Iyi geceler . Hayırlı kandiller . Allaha emanet...
Printable View
Iyi geceler . Hayırlı kandiller . Allaha emanet...
İyi geceler. Sn. Çelik çomak Senin ve tüm arkadaşların Mevlit Kandilleri mübarek olsun. Allah’a emanet olun.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkese hayırlı geceler, hayırlı kandiller...
Sizlerin ve tüm Müslüman alemin Mevlid Kandili mubarek olsun.
Değerli hocam, temel verileri iyi olan ,PETUN ISMEN,LOGO,BİM,CEMTS,VESBE DEVA,ALGYO,OZKGY hisseler teknik olarak orta vade için sizteminize göre takibe değer bir hisse varmı?
cümleten mevlid kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar. herkese bol kazanlı bir gün olsun inşallah maddi manevi
Herkesin mevlid gecesi mubarek olsun.Allah hayirlara vesile eylesin.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cuma ve pazartesi #abd seçimi öncesi piyasalara risk korku hakim olması normak
dolar 8,45 yolculuğu başlamış.insanlar dolarını bozmamakta direniyorlar.mb halen ilgisiz.allah dolar borcu olanlara yardım etsin.
MB BAŞKANI UYSAL;GEREKTİĞİNDE HERTÜRLÜ ARACI KULLANMA İMKANLARININ OLDUĞUNU İFADE ETTİ.
KASIM TOPLANTISINDA ALINACAK ÖNLEMLER PİYASANIN ÖNÜNÜ GÖRMESİNE YARDIMCI OLMASINI BEKLEYEBİLİRİZ.TAHMİNİMCE
Mevlid kandiliniz mübarek olsun ,selam ve dua ile iyi tatiller.
Hocam siz yazınca dün banvt ve brmen almıştım bu kötü piyasada kazandık çok şükür sizin sistem tıkır tıkır işliyor bence ertesi gün olmasa bile en geç 2-3 güne tepki veriyor sisteme takılanlar Allah razı olsun sizden.Sisteme takılanları günlük yazarsanız tüm arkadaşlar nasiplenir bence bu arada sizin tüm arkadaşların ve islam aleminin mevlid kandili mübarek olsun.Herkese hayırlı kandiller...
Başkan Erdoğan Suriyeye oparasyon mesajı verdi.Buda doların ateşini gürleyecek gibi.Türk Lirası tarihin en düşük değerini yaşıyor.Merkez Bankası'nın tek başına toparlaması zor gibi görünüyor.
Her nekadar endeksin bu düşüşünde al satlarla lotları artırsamda nakite geçmediğime pişman oldum.Umarım endeks 1120 seviyelerinden toparlar.
Hayırlı kandiller arkadaşlar. Dualarınız kabul olsuninşaallah
Dipleri gorucegiz algisi iyiden iyiye olustu borsada bakalim hayirlisi.Mevlid kandiliniz mubarek olsun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun. Mustafa kemal atatürk ve silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi
minnetle ve rahmetle anıyorum.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk İstiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir.
CUMHURİYET, çağdaşlık demektir, medeniyet demektir, karanlıkla sonsuza dek mücadele demektir.
CUMHURİYET, kula kul olmadan hür yaşayıp insanca, şereflice hür olarak ölmek demektir !..
CUMHURİYET, hiç durmadan, soluk almadan çalışıp milletini ileri uygarlıklar seviyesine taşımak demektir.
Bayrağımın dalgalandığı her yer CUMHURİYET'tir, VATAN'dır.
Yaşasın CUMHURİYET!..
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun! Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarını sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz!
YAŞASIN CUMHURİYET
Sayın ÇElik Çomak albrk tam isabet!. % 9 bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. ancak bir şahsiyetin yüzünden Mpark --- Tekfen--- ve Bizim de bağlandım. Zarar çok olduğu için kıpırdayamıyorum. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
SAN Çelik çomak
Acsel dyo ve ıdgyo görüşlerinizi rica ediyorum
Tşk
Cümlemizin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun gelmiş geçmiş bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin mevlam cennetinde muhafaza eylesin
Piyasalar dolar ele verme operasyonu devam ediyor bu kadar hızlı çıktı bu kadar da hızlı düşeceğini düşünüyorum seçim bittikten sonra geçim başlayacak 🤑
Benim için halen 1117 destek konumunda aşağı sarksa bile 1117 üzerinde kapatacağını düşünüyorum yarın haftalık ve aylık kapanış aynı zamanda günlük kapanış önem arz ediyor akşam bu konuda çalışalım
Ekonomik güven endeksi Ekim'de 92,8 oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından yapılan açıklamaya göre, ekonomik güven endeksi Eylül ayında 88,5 iken, Ekim ayında %4,8 oranında artarak 92,8 değerine yükseldi.
Ekonomik güven endeksindeki artış, reel kesim (imalat sanayi), hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektörü güven endekslerindeki artışlardan kaynaklandı.
Reel kesim güven endeksi bir önceki aya göre Ekim ayında %3,8 oranında artarak 109,7 değerini, hizmet sektörü güven endeksi %6,4 oranında artarak 79,7 değerini, perakende ticaret sektörü güven endeksi %1,7 oranında artarak 95,0 değerini, inşaat sektörü güven endeksi %0,6 oranında artarak 83,8 değerini aldı.
Tüketici güven endeksi Ekim ayında %0,1 oranında azalarak 81,9 değerini aldı.
Dolarda haftalık grafikte RSI 90 ÜZERİNDE AŞIRI ALIM SEVİYESİNDE .FİBO 1.618 SEVİSİ OLAN 8,30 lardan bir düzeltme gelmeli artık.HOCAM Tuık verilerine pek güvenilmiyor.Umarım hızlı bir geri çekilme olur.
Alman borsası DAX FİBO 0,382 DEK BİR DÜZELTME YAPMIŞ GÖRÜNÜYOR.EĞER BURALARDAN DÖNERSE BİZDE POZİTİF ETKİLENİRİZ.DAHA AŞAĞI INERSE BİZDE NEGATİF ETKİLENİRİZ.KISACASI ONÜMÜZDEKİ İKİ HAFTA ZORLU GEÇECEK BÜTÜN DUNYA İÇİN.İNŞAALLAH FAZLA OLUMSUZ ETKİLENMEYİZ.
Adını vermek istemiyordum.
ERSU ya her defasında yakalanıyorum. Her defasında tırtıklanıyorum.. :))) Sevgili Celik Comak ERSU hakkında fikrinizi öğrenmemiz mümkün mü? Teknikleri olumlu gibi duruyor ama tam olarak yaptığı bu mu? Grafiklere baktırıp atlayanı mı avlıyor acaba?
:)))
Afyon gibi orta uzun vadede boyle yuksek prim beklediginiz hisse var mi sn celik comak? Yavastan kumbara yapmaya baslayalim, anele icin 20 lira hedef vermistiniz, olmip icin 60-70 demistiniz, var mi bu tur yuksek potansiyelli hisseler varsa hedefiniz nereler yazarsaniz sevinirim.
Herkese selam.
Sayın çelik çomak üstadım. Rica etsem Alarko holding hakkında görüşlerinizi paylaşır mısınız.
Bütün paydaşlar Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
AMB faizi değiştirmedi ama aralık ayında teşvik sinyali verdi. DAX artı kapattı. Umarım yarında bize pozitif yansır.
Onunuzdeki haftanin hissesi kendi adima tborg olacak gibi duruyor , sirketin temel verileri harika halka aciklik orani dusuk ytd herkese bol kazanclar
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks için , yükselen kanal desteğimiz 1090 seviyesi önemli bir destek.
Genel olarak,düşüş olsada yükseliş trendi hala devam ediyor .1187 seviyesinin üzerinde Aylık kapanış olursa olumlu olur. Umarım yarın artı açar ve artı kapatırız.
Çelik çomak hocam toaso da son durum nedir? Bakabilir misiniz?
cümleten iyi geceler