tırtıklama geldi de kalamadık yukarda , hacim için al ver yapsınlar biraz kapanışa daha var .
Abd açılışı ile sıkıntı olmazsa 9.50 potasında olacak bademcuklerin.:cool:
Printable View
İnşallah o shortun içinde olursunuz..
Şurada ısrar eden tipler vardı da bize olay olduktan sonra konuşmanın anlamı yok diye [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Biri de hala Elliott sayıyor..
Düşse idi gelirdi hemenM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9.50 üstü kapanış gelirse 240 dk graftaki formasyonu koyucam buraya.
Selamlar, İyi trade'ler..
Valla her ne olursa olsun eskiler çok daha iyiydi.
O eski siyasetçilerin ellerini öpesi geliyor insanın.
O zaman bu kadar vergi toplasalardı , şuan ki ötv atv mtv vergileri olsaydı çok farklı yönetirlerdi çok güzel işler çıkarırlardı. en azından TR nin en iyi okullarından diploma sahibi kişilerdi. eğitimli dil bilen devlet lisanı bilen insanlardı.
vallahi de o günler çok daha iyiydi.
bir de şuan koalisyon yok mu ? koalisyonun feriştahı var. hatta ne bok olduğu bilinmeyen bir birliktelik var. ama onunda kokusu çıkacak bir gün.
kchol 16.30 ABD açılışını bekliyor , sahasına baktım saatlikte top oynamaya uygun ,
22.34 üzeri kalabilirse 22.60-65 hareketi mevcut.
ooooo toaso 52 olmuş..
40 dan tepesine binmişlerdi
sonra olmadı galiba 48 den bindik ettik falan..
birde endeks sayıyordu malazgirt afyon mercidabık falan..
Herhalde son ümit şaap ın şaapılmasına bağladılar..
Bu borsanın başka türlü düşmesinin imkan ihtimali yok çünkü..
Global de zaten sıkıntı yok..
Ekim sonuna kadar izlemedeyiz..
Taşınan Açıklar
https://megaimg.net/i/i/zXeQGX.png
az önce şey olmuştu şimdi niye şey oldu
saatlikler sata dönmek üzere.
korkarak azar azar alıyorlar. hiçbir şey anlaşılmıyor.
haftasonu merkez değişikliğine bakalım piyasa nasıl tepki verecek...
yine kafaları karıştırdilar bu MB söylentisi ile...şimdi işin yoksa hafta sonu bi mok luk olur mu acaba diye düşün dur...la bi rahat bırakın şu piyasayı arkadaş bi salin bizi yahu....
Görev değişikliğinin artık eskisi gibi olacağını sanmıyorum, piyasayı beklediklerinin üstünde sarstılar..
Önceden acaba kontrollü mü yapıldı diye ben bile düşünmüştüm...Ama böyle bir şeyi yapmakla ilgili makul bir sebep yok...
Saldım çayıra şeklinde ilerliyor her şey...
Alamut kalesinde yaşayınca her şey ve yer cennet gibi olur zaten...
Bence olacaksa bile istifa şeklinde olur artık, Yeni tanımıyla -Görevden affı- istenir....Ha bu daha az mı sarsar piyasaları bilemem, en azından ben görevden almadım olur...
Her şey eski MB başkanının o son 200 baz puanıyla oldu, bence de çok ama çok gereksiz bir hamleydi...Ve haşmetlimizi hayli sinirlendirdi...
Normalde bu dolar hareketini faize yakın görmemiz gerekirken , erken başlaması borsa için iyi olmadı.
ne bitmez poşet dolar varmış diyip.:)
kolay gelsin
Bence muhalefetin bu doların altına neden bu kadar bariz odun atılıp bu millet fakirleştiriliyor onun üzerine gitmeli.
bilinçli piyasada manipülasyon yapılıyor .
ha bunu dolar pozisyonu olan birisi olarak istiyorum , ama yazık günah bu millete.
kolay gelsin
Dolar bazlı ödeme yapılan 5 li çete yine memnun
Ülke 5 li çeteye çalışıyor resmen
Ben ülkemin insanını anlamıyorum. Beyaz yaka olarak artık eskisi gibi paralar almıyoruz ama ya asgari ücret ile yada 3-4 bin TL le geçinen insanlar hala mevcut iktidar dan memnunlar...
Çalıştığım işyerinde çay saatlerinde hala savunanlar var ve bunların maddi durumları kötü, birinin evi yