Benim kafa tamamen gitti bu servet e düşen habermiş bende sngyo diye okur oldum artık her gördüğümü :)
Printable View
Kağıt hakikaten fıstık gibi oldu çok enteresan. Hacimli hacimli,gapsız, kademeleri eze eze gidiyor. Sanki sıfır spek kağıdıymış gibi adam gibi gidiyor. Garanti veya işc modunda resmen. Vallahi hayırlısı
Yatırım Aracı Bazında Tedbir Uygulanması
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında piyasasında gerçekleşen işlemler nedeniyle Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (SNGYO) payında 21/10/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle mevcut "Açığa Satış Yasağı"na ilave olarak "Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas", "Emir İptalinin, Emir Miktar Azaltımı ile Emir Fiyat Kötüleştirmesinin Yasaklanması" ve "Emir Toplama Aşamalarında Denge Bilgisi Yayınının Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
SNGYO payında tedbirlerin uygulanacağı son tarih 20/01/2021'dir.
3 ay brüt takasa soktular yine.
Bunlar da sıkıldıkça acayip acayip tedbirler alıyorlar.
Sanırsınız ki 10 gün aralıksız tavan yapmış.
Benim merak ettiğim, bu sefer 3 aylık cezanın sonunu bekleyebilecekler mi?
Malum bir oncekinde, sessiz sedasız, açıklamasız, gerekçesiz 6 aylık sürenin yarısında ceza kalkmıştı.
Şu an bu tedbiri alan şirketler tavan tavan gidiyor. Ky satmazsa içe yarar, panik yaparsa yaramaz.
Yarın aşağıya sert bir başlangıç kesin gibi. Son 15 günde kağıda girip güzel kar yazanlar topuklayacaktir haklı olarak. Ama gün içi toparlayabilir.
Patron hala mal istiyorsa bundan iyi fırsat olmaz.
Yok be ya. Bir şirketten sebep sanmam. Da bu kağıt niye tedbire girdi anlamadım. Kademeler doluydu. Hacim iyiydi. Sabah tavana kilit durumu falan yoktu. Neyse ben memnunum bu tedbirden. Çok iyi oldu hisse için
Bu tedbiri yiyen kağıtlara baksanıza ravan tavan gidiyor
Hakikaten ha. Önceden düdük avnideydi. Şimdi top, krampon, eldiven, dizlik nr varsa onda
Fchopen ve whiningman sizin dediğiniz gibi olmasını çok istiyorum ama muhakkak bir tepki olacaktır yarın o tepki ne kadar ciddi olur onu merak ediyorum umarım 3 ay kara kara düşünmeyiz.
Hadi bakim basın 1.50 ye kadar da görelim..:kahkah:
fchopen ne kadar malın var bilmiyorum ama senin üzerine oynamaya çalışıyo olabilir..:)
Akşam 4'e kadar buralarda oyalar sanırım, sonrasında yönünü çizecektir.
Dökülenler dökülsün bakalım, kalan sağlarla yola devam ederiz.
Brütle beraber dükkan sahibinin buralardan mal boşaltma imkanı da kalmadı, ya 3 ayın sonunu bekleyecek ya da çok yukarılara çıkartacak mal vermek için, belki de bizim için hayırlı oldu brüte girmesi.
Tepki sağlam oldu ama kademeler boş...
Bu SPK neye göre aliyor bu tedbirleri anlamiyorumki merko 13 kat yaptı tedbir öyle geldi ittifak bı solukta 4 kat yaptı hicbirsey yok.anlamk zor.
Toplamalar başlıyor...
Sıkmadan bırakmaz demiştim. Maalesef üzgünüm
2.38 den 2.60 a çekmiş..
Taban serileri bekliyoduk yaw..:oleyo:
Bugün 2.89 daki boşluğu kapar mı acaba..:)
Gundwane, fena hadiseler olacak burada.
Kağıdın şahsiyeti değişti. Yosma oldu. Hayırlısı olsun.
Bişi olduğu yok..
Çok normal seyir bunlar..
Kademelerde 3000 5000 20.000lot var..
Hatırlarsın 60 kuruşda mal hö de iken 4 milyon lot olurdu kademede..
ee çünkü adam 1 kuruş kara alıyor satıyordu o yüzden kademe de yüklü idi..Hem alım satım da sana sıra gelmiyordu hemde 1 kademeden 40.000 tl kar ediyordu..
Şimdi 1 tl kara al sat devri başladı..
Haydaaaa biste verdiler her yer kıpkırmızı bizimli yeşil.... :))))
Aslında politika faizi manasız kaldı. Tek bir faizle piyasayı fonlamıyor mb. Ortalama faiz 13 14.. poşitika faizi denen şeyin manası kalmadı aslında. Yahu hakikaten saçmasapan oldu bu işler.. bi mb bir tanr faizi olur arkadaş ya... neyse
Ağzından bal damlıyorda.... nazar değer ralli malli deme..