Soru
1 Bu işi thy zaten yapmıyormuydu?
2 O zaman neden kuruluyor?
3 Thy hissesine etkisi ne olur?
Haftanın konusu bu olmalı
buyurun.
Printable View
Soru
1 Bu işi thy zaten yapmıyormuydu?
2 O zaman neden kuruluyor?
3 Thy hissesine etkisi ne olur?
Haftanın konusu bu olmalı
buyurun.
Merhaba, müdahil olduğum için kusura bakmayın. Çoğunluğu demiyorlar, yönetim hakimiyetini kaybetmeyecek şekilde diyorlar. Eğer sizden başkasında sizin elinizdeki pay sayısından fazlası yoksa yönetim hakimiyeti sizde kalır. Hisse çoğunluğu farklı birşey.
Hatam var ise affola.
Turkish Cargo, havayolu ile ulaşamadığı noktalarda da sizlere hizmet verebilmek için karayolu taşımacılığı ile operasyonunu desteklemektedir. Karayolu taşımacılığı ile hizmet ağını daha da genişleten Turkish Cargo'nun bu hizmeti konusunda ayrıntılı bilgi edinmek, kargonuzun, servis imkanları dahilinde hangi havalimanları ile bağlantı oluşturabileceğini öğrenmek için aşağıdaki dokümanlardan yararlanabilirsiniz.
Ben silmiştim forumdaşım bi an boşa düşmüşüm haklısınız
örnekleri zaten bistte çok %95'i üzeri halka açık şirketler var
galiba imtiyazlı hisselerle yönetimi ellerinde tutuyorlar
cemaş %98 y.yapı %99
peker gyo ilk aklıma gelen örnekler(bu o kadar değil henüz)
Unutulmamali;burası ortadogu, SIKINTI YOKSA SIKINTI VARDIR... çukur
https://www.ensonhaber.com/gundem/ke...iye-oy-vermek-
Kemal Kılıçdaroğlu'na göre AK Parti'ye oy vermek haram
CHP Lideri, Borsa İstanbul'un yüzde 10'unun neden ihale yapılmadan Katar'a satıldığını sordu. Kılıçdaroğlu, bu soruya cevap gelmediği için AK Parti'ye oy vermenin haram olduğunu söyledi.
helalı haramı da biliyor!
peşinen söyleyeyim irticayı hortlatacak:)
https://www.ensonhaber.com/gundem/or...donusturuluyor
Ordu’da otopark ve yemekhaneler yoğun bakım servisine dönüştürülüyor
Vaka sayılarındaki artış nedeniyle hastanelerin prefabrik binalarındaki polikliniklerin kapatılmasına, otopark, yemekhane ve ek binaların da yoğun bakım servisine dönüştürülmesine karar verildi.
Allah yardımcımız olsun.
Kalav baba,197,bine hangi hisseler eşlik edeçek
Likidite nin global anlamda bollaşmasından dolayı, tüm paralar degersizleşecek, bunu algılamak sadece sürecin sonunda farkedilecek. ( Piyasa içindekiler bunu öngörebiliyor)
Süreç başladı.Piyasa dışındaki yatırımcılar sonunda farkedecek.
Kısaca 5 USD ,5 EURO , 5 YEN, 5 TRL vs , rakamsal olarak olarak arttırabilmek te birşey ifade etmeyecek, değer kaybı rakamsal artışın önünde olacak.
Karlı, üretebilen, şeffaf, halka açıklığı limitli, vizyonlu sektörel tahtalar seçilmeli...BIST içi betası yüksek tahtalarda seçilebilir.
Bedelli ve bedelsiz sermaye arttırırım yapan ( özellikle 2020 içinde) içi boş olmayan tahtalar olabilir. Doğru pozisyonlar üretilen paralar karşısında ciddi değer ve kazançlar elde edecektir.
Kesinlikle nakit dövizde ve altında bırakılmamalı.. ciddi rakamsal değer kayıpları yanında , naktin alım gücüde düşeceğinden farkında olmadan fakirleme süreci yaşanabilir.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte ,öngörümdür.
Yaşarsak göreceğiz.
Saygılar
craps, pawnstar, svilengrad
Nasıl olsa haramı biliyormuş, getirir meclise bir teklif faiz haramdır vermiyoruz, oy vermeyenlerde müslüman geçinmesin dini de boşuna istismar etmesin der geçer, kanunla faizin indirilebileceğini söylemişti zaten.
tayyip o zaman zokayı yutar sıfır şans kesin elini kolunu bağlar oy vermesinde görelim:)
Direnci kırdı diyorsun alıyorsun, geri geliyor,
Direnci kırdı ama son bir geri gelir demin aldım öyle zarar ettim diyorsun, geri gelmeden gidiyor,
Satayım alttan alırım diyorsun,üsten geri alıyorsun...
üsten aldığın gitmiyor aşağı geliyor stopluyorsun, dönüyor
Bir benim mi böyle?
algoritmarif'den inciler:)
kafamda 40 tane tilki dolaşıyor 40'nın kuyruğu birbirine değmiyor.:)
tilki kurnazdır ama iz süremez.
Komutan yatırımcı profilini anlayamadım, yada bir profilin yok.
Konu basit doğru 3 Max 5 tahta belirleyeceksin...bir miktar sürekli taşiyacaksin ,diğer miktar al sat ,sat al yapacaksın..hedefe gideceksin...Bu.
Pay piyasalarının kuruluş amacı fiyatların yukarı gitmesidir ,aşağı değil unutma.
Bide tilki değil ( kurnazlık yeterli değil) kurt değil ( vahşilik yeterli değil) ,çakal olacaksın.....ki Kurt ta tilki de bulaşamasın...cool:;;
Muhabbet dedin al sana muhabbet...
Sen ne yapıyorsun, kelebek gibisin...her çiçeğe böceğe konuyorsun ama ömrü kısa oluyor..çiçek ,böcek ,kelebek gibi.
Onu ben anlayamadımki sen anlayasın, gedzadan sonra kayış koptu bi kere tutturmadan da olmaz, otokarı 250 üzerinde satıp teknosaya geçmek istiyordum takasını görmüştüm, benim haytanın haberiyle bekleyeyim dedim sürdüler aşağı
o arada güya kendimi daha sağlama alayım diye sahol aldım, teknosa da ertesi günü patladı.
O unutma dediğin şeyi hiç kimse unutmasın bende demiş olayım da yukarı gitmek için kurulmuşlardır söylemi pek doğru değil, firmalar kazanıp yatırım yapıp büyüdükçe yukarı gidecekler zaten kaçınılmaz son.
Seni en taktir ettiğim şey gedza benim verdiğim gün gördüğü fiyatı kuruşu kuruşuna aylar önceden bilmen ve malın kıymetini bilen cobraya malını sattırmandır beni geçtim.
Gedzanın primleneceğinden adım kadar emindim ve o zaman kelepir fiyattaydı
büyük balıktır gedza diye de bir sloganım vardı, ona rağmen sattım işte, en azından kısa sürede toparlayamaz diye.
Borsa İstanbul, yapılan değerlendirmeler sonucunda Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında bir hissede, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamında da bir şirket ve bir yatırımcıya önleyici tedbir uygulanmasına karar verdi.
BİST'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan kararına göre, VBTS kapsamında Klimasan (#KLMSN) hisselerinde 30 Kasım 2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 14 Aralık 2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacak.
Hissedeki tedbir kararına ilişkin BİST açıklamasında ayrıca şu ifadelere yer verildi:
VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
SPK'nın 30/06/2020 tarihli kararı uyarınca Borsa İstanbul A.Ş. Pay Piyasalarında ikinci bir duyuru yapılıncaya kadar BIST-30 Endeksi dışında kalan paylarda açığa satış işlemleri yasaklanmıştır.
Bir şirket ve bir yatırımcıya yaptırım uygulanacak
BİST ayrıca, Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (#HLGYO) hisselerindeki emir ve işlemleri nedeniyle Yakın Madencilik ve Lojistik Sanayi Ticaret isimli şirket ve Ömer Ozan Köksal isimli yatırımcıya, 30/11/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanmasına karar verdi.
BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, finansal raporlarını yayımladığı gerekçesiyle 27 Nisan 2020 tarihinden 27 Kasım 2020 tarihine kadar işlem sırası geçici olarak kapatılan Mensa'nın, söz konusu zaman diliminde de finansal raporlarını yayımlamaması nedeniyle, şirketin faaliyetlerini devam ettiremeyecek seviyede finansal durumunun bozulmuş olması ve borsaya ödemekle yükümlü olduğu kotasyon ücretini ödememesi nedeniyle şirket hisselerinin borsa kotundan çıkarılmasına karar verildiği ifade edildi.
Elektrikli otomobillere ve dolayısıyla büyüyen her sektörde olduğu gibi bu şirketlerin hisse senetlerine olan talep arttı. Bu talep ile gelinen seviyelerde ise hisse senetlerinde balon ihtimali giderek daha fazla telaffuz ediliyor.
https://www.borsagundem.com/haber/ot...onu-mu/1533528
Hayırlı akşamlar. Bu soruda ben sorsam sayın kalav.
Bilişim sektöründe PKART la ilgileniyorsunuz. Yazılım sektörü icin KFEİN için düşünceleriniz neler. 10 günde iki şirket satın alimyu yaptı. İlerisi için KFEİN için büyük balık diyebilirmiyiz... Şimdiden teşekkürler ederim
Pkart ile bilişim sektöründe olduğu için ilgilenmiyorum....
Eczacıbaşı kart ve pkart tüm Türkiye'ye nın finansal kartlarını ve çiplerini üretiyor...( Pazar lideri ve tekler)Ama önemli olan bu bilgilerin güvenirliği ve bunu yanında Thales in dolaylı yoldan ( gemalto) pkart a sahip olması, Ayrıca Ali Yıldız ın % 1 lik hisseye halen sahip olması ve yönetim kulunda olmasından dolayı 2 TL den beri ilgiliyim, herşeyin ,hiçbir şeyin olabileceği bir tahta.( Portföy de olmalı) ucuz denemez.
Bahsettiniz hisse ile ilgili bir yorum yapamayacağım, Ekranımda ve ilgi alanımda değil.Yaniltmak istemem.
Saygılar
Komutan yanlış konuşuyorsun bir konuda....Ben kimseye mal sattırmam, sattirmadim..fiyatlamayı bilebilirim, yakında 48 TL de olacağı gibi.cool:;;
Bunun sebebi ben değilim gedzanın başarisı.ben sadece sizler gibi yatırımcısıyım .
Saygılar
söylemlerine bakınca öyle, cobra gibi büyük mal sahibi neden ve nasıl satar o malı, malın kıymetinide biliyordu, sadece yazışmıyor telefonlada görüşüyordum.
en diplerde yakaladığım iki hisseyi de cobra bastı aşağı
gedzadan önce blcyt'yi
1.80den 1,30 lara kadar, arkasından gedzayı gene öyle anlamak zor vesselam.