çok teşekkür ederim.çok yardımcı oldunuz.
10 yıldır dolar ile bir ilişkim olmadı.ondan son gelişmeleri tam bilmiyordum.sağolun aydınlattınız.
Printable View
Zirveyse if than hatta marjin saatlerinde zırwalasa bile en yukardan satış yapmış oluruz..
Mini maksi farkmaz.. Yedi tepeli hürmüzü delmiss neticesinde Bistik..
Bozkurt zengin oldu..ekgyo tavan gibi.:)
o parayı gübreye gömelim..para parayı çeker
Bol $ans... Gönüllere ithafen ;
http://www.youtube.com/watch?v=jD5L8it12o0
XAUUSD düşerken bir kilo daha alayım anasına satayım. dursun köşede lazım olur:)
fiyatınıda tam olarak yazayımda hile olmasın 1912.54:)
Sana mı güven vermi$$ oldum yani TokAtlıgil hemşerim ??..
Kiloyla alıp durmayın arkadaşlar tezgahta mal kalmıycak soona, daha bizde alacaz
Kaç ya$ına gelmi$in, millete para soruyon.. ??..
BOFA -377 milyon satıcılı.
Asels leri kapattım gidemedi istediğim gibi...
haydi vurun ayılar...AYU PENÇESU nasılmış gösterelim..
yurtdışı yerleşikler hisse stoku haftalık değişimi (piyasa fiyatı ve kur hareketinden arındırılmış) 31 aralık'ta : +93,7 milyon usd
Bu kadar ayı birleşip bir basamadiniz gitti ya....
Bozkurt adına cok sevindim..kimse zarar etmesin..
Sayın cons sen yokken bau adam short oldu anında sistemsel stop oldu zarardan korundu..
Ekgyo boşuna tut denilmedi.. alayına ısrar..
Ciddi diyorum basinda alınacak mallara bakalım..
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/wHt93s.png
Aga mesaj alındı...spotta mısın viop mu ne olursa olsun bu kağıtta uzak vade ..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yurtiçi yerleşiklerin döviz mevduatları 856 milyon dolar artmış.
Yok aga onu demiyorum... çok zararda tek yöne işlem var tuttursun kazansın diyorum..
Mesela sen viopta short yönlü kazanırken ben spotta hala kazanıyorum hocam farklı şeylerden bahsediyoruz..
Örnek sasa aselsan arclk forum tayfa bilmez ama dün aksen di bu akenerji [emoji16][emoji16][emoji16]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.