuş, her hafta bişeylere zam geliyor kıytırık marketlerde bile. Ben tek başıma yaşıyorum, az ççok iktisat bilirim ben idare ediyorumda aylık geliri 1500-2500 arası olup coluk cocuk gecinen bir ailenin ne yiyip içtiğini merak ediyorum.Buraya gelen gazmen akpliler bence gidip o ailelere gaz versin cunkü sizi silecekte onlar bu krizin sonunda.
ama sevgili dimitris..titanik filminde 3. mevki yolcusu di caprio mali götürdü 😉
Dolar anlık 5.84 bilginiz olsun
Ya abi götürüp de; işte geminin ucunda bir iki sarıl falan o kadar , sonunda da balıklara yem oldu.
Bize de gösterip elletmediler ama , kendileri can kurtaran tekneleriyle parayı yurtdışına kaçırıp , başka ülke vatandaşlığına geçerken aynı gemideyiz, diyorlar.
Erol abi sado-mazo severlere müjdeyi vermiş.
Atın intikamı filmi yakında gösterime girecek demiş.
https://youtu.be/ppn74q-aNnM
çok haklısın..di caprioyu da çırak çıkarmışlardı..bu yönetim aynı gemideyiz dediği biz 3, mevki yolcuları da keklemeye çalışıyor ellaam. uyandırdığı için teşekkür
Gıdıvane vardı ya bizi gıdıklayan.
Hani Eylül 2016'da gap var diyen.
İnsaf dolar 2.9-3 TL'ye gelir mi?
Hepsi masal.
Selamlar.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...b4&oe=5DED2CD1
Gerçeği yansıtıyor mu bitcoin sitesindeki kurlar.
Dün serbest piyasada 5.68 satış vardı İstanbul'da.
S-400’leri Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti topraklarına konuşlandırılması fikri ilginç geldi bana. KKTC sonuçta NATO üyesi değil. Menzil açısından da sorun yok.
Bu bir ortayol olabilir mi?
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 yılını dolduran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni eleştirenleri hedef alarak "Sistem ülkemizin gelecek umududur. 'Eski sisteme dönelim' diyenlerin FETÖ ile irtibatları vardır" dedi.
Daha önce burada paylaşılmışmıydı bilmiyorum, bende bjkay isimli forumdaşın gönderisinden alıntıladım. Doların düşmesinin sebebi bu adammış:
https://www.youtube.com/watch?v=LuLz...ature=youtu.be
Recep ivedik gerçekmiş gibi geldi...
Yahu şu kapalıçarşıdaki götü boklu döviz bürolarını baz almayın. bu hafta 5,78 gapında 5,70 den satıyorlardı sözde gece asya 5,82 den açtı.
O adamlar dolar falan satmıyor çıkar hafta sonu ve 100bin dolar desen 1000 dolar bile veremez ha ********ler anca keriz görüp dolar alır ki adamların alışı tefeci kuru 5,64 de
Anlaşılan ülkede en çok aranılan mezunlar ilahiyat mezunları! (Bana ilginç gelen bir nokta: 18,881 İlahiyat öğrencisinin yanında bu sene Bilgisayar Mühendisliği kontenjanı 7,535 olmuş. Endüstri 4.0 hedeflerimiz her 2 bilgisayar mühendisliği mezununa 5 ilahiyat mezunu ile mi gerçekleşecek?) alıntı yaptığım blogda açıklanmış işte toplum olarak endüstri devriminin öncülüğünü ilahiyatcılarla yapacağız.