Burgan dijitale geçicem ama MT kandırıyo beni dijitalde biz yokuz bak diyo. :d Aaaa dedim siz olmazsanız olmaz ben para kaybetmeye devam o zaman dedim. Al dedim git dedim
Burgan dijitale geçicem ama MT kandırıyo beni dijitalde biz yokuz bak diyo. :d Aaaa dedim siz olmazsanız olmaz ben para kaybetmeye devam o zaman dedim. Al dedim git dedim
Bu akşam cumhurbaşkanının esnafa 5 milyar TL'lik destek paketi açıklaması bekleniyor.
Ben yiyemiyorum al esnaf kardeşim sen ye diyen paylaşımcı arkadaşları TL faizde beklemeye davet ediyorum.
Evet, 122.000 USD derken yuvarladım.
121.500 USD küsur.
Adam gibi oran verin dostum.
Faizler 19.50 aşağısıa sarkmış gibi.
19.50 de bonoda var.
Nkolay vakif atmsinden işlem ucreti alıyormu
EUR'ları erken bozduk galiba :/
Neyse, ama aklıma takılan soru FED doların bu kadar değersizleşmesine neden izin veriyor?
Yapacaksan yap şu faiz artışını. İlla dünya borsa endekslerini balon gibi şişireceksin. Sonra patlatacaksın.
Altı üstü sözlü yönlendirmeyle 0.25 faiz artışına kapı arala ve tahvil alımlarını kes.
Bunu er ya da geç yapacaksın.
Ben bile 17 günlük tam kapanma sonrası pazartesi günü Migros'ta oluşan kuyruğu gözlerimle gördüm.
Millet bırak gıda reyonlarını elektronik reyonları önünde kuyruk olmuştu.
O enflasyon öyle ya da böyle gelecek.
Oran soranlara,
Anadolubank renkli hesap 19.75, 500.000TL limitli, 5000TL boşta ve günlük.
Burgan ve Anadolubank digital için ise %2 USD için.
En iyileri şimdilik bunlar.
T bank gibi bankaları göz ardı ediyorum. Sebebini yazamam tabi. Malum suç olur.
Herkese sağlıklı mutlu günler.
Burganbnk %19,50 T bnk %19.50 üstünü bulamadım
ben burgan dan alsam enfazla 18.5 verir herhalde...nedense...
Dun pttmatik nkolay kartimi yuttu aldığı parayı da hesaba geçmedi itiraz ettim 15 ile 90 gun icersimde bildiririz mesaji geldi . bu süre normalmi daha one çekilemez mi itiraz etsek.
Kesinlikle tutanak tutturun. Şu an için bir ihtarname çektirseniz durumu kayıt altına aldırsanız. Kartı teslim alırken de yine tutanakla teslim alırsınız. Böylelikle hak idda etme durumunuz olur. 90 gün'de kedi yavruluyor yahu.
31Mayis ile 17 Haziran arası en kritik zaman az kaldı ya döviz uçacak yada faiz
bu günler iyi günler.
31 Mayıs stopaj için önemli
Dolar 8,60 ve üstü olunca sanayici diye bir şey kalmaz zaten Ekim Kasım gibi ABD de tahvil alımlarını azaltacak ve faizler yavaş yavaş yükselecek kaçınılmaz son
3 Haziran da enflasyon gene %1in üstü çıkacak göreceğiz bakalım
Şu anda Çesme deyim doğru dürüst Turist bile yok ner den döviz gelecek ve dövizin yükselmesi kabul edilemez,
21 Haziran a kadar seçimi yapmak zorundalar kadı 1 sene ,
el mi yaman bey mi yaman göreceğiz
Başta yazdım Reis 1 ay içinde ya dövizi seçecek ya da faizi hep beraber göreceğiz
18.05.2021 Vakıfbank ÖB 650K TL 18,40% 125.000 Dolar 1.40% 32 günlük ikisi de
Yeşil soğan 8.4325
Kuru soğan 10.3010
Birikimleriyle esnafa bedava dağıtılan 5000TL'ye katkı sunan tüm TL mevduatçı kardeşlerimi kutlar sağlıklı mutlu yıllar dilerim.
Herkesin 19 Mayıs'ı kutlu olsun.
coinler dusmusken almak lazım.havhav koın ve yıldızlar arası seyahat coın cok iyi gidiyor :)
Burgan temdit , 600k %19.25 , 100k'sı 34 gün 500k'sı 91 gün bağlandı.
Türkiye'nin CDS'i 409 olarak 401 olan Arjantin'i geçti.
Eyyyyyy Arjantin, sen kimsin ya? Kimsin sen?
2021 Yılı Planlı
Kurum Değerlendirme Takvimİ
S&P Türkiye 28 Mayıs 2021
Moody's Türkiye 4 Haziran 2021
————————————————†”
Fitch Türkiye 13 Ağustos 2021
S&P Türkiye 22 Ekim 2021
Moody's Türkiye 3 Aralık 2021
19.75 kim veriyor?
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anadolu
16th cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boşta para bırakmadan hiç bir banka 19,75 vermiyor. Olsa ben bağlardım