me too, brother...
bugun 952tl geldi yarin 2952tl neden olmasin..
Printable View
parayla oynamak istemiyorsunuz ve ya uzun vade dusunmuyorsunuz o zaman tabi ppf en iyisi.
borclanma iyi degilde ama zamani var almasina. mesela iki gun once borclanma alan ve yarin satan ppfnin 4 katini kazandi.
ve ya degisken 10 katini. tabi bu arada kimler neler kayb etti.
degiskeni kasimda aldim tam ve 1 ay once sattim ve hatta bu 2 gunu gecmedim cunku oyun oynamaya simdilik zamanim yok calisma zamani artik:)
ohh maşallah :) ancak boşta para olması lazım sanıyorum yoksa FİL satayım desen saat 14:00 de geçiyor hesaba ondan sonra kvb kaldıysa alabiliriz anca o nedenle bi kısım günlük vadelide kalsa iyi olur....
Üstadım siz arada sırada söyleyin böyle faydanlasın fakir fukara...
siz bugün alabildiniz mi aldıysanız hangi fonu tercih ettiniz?
Altin ucuyah
Yarin afo iyi kar birakacak sanki
Dunden beri firsat cikti bugunde 2 yilli
-%4 kusur yarin kvba lar mis gibi gelecek
Ayni bankanin.pff kvba.istedigin gibi al sat
Yalniz kvba.lar karaborssya dustu
Saat 16 ya kadar normal 16-18 arasi satan olursa alinabiliyor.
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolar ve eurobondlar geri gelince
Osd de topladi yarin oda.iyi gelir
Hatay'a yaralı askerlerin getirildiği ve şehit'te olduğu yönünde haberler okuyorum...
Amerikada düşüyor. Yarına hiç şansımız yok.
tabi ki hangi fonu ne zaman alıp sattığın çok önemli, son bir aydır zamanlama konusunda hep sıkıntı yaşıyorum, bazı fonlarda uzun vadeli düşünmek gerektiğine de katılıyorum zaten mecburen uzun vadeci oldum, düşüşlerde zararda olduklarımdan almaya devam edeceğim sadece, onun dışında ppf ve kısa vadeyle devam herhalde.
Bi tuyo pff desin diyelim.gun ici saat 15
Civarlari blomberg piyasslarda tahvil faizleri var oraya bak 2 yklliklar kirmizisya
Sat pff yi al kvby bazi bankslar.saat.16
16 dan sonrada satan olursa aliyosun
Ertesi gun bak tahvillere yesilse sat gec pff ye
Ayni kurumun pff ve.kvba olucak
YTD.
Budur.
Bu islem valorsuz kvba larda olur
Ornek fiba fil fpk
Hsbc ..hsl .hpt gibi
Ayrica valorsuz kvba olucak
FED'in asıl toplantı tarihinden önce (toplantı Martın 18.indeydi) anıden ve apar topar faiz indirimi hiç hayra alamet değil.
Ne büyük bir tehlike gördülerki gündemde olmayan olağanüstü bir toplantıyla faiz düşürdüler.
Ben bugüne kadar böyle birşey görmedim.
Çok ciddi bir durum var gibi.
bu arada ppf lerin ve kvb lerin hepsi valörsüz mü?
İpv belli oldu mu arkadaşlar
Altın fon fiyatları BİST Kıymetli Bültenindeki ağırlıklı ortalama ons fiyatına göre belirleniyor.
Oda hergün saat 16.10 civarı belli oluyor.
Bugün için ons ağırlıklı ortalama fiyatı 1598 olmuş.
Altın fonlarının gram altın fiyatı ile ilgisi yok.
Nasdaq 2,78 düşüşte 😔
Bugün ilginç birşey farkettim.
Son 1 ayda İST IPV'den çok getirmiş.
Ne günlerden geçiyoruz.
Faiz hamlesi acil olarak gününden önce devreye alınınca, piyasa rahatlayacağını zannettiler ama ürküttüler..Ne güzel faiz inecek sinyali almışlardı, alttan aldıklarını yedire yedire ayın 18 ine gideceklerdi..Ama piyasanın istediğini zamansız verdiler..
Faiz indirimi vs. bunlar geçici çözüm arayışı..Bu virüs işine çare bulunmazsa dünya ekonomileri resesyona sürüklenir..Asıl korku bu..Üretim durduğunda, para bol olsa ne yazar..Çin , Güney Kore, Avrupa ciddi endişe kaynağı..Virüs işine çare bulunmazsa işler daha da karışır..
Bizim ekstra sıkıntılarımız var, biz daha kırılgan oluruz bu süreç uzarsa..
FED resmen piyasaları paniğe soktu.FED kararından önce artı olan endeklerin hali harap.
Ne tuhaf günlerden geçiyoruz.