Credit-Suıs ile Bankof America açığa satış yaparak fiyatı düşürmeye çalışıyorlar. Ya başkasının kağıdını satıyor ya da cep to cep yapıyorlar.
Printable View
Credit-Suıs ile Bankof America açığa satış yaparak fiyatı düşürmeye çalışıyorlar. Ya başkasının kağıdını satıyor ya da cep to cep yapıyorlar.
Rusya, Ukrayna, Fransa , Almanya yarın Paris'te masaya oturacak
https://parafesor.net/rusya-ukrayna-...cak-25-01-2022
Bir haber gelecek sanırım bu kadar hareketli olmazdı bu kozalaklar
Gelmezse yeniden başa sarar...
YTD
Y kredi ak garanti
İnfo
Tahtacınon hesapları.
Thy gibi gidemedi 16 dan 23 e.
Seve seve gideceksin.
Son bi ayda
110-130 arası ne marj yaptı tahtacı. Azdan az çoktan çok. Karanlıkta birbirine mal devrediyor.
Endeks artı olunca çıkmaz. Tahtacı öyle seviyor.
Şubat Ayı Kozaa Ayı Ortaklar [emoji41]
30 lara kafa atar mıyızzzzzzzzzz[emoji854]
Altın/bakır fiyatları yüksekken gönderemediler maden haberini. Baydılar iyice... Gerçi maden karlı değilse göndermeseler daha iyi. Belki de hiç göndermeyecekler bilançolardan gecikmeli takip etmeye çalışacağız. Mesela bu bilançoda sondajlar bitti analiz çalışmaları devam ediyor falan diye konuyu geçiştirebilirler. Aslında ne olduğu bellidir büyük ihtimalle. Sadece biz KY olarak bilmiyoruz. Sonuna kadar beklemeye devam edeceğim ben kendi adıma. Trend yukarı görünüyor şimdilik.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Varlık fonunda olması nedeni ile bazı bilgiler dikkat çekmemesi için erteleniyor olabilir. Bu kağıdın bu fiyatları hak etmediğini bilenler sürekli robotlarla işlem yaparak fiyatı aşağıda tutmaya gayret ediyorlar.
Varlık fonunda olması nedeni ile bazı bilgiler dikkat çekmemesi için erteleniyor olabilir. Bu kağıdın bu fiyatları hak etmediğini bilenler sürekli robotlarla işlem yaparak fiyatı aşağıda tutmaya gayret ediyorlar.
Küçük bir düzeltme yapalım, henüz TMSF de. Varlık fonumu olur satılır mı belli değil... Devam eden davaları var. Şu an Yargıtay sürecinde..
Bilanço tarihi ne zaman bilen var mı?
Geçen sene 27 şubatta gelmiş. Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kağıdın hikayesi bilanço değil ki ...olsa da etkisi sınırlı olur
İki haber gelirse ciddi şeyler olur
1-Süper sondaj sonuçları
2-Sahiplik davası sonuçlanması ve firmanın devir /satışı
Bunun dışındaki haberler sadece haber olur
YTD
Düzeltme geçen sene 1 martta gelmiş. Bu arada şirket bu sene rekor sondaj lar gerçekleştirdi inşallah buradan güzel haberler gelir.Ytd
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yabancılar ekim kasım boyunca süpürmüşler tahtayı, 1 aydır da satıyorlar yarısından çoğunu satmışlar ama aynı seviyeye ineceklerse daha epey var satılacak.
İnanılmaz bir vurdumduymazlık var....
Sondajların çoktan açıklanmış olması gerekirdi..5 ay demişlerdi çoktan geçti.
Yatırımcı ilişkilerini sormak için arıyorum kimse yok...şeffaflık konusunda ciddi bir sıkıntı var...
Firmada neler oluyor bitiyor bilemyoruz...
YTD
Gözü yine toprağa bakıyor bugün.
Ben yazdım zaten ama henüz yanıt yok
1 Ocak tarihli mesajlara bakarsanız, Walk-in isimli arkadaş sormuş. Gelen cevabı da yazmış. KOZA şirketine sorun onların cevaplaması gerekir gibi bir cevap vermişler. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendiniz sormuşsunuz demek istiyorum.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet ben sormustum. Demek istedigim herkes sorarsa belki bir ivme olur.
