Hayatımda çok büyük hatalar yaptım. Çoğu sattığım hisse hep uçtu. Hala da hatalar yapıyorum. Ama sanki ilk defa zarar kes yaptığım bir hisse daha da düştü. Allah sabır versin bol kazançlar olsun
Printable View
Hayatımda çok büyük hatalar yaptım. Çoğu sattığım hisse hep uçtu. Hala da hatalar yapıyorum. Ama sanki ilk defa zarar kes yaptığım bir hisse daha da düştü. Allah sabır versin bol kazançlar olsun
bilişim şirketleri içinde bir netaş zarar açikladı
Her yıl bu şekilde zarar gösteriyorlar mahsus ben hiç inanmıyorum zarar ettiğine neden mi netaşın sahibi kanadalı nortel iken , nortel hem kendi ülkesi Kanada da hemde tüm dünyada ki şirketleri sürekli zarar ederken sadece sahibi olduğu Netaş her yıl kar ediyordu. Düşünün sahibi batık nortel her yerde zarar ediyor o halde bile Netaş kar edebiliyor. Zaten bu sebepte Netaşı sattılar para ettiği için. Şimdi zarar edecek he. Geçin bunları bu sadece ******** yöneticilerin ali cengiz oyunları. Ama bundan tabi ki hisse sahipleri zarar görüyor. Bakalım bu zarar yazma oyunları ne zaman bitecek.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
satılan şirketin parası 95 milyon bu ilk ceyrek bilançonun içindemi gösterilmiş bilanço okuyan arkadaş varsa açıklama yaparsa memnun olurum
Kap ta ki satış haberinde satış sonrası oluşan kar 38.872.094 tl yazıyor. Bende anlamadım nasıl oluyor da bu fiyat veriliyor.
ucuzlasın yok pahasına katar sermayesıne satılır..Zte desen varlıgı yok para pul olunca uzak dogulular insanın sülalesi ile akraba olur. Tanrıları yoktur ama tanrısı paradır anlasılmayan noktada bu sanki biri sen almıs gıbı gorunde asıl patron ben olayım olayı var.
ZTE aldı alalı faydası ne oldu ZTE ye ait olan fırma neden cisco satar sorulması gereken sorular
fiyatı daha asagı cekmeyeddde g..t yemez bırınden kurtulayım derken baskası gırer. Sürünmeye devam blokajımıda koymusum misler gibi
...Spek de, yıllardır kar eden Netaş ilk defa zarar yazmış gibi fiyatlama yapmaya çalışıyor...
Ulan geçen 3M zarar gelmiş.. Bu sene 5.5M zarar gelmiş.
Bütün bu tatava geçen yıl aynı döneme göre 2.5M daha fazla zarardan mı?
10M kar gelse ne yazar... 5M eksi gelse neolur..!?
İşin gücü ipnelük, başka bir şey değil...
Yıllardır bir tane örneğini görmedim.. Yabancının aldığı yerli bir şirkete, katma değer katsın, büyütsün...
Hep etinden, sütünden faydalanmaya kalktılar...
İşleri bitince de şirketlerimizi kullanılmış bir mendil gibi kenara attı namussuzlar..
İçini boşaltıp, posasını da ne ederse artık...
JP Morgan zamanında Netaş ın içine etti bıraktı.. BC Partners aynı şekilde Migros un...
Ümraniye tesisleri özellikle konut projesi olmaya müsait 95 dönüm arazisi ile iştah kabartmıştı. Pek çok grup sadece bu arazi için Netaş ile ilgilendi. Şirketi yaşatmak gibi bir niyetleri olmadı..
Sadece netaşın ilk sahibi Nortel netaşa değer vermiş adam etmiş işin garibi maalesef o da batmış işte.
Yatırım fonları almıştı onları mı yoksa başka bir grubu mu acaba
Soner Saral
@SonerNSaral1
·
Şimdi
Rahat uyumak istiyorsan Yataş
Uykuların kaçsın istiyorsan #netas
:):):)
Yok onu demek istemedim şuan baskı varya hissede çıkarmak istedikleri grup bu mu diye yazmıştım.
Eksi sistem %20 geri gelmiş diyorlar borsada
Faaliyet raporunda satılan firmadan 35 milyon satış karı elde edildiği ve bu karın açıklanan bilançoda yatırım faaliyetlerinden gelirler kalemi içinde gösterildiği yazıyor.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Firmanın satış karı 35. Aradaki 50 milyon ise firmanın Özkaynak değeri . M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
köpek gibi satan bof bugun eşek gibi geri alım yaparak düzenine devam edecek mi bakalım
5.20 dolardan 2.50 dolara kadar gerilemiş. Oradan destek almış... (Son kapanış 2.84 dolar)
2.50$ dip olmuştur bana göre.. Bundan daha kötüsü olacağını zannetmiyorum..
Saman altından, bayağı bayağı ilk çeyreği satmışlar zaten...
Bence hala tokmaklının 8 milyon kote edilmiş lotunu alma peşindeler. Onları aldıktan sonra olacak olan olur. Başka türlü yerinde saydıracaklar.
Kote olan 8 milyon hisseden Tokmağın vede Oep in tek lotu kalmadı şirket satılınca o lotların hepsi ZTE ye geçti. Şuan kotedeki lotların tamamı ZTE nin.
Bof alışkanlığını sürdürüyor esek gibi almış yarı kopek gibi satar
Bu şereffsizz nerden bulaştı bu hisseye. Bir gün al öteki gün sat.
Tüh be az kalsın artı kapatıp bayram hediyesi verecekti netaş bize
Hangi bayram verdi ki namuzsuz.
Ramazan bayramınız mübarek olsun ortaklarım netas için güzel gelir inşallah.
Amin.
Herkesin Ramazan Bayramı mübarek olsun.
Cümleten bayramınız mubarek olsun. Önümüzdeki kurban bayramına netaşımız 10 a katlamış şekilde girmek.
2 gundur bof alıskanlıgını bozdu bakalım yarın ne yiyecek..
Ufak yatırımcı kalmadı galiba bir haftadır sayfada tık yok
Dalga geçer gibi de kap atmışlar, Allah sizi bildiği gibi yapsın