işte olay budur şöyle düşünün biraz...
Printable View
yahu biraz saksiyi calistirin...neden %1 e cektiler?...bayran degil seyran degil...
para bitti paraaaaa...gelmiyor da...
malumun ilanidir bu aksamki bddk karari...tescil etmistir...
kapish!..
yarin 6.900 point duser...bankalar zaten taban...
Bu gece reis ulusa ne diye seslenecekti acaba?
%1 ne yahu?...bu aksamki bddk karari kapali ekonomiye gecisin ilanidir...hayirli olsun...
Mermi gibi haberler düşüyor
Hemde ulusal sesleniş olacak iken
Olmuyor hem bakan hem swap olayı oluyor
Çok felaket şeyler aklıma geliyor
Dikkat dikkat ezebilirler
Ütülme ihtimali çok yüksek
Bddk kararında bisey yok..dağılın..
bugün iki kere kapım çaldı.
ikiside sigara için.
şuan millet dakikaları sayıyor sokağa çıkmak için.
30dk kaldı yasağın bitmesine sokaklarda gaplı açılış bekliyorum :) tekel bayilerde de tavan
YTD
Ayrıca poz ykkkokkkk....
Soylu gider yenisi gelir dogru ama gittigi makam icisleri bakanligi ulkenin en dinamik bakanligi nasil boyle basite indirgiyorsunuz
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir de fedle swap hattı işi yattı demek mi oluyor acaba bu swap limitini kısma hikayesi. Akşam akşam nerden akıllarına geldi ki.
Gerçi zaten 2.5 b teminat gösterebile ek varlığımız varmış da. Hani teminatsız olabilir diyenler vardı.
Benimkisi kapı değil mi...bu niye çalmıyor.......
offf ucuz yırtmışım... cuma 114500'e alım emri girmiştim gelmedi oraya kadar. Long başlasaydım haftaya yarın bu swap işinden fena patlardım.
Dolar yatay olursa borsa da yatay da kalir gibi...zaten yeterince yukselmisti...Analistler dolarda asagi yonlu beklentideydi bankalarin swap olayindan dolayı...Borsayı yukari 100 binlere goturur demisti Tunca Tursucu..Bu aksamki olaylarda Istifa kabul gormezse olumlu olur gibi piyalarda...Y.t.d..
[QUOTE=twiin7;4333702]Soylu gider yenisi gelir dogru ama gittigi makam icisleri bakanligi ulkenin en dinamik bakanligi nasil boyle basite indirgiyorsunuz
BBakanlıkbasit değil de...gerisi tıraş..
Herkes senin gibi sansli degil :)Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
teyıtlı bılgı erdogan ıstıfayı kabul etmemıs........
top soyluda
boş işler tek gerçek var koca ülke bir adamın elinde oyuncak olmuş olay net budur işte..
68250 iyidir. Bağalım viobta karşılığı nasıl olacak.
Bence bunlarin onemi yok. FED gecen hafta yatirim yapilamaz seviyede ki sirketlerin tahvillerini alacagini acikladi. Bu haber daha onemli
Ornegin ECB gecen hafta Yunanistan tahvillerini satin alacagini acikladi ki Yunanistanin notu yatirim yapilamaz seviyede.
Swaptan ziyade buna odaklanmak daha dogru olabilir
Borsa neden düşsün? Ülkede şu an borsa dışında iş yapıp para kazanabilecepiniz kaç iş var?mantıklı olun.. Soyluya, swapa bakan mazot olur