sahte okeyin biri gitti :)) .. tarih bugünü de yazsın bakalım.. şöyle kalın harflerle..1.097.250 :)
Printable View
sahte okeyin biri gitti :)) .. tarih bugünü de yazsın bakalım.. şöyle kalın harflerle..1.097.250 :)
Emeklilikte sermaye sınırına takılanlar
500 den sonra veren herkes diskalifiye oldu.vermeye devam edenlerinde sonu aynı olur....:plc:
Tavanda bir alıcı daha bekliyordu, yarın çok kritik
Sahte okey(temkin şow) değilse ky alan olamaz bu hisseyi
Kadırga yok diyorlar..Nedir habu donanmaa
İŞATR .İŞBTR.İŞKUR İÇİN GENEL KURUL ÇARISI GELİR Mİ ? GARANTİDE Kİ GİBİ ..........:cool:
Y.T.D
Sn Marslı bu hayaliniz mi yoksa duyum mu?
Duyumlarla işim olmaz..yatırımcı bilgisi ve hukuk alanında ki mücadele ile yola devam.Tüm hissedarlara SELAM....:cool:
SELAMUN ALEYKÜM DÜNYA MİLLETİNİN İNSANLARI.....:hi:
Herkeste bir mutluluk, bir sevinc. Guzel olsun insallah:)
iskur ile isbtr arasında nasıl bir korelasyon olacak fiyat açısından
Benim gördüğüm isbtr de babalar satıyor küçük yatırımcı alıyor.Aracı kurum dağılımı na göre.Halk,TEB, İşbankası gibi alıcılar gelende küçük yatırımcıların olduğu bankalar garanti gibi sadece bir öngörü asıl mesele işkur işatr etrafında dönecek küçükleri de Btr de avlıyorlar beklenti ile.. Yatırım tavsiyesi değildir.Fikirlerim beni bağlar.
Öğlen tavandan 1 işlem oldu 1206975tl
17:55 te 1200000tl 1 lot işlem oldu
Birileri 1.200.000den de olsa alıyor. Eli kulağındadır biliyorsunuz siyasi partiler yasası yakında çıkacak eğer bir sıkıntı olmazsa. Maddelerden birisi de partiler ticari faaliyette bulunamaz maddesine varsa ellerindeki varlıkları hazineye devreder hükmü eklenecek daha önce haberlere yansımıştı. Güzel günler yakın inşallah elinde olana hayırlı olsun..
Oranları 1 Kurucu = 2 Isatr = 15 Isbtr.
Bir sıkıntı çıkmazsa Kurucu 2 milyon dolar. A 1 milyon dolar. B'ye de hisse başı 130 bin dolar hedefimdir. Yatırım tavsiyesi değildir. Saygılar..
Kurucu 3 milyon dolardan aşağı bedavaya gider
İşlerine gelmedi tabi çok ciddi gelir kayıpları oldu ama yapacak birşeyleri yok mecburen sustular
Bir de forumda hep garanti örneği paylaşılıyor, garantide ~800 adet kurucu hisse vardı. Akbank nasıl yapmış dileyen baksın, ~2500 kurucu hisse vardı ve şirket piyasa değeri o zaman 7,5 milyar dolardı.
A,B, KUR'daki temettü kısıtlaması munzamın işene geliyor gibi görünüyor...
Sayın Pericem amacınızı bir türlü anlayamadım. Anladığım kadarıyla işkur hisse senedi sahibisiniz. Munzam sandığın neden itiraz etmediğini sorguluyorsunuz da Munzam Sandığın İş Bankasının nasıl en büyük ortağı olduğunu niye sorgulamıyorsunuz? Garanti Bankası ve Akbank örneği veriyorsunuz ama 3 Aralık 2019 tarihinde Vakıfbank'ın Hazine tarafından A'sına 1 milyar dolar, B' sine 1,5 milyar dolar karşılığı Türk Lirası ödemesini niye göz ardı ediyorsunuz? Şişecam birleşirken yani holdinge dönüşürken 2010 yılında Anadolu Camın B'sine ödediği 24700 Lirayı da unutmamak gerekli.Y.T.D.
3 Aralık 2019 tarihinde Vakıfbank'ta hazineye devir olurken Vakıfbank'ın sermayesi 2 500 000 000, 7 Aralık Vakıfbank senedi 3.92 liradan işlem görüyor dolar kuru 5,78 liradır. Yani piyasa değeri 1.695 milyar dolardır. Ama A ve B sine ödediği 2.5 milyar dolardır. Çünkü değer tespiti yapılırken farklı parametreler göz önünde bulunduruluyor. Küçük yatırımcıyı yanlış yönlendirmemek gerekir. Yatırımcı tavsiyesi değildir. Hesaplamalarda bugün o günkü geçmiş bilgileri kendim buldum hata varsa lütfen düzeltiniz.