Sanırım bu Tpf fonu bir gün gecikmeli olarak Tcd ve Tkf fonlarından gelen getiriyi fiyatlarına yansıtıyor. Eğer yarında Tpf iyi gelirse bu teori daha da güçlenir.
Printable View
Sanırım bu Tpf fonu bir gün gecikmeli olarak Tcd ve Tkf fonlarından gelen getiriyi fiyatlarına yansıtıyor. Eğer yarında Tpf iyi gelirse bu teori daha da güçlenir.
Topluyo
Aksam +, ya gecer isallah
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BİST artı kapatacak gibi acele mi ettik acaba
Fid alan varmi:kmk:
2y 5y ve 10 yıllık 0.20 bp kadar gerilemiş
Yapılan kupon ödemeleri fonun portföyüne eklenir ve fonun değerine yansıtılır. Merak ettiğiniz fon yatırımcısına ödenirmi acaba ise IPV için bu durum söz konusu değil. Bazı fonlarda böyle durum söz konusu olabiliyor. Kar payı ödeyen İş portföy TPU fonu ve Azimutun GSP fonu gibi. İzahnamelerini incelerseniz daha ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz.
Bugün neredeyse herkes short açtı aracı kurumlar herkesi short açmaya yönlendirdi, piyasa yapıcı bu duruma izin verecek mi bakalım? Borsa da çoğunluk ne yaptıysa tam tersi olur genelde...
Aghol +%9
Cemts %+2.42
Ha gayret yesillenmeye az kaldi
bu fon işlerini simitci bile duymuş damat kesin bunlarada icat çıkarır demedi demeyin yoldaşlar.
tabi kar yapmak güzel ama işte ben bunları duyduğumda kenara çekilip beklemeyi tercih ediyorum.
Benim arkadaşın bu tür yatırımlarla bir alakası yok dün gitmiş 300K fon almış dedim sana kim dedi abi herkes fon diyor dedi...
Bu zamanlarda bir es verip beklemek mi doğru bilemedim ama ben böyle yapmayı tercih ettim.
Sağlam satış gelirse 10 binlik prim 2 günde verilebilir önemli olan babaların ne düşündüğü
Politika faizi 12. Su an uygulanan zaten 10,8. Yarın 100 puan cepte. 100 puanda bonus koydunmu tamam.
https://twitter.com/foreksturkey/sta...737438720?s=21
Sent from my iPhone using Tapatalk
Vergi dillendirmeyin fondaslar
Onlar forumlarada girip bakarlar
Sifreli konusun .ergi degilde dergi diyin
Az kaldi yesillenmeye
Bistin yollari
Rusyada hükümet istifa etmiş diyola.
Burak gardasim ss pls