Cumhurbaşkanlığı:
- Cumhurbaşkanımız ve ABD Başkanı Trump, rejimin saldırılarının kabul edilemez olduğunu ifade ederek, İdlib’de yaşanan krizin bir an önce sona erdirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunmuşlardır
Printable View
Cumhurbaşkanlığı:
- Cumhurbaşkanımız ve ABD Başkanı Trump, rejimin saldırılarının kabul edilemez olduğunu ifade ederek, İdlib’de yaşanan krizin bir an önce sona erdirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunmuşlardır
Konu hakkinda bilgin yoksa neden cevap yaziyorsun?
Elinde TL olmayan bir fon nasil TL yi short luyor?
Eger yapabiliyorsa o zaman swap i kismanin mantigi nedir?
https://www.bnnbloomberg.ca/someone-...year-1.1389879
"Üye sayımız toplam seçmenin yüzde 19 gibi önemli bir oranına ulaşıyor. Hep söylediğim gibi hedefimiz. 83 milyon her bir ferdini bu büyük ailenin ferdi haline getireceğiz"
Kimin söylediğini yazmama gerek yok...
Bu ülkenin her bir ferdini AKP li yapacak söylemi yaklaşımı varmış gibi rahatça konuşuyor.
Ben kendi payıma, öldürseler AKP ne günahımı vermem.
Erdoğan'a kişisel olarak ise ne hissettiklerim de cabası.
Adama sosyal yardım şartı olarak git AKP ne üye ol dersen bütçelerin önemli kısmını yardıma ayırırsan olacağı budur.
Bir zamanlar baba Uzan şirketlerinde beş kuruş alacağı olana ödeme yapmak için İmar Bankta hesap açma şartı getirmişti.
Neyse ki bir partiye üye oldun diye ona oy verme mecburiyeti yok.
Onu da yasal hale getirirlerse bilmem.
Yoksa necip milletim makarna kömür yardımını alır oyunu da dilediğine verir...
Bilir bu işleri.
Erdoğan, partiye yeni üye olan bir vatandaş ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Erdoğan'ın "Alo kiminle görüşüyorum" demesi üzerine Berfin isimli vatandaşın "Siz kimi aramıştınız?" yanıtını vermesi salonda kahkaha tufanının kopmasına neden oldu.
Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İdlib'deki çözüm, rejimin saldırganlığının durdurulması ve anlaşmalardaki sınıra çekilmesi, aksi takdirde şubat bitmeden bu işi yapacağız" dedi.
Erdoğan, İş Bankası’ndaki CHP hisseleri hakkında şu ifadeleri kullandı:
* Bu konu ile ilgili şu anda çalışmaları birinci derecede Nurettin Canikli bey yürüyor. Bu hafta MKYK toplantısında bizlere bir sunum da yaptı.
* Dedik ki bu işi biraz daha olgunlaştıralım ve olgunlaştırmanın ötesinde bir de hukuki işlerle ilgili bir kurul kuralım. Hukukçu arkadaşlarımızla beraber de bu çalışmayı tam manası ile hukuki bir zemine oturtalım dedik. Zannediyorum birkaç hafta içerisinde onun neticesini de kendilerinden alacağız.
* Fazla geciktirmeye niyetimiz yok. Vakit kaybına tahammülümüz yok.
Yalnız o s400 u kurmayıp ambara kaldırırsan
Onun yerini acayip bi saklaman lazım
Artık nasıl yapılırsa o da
Kurunca öyle bi dert yok
Kendi kendini koruyo zaten :)
O sistemi biraz kendi karekterimede benzetmiyo diilim hani :))))
Aslında use it or lose it yapsan
Daha kâr lısın ama
Ne düşünüldüğünüde forumdaşlar bizler yani bilemeyiz
Biraz dinler tarihi gibi
Sarah acayip güzel imiş
Karım dese öldürüp adamı kadını alacaklar ya
O da el mecbur yalandan
bacımdır bu demiş
Bakalım bunda nasıl çözüm bulacaklar
Ateşten gömlek
Hiç kolay değil
O işlere kafa yoranlara
Allah kolaylıklar versin
"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'ndaki töreninde konuştu. Erdoğan, İdlib konusunda mesajlar verdiği konuşmasında, "Suriye’yi terör örgütlerinden ve rejimden temizlemeden bize huzurla uyumak haramdır" dedi"
terör örgütlerini anladıkta rejimden temizlemek !!!?? ne demek oluyor
Şu anda Suriye'de en aciliyet kesbeden yer olan İdlib'deki çözüm, rejimin saldırganlığının bir an önce durdurulması ve daha önce varılan anlaşmalardaki sınırlara çekilmesidir. Aksi takdirde şubat ayı bitmeden biz bu işi yapacağız. Bunu dostlarımızın desteğiyle gerçekleştirebilirsek memnuniyet duyarız. Yok bu işi zor yoldan yapmamız gerekiyorsa biz ona da varız. İşte bu kadar açık ve net ifade ediyorum. Suriye'yi terör örgütlerinden ve rejimin zulmünden temizlemeden bize huzurla uyumak haramdır. Mademki 81 vilayeti ve 83 milyon vatandaşıyla Türkiye'nin güvenliği buradan geçiyor öyleyse ne yapıp edip bunu başaracağız."
Rejimden temizlemek değil, rejimin zulmünden ifadesini kullanmış.
Sizin paylaştığınız haberi araştırdım. Doğrusu bu şekilde.
Ordunun yarısını Suriye ye gönderdik sanıyorum.Hergün konvoy haberi çıkıyor.
sn. egeduk rejimin zulmünden temizlemek nasil oluyor diye dusunuyorum !
zulüm tek basina somut bir kavram olmadigi icin temizlenemeyecegini dusundugunden sanirim ! Sputnik Türkiye haberi bu şekilde geçmeyi uygun görmüş. Benim fikrimde ayni yönde !
yoksa CB zulmü temizleyecegiz dediyse öyledir [emoji846]
Bu yanlışı, diğer bir yanlışla beraber inceleyince, gerçek ortada sırıtıyor..
Necip Türk Milleti (kaldıysa) bunu fark ettiğinde "verilen iş" de tamamlanmış olacak zaten..
https://i.hizliresim.com/p24Ll0.gif
Dünya Kredi Ligi'nde 9 sıra düştük.
Türkiye 2019'da Dünya Kredi Ligi'nde 9 sıra birden gerileyerek 91'inci sıraya düştü.
Ermenistan, Fiji, Yunanistan, Bolivya ve Senegal Türkiye'yi solladı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/ekonom...ustuk-5627830/
https://www.linkpicture.com/q/Screen...0_Facebook.jpg
Biraz da gülelim.:dvr:
Oyuncu Nurgül Yeşilçay:
" "Leonardo Da Vinci ve Van Gogh 37 yaşında,Modigliani 33,Egon Shiele henüz 27 yaşındayken muhteşem eserler bırakıp hayata gözlerini kapamışlar! Bense ilk sergimi kırkımdan sonra 11 Mart'ta ancak açıyorum." demiş.
Ben bu lafından sonra ne sergisi açtığını merak etmedim.
Olsa olsa özgüven sergisi açıyordur.
Bu yazida bakin Bahceli ne demis.
https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarl...m_medium=diger ( 3. paragraf )
O nedenle takip bile etmiyorum artik.
Varsin konussunlar.
Ne derlerse desinler, bence yok hukmundeler.
Böyük tarihçi konuşuyor, lozan sınırlarını menderese bağlayabilen.
Oncelikle van gogh u tebrik edirem
Adam kökenini unutmamış
Hollandada vanlı gurbetçi aile çocuğu diye galiba
Van gogh demiş nick name ine
O sebep sergi iresim sergisi
Konu 2
Coğrafya kader değildir
Tecrübeden ders çıkarmama kaderdir
Coğrafya naapsın
Mesela merhum Turgut Özal bir koyup 3 alacaz derdi Ders almadık Coğrafyayı suçladık
Dil tarih coğrafya
Fizik kimya bioloji
Grand total sonuç:
Dersine eyi çalış sınıfı geç
Gerçi kopyaylada geçsen olur moruk
Sen geç te yeterki
Gerek şart diploma
Yeter şart hayat tercübesi vs
Over all da başarılı olmasanda overlok, son ütü vb. bunnarda başarıya ulaşabilin
Rezillik sanatçının nü resim yapması değil...
Cahilin kazara girdiği sergidedeki nü resme sulanıp, modelin telefon numarasını öğrenmek istemektir...
Reha ağabeyim konuya parmak atsın pardon bassın derim.