Sondajlar konusunda ne yazık ki dönüş yok yatırımcı ilişkileri de ne yazık ki ulaşılmaz durumda
Endeks düşerken endeksin 3 katı düşüyor endeks çıkarken ise 1/2 katı çıkıyor...
Ben ne yaptım da bu eziyet, hakettim bilemiyorum..
YTD
Bunun gerçekten sorunu ne? 21 ile 22 arasına demir attı yükselişlere tepki vermezken düşüşlerde en önde koşuyor. Toplamaya mı çalışıyorlar.
Sakın 22,12 üstüne çıkma olur mu ısırırlar seni sonra
Bilançoyu bekleyebilen çorbayı içecek diyorum.Ayrıca yanılmıyorsam mahkeme Haziran da ..
Baskının temel sebebi döktürmektir.Dut ağcındaki dut gibi çok caba harcamadan düşüyor millet..
Bu ekonomik sartlar altinda sirketi satmak en uygun cozum degilmidir???? Neden bekleniyor anlamak mumkun degil. Satilsin herkes rahatlasin artik. Sahsi dusuncem tabii...
YTD
Walk In ;
Teknik olarak satılamaz çünkü hala sahiplik konusu bitmedi dava Haziran'da ama o zaman da sonuçlanacağı belli değil..karar çıksa bile Yargıtayı vs siş ortaya çıkabilir....Konu sakız gibi uzadı içerde de çok güzel para var herkesin ağızı sulanıyor...
Her an herşey olabilir modunda bekliyoruz
YTD
Belli ki bunun Tahtacısı da şeref yoksunu aşağı basıp mal toplamak için her türlü dümen yapıyor.
Doğrudur, ancak bu sorunların nasıl alt edileceğine dair çeşitli önerler verilmişti geçen yıl gazetelerde, hatırlıyorum. Bazı yasal düzenlemeler ile yapılması muhtemel deniyordu. Bilemem tabii, hukuki süreçler nasıl işler. Esas olan yapmaya niyet olsun sanki..
Sence niyet var mı ?
Yoksa neden yok ?
İste tüm mesele bu..
YTD
"Bütün izlediğim kağıtlar kırmızı, bir tek bu yeşil" diyecektim, yazana kadar bu da kızardı..
Ne oluyor buna yine? Neden düşüyor? Altının değeri artarken bunun düşmesi ilginç. Deustsche Yabancının mallarında azalma var. Virman mı maldan çıkma mı? Yoksa hareket öncesi silkeleme mi?
Şaka mı bu, ben mi anlamadım 65 milyon senelik kar nedir.?
Bu forumda nefes alan kimse var mı anlamadım.
Nefesimizi kestiler. Şirketin solo karı 65 milyon. Malum ipeke ve bunun pek bir iş yaptığı yok. KOZAL'ın eline bakıyorlar. KONAK madenini açıklasın kendi işini yapsın diye bekliyoruz. Oradan da bir haber gelmiyor. Sondaj bitmiş, 2 aydır bir açıklama yok.
Bakın AVOD'un temmuz ayındaki KAP haberinden alıntı aşağıda. Küçücük maden. 6 ay geçmiş hala raporlama yapamadılar. Demekki bu laboratuvar aşaması ve raporlama çalışmaları epey uzun sürüyor:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/951066
Alıntı:
Rapor içerisinde sondaj, veri toplama ve laboratuvar aşamalarının ardından, rapor hazırlama gibi ayrı ayrı süreçleri bulunmaktadır. Bu süreçler yapılan işin boyutu çok büyük olduğu için, her biri ayrı ayrı zaman almaktadır. Normal şartlarda 1 yıldan (min. 15 ay) fazla tutan, hali hazırda yapılmakta olan rapor süreci, ekiplerimizin gece gündüz (çift vardiya) çalışması ile pandemi dönemine rağmen devam etmektedir. Sondaj çalışmalarının sonuna doğru yaklaşırken, laboratuvar ve sonrasında RSC firması ile birlikte yürütülecek raporlama çalışmalarına geçilecektir. Önceki çalışmalardan konu ile ilgili yüksek deneyime sahip ekiplerimiz işi en kısa sürede teslim etmek için uğraşmaktadırlar.