https://i.imgyukle.com/2020/12/14/YqfCBy.png
Printable View
Topiğin %80 minimum flat, öyle de böyle de.. )
Kalan %20'nin iç oranı ise artık mühim bile değil..
1552,Xx bizim bölgedeyiz levyeleriz yine gelirse..
Dolar eksi yandı abi dolar TL grafik de karıştı vay canına... Ya ...
Saaa ne ki akİRA ?.
Gerdeğe girmeyi bile bilmiyon demek.. Elin $eyiyle oyna$ dur bir yarım çeyrek )..
Abi ne dion ağzımız yüzümüz dayak oldu zaten sen bi de hele ne dion al mi dion sat mi dion sindi?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerdirdikçe her pivanda 8 bin kayme verioz palacana, bugün hisseleri de tavan olanları verdim %40 maldayim bi dusus öyle isime gelir ki. Tabi pala da bunu annadi yok lan sana dusus musus duzeltmeden gerdirecem diyor. Gerdir baba gerdir ne diyelim.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
B0$sun b0$.. İddia kaybını öde önce de adam sansınlar akKira.. )
KOÇ,
Yonca da inceden obo çalışması mevcut , tuzak olma ihtimalide var.
9.69 altı sana yarar 9.81 üstü patates formasyonu 10.05.
izleyelim kimi kıracak badem spor:)
kimseyi etkilemek istemem.ama bireysel düşüncem.;bu ay içindeki zirveden itibaren %10 luk düşüştür.7-8 iş gününde.
zirve neresi olur?..belki 1553 tür (şuanki fiyatlar) belki de 1580-1600 nin üzeri.bunu kimse bilemez.bunun için gelecek short sinyaline yapışacağım.
short sinyal gelmezse zaten full flat devam eder..son kararımdır..
an itibariyle de tüm sistemler al da...onu da unutmamak lazım.
canım sıkılıor hala long kalan varsa itibar vercem..varmı forumda takip edip de hala long kalabilen?
Nooluyoruz
ALLAH aşkına yorum yapılınca illaki itiraz etmeyin.farklı görüşler piyasanın doğasıdır.hele ben kendime hiç güvenmemem gerektiğini defalarca anladım.gri alanda kimse kendisine güvenemez(pozisyona)..
kendimce burada yazmadığım argumanlarda yazabilirim....ama bu kadar.
bunu yut , yut ama sakın yuttuktan sonra çıkartma... yut bunu , içselleştir. ... ilk izlemende belki ( büyük ihtimalle ) zihninde değişiklik yapmayacak bi kaç kez daha izle not al ... bu zihniyete sahip olmadan trade yapılırsa sonuç hüsran olur , kesin ! Bana bu soruyu sorduğuna göre , çok çok yanlıştasın, onu düzeltmen için gönderiyorum ...
https://youtu.be/GhKJ9P3agRc
Dow'a da ne güzel çaki çaki çakıyollar deMi )..
Verdiler biraz.
Kurbanlık hayvanla ters pozisyonda ol kaybetmen imkansız...bir de iddialı iddialı bilmiş bilmiş tahminleri de yok mu... garanti 24 Aralık'ta 7 olacakmış hey allam yarabbim sen akıl fikir ver..
1419 bu hafta gelir mi?????
akşam esnafla ilgili toplantı varmış
esnaf bankasına bir fayda çıkar mı yoksa gene hayrat devam mı ?
Bir baba hindi, heyy ...
1517 üstünde kaldıkça hedef 1690, o seviyeler shortlamak için uygun
Sn. Grandturkinvest sizi uzun zamandır takip ederim boş konuşmadığınızı bilirim analiziniz varsa paylaşmanız mümkün mü?SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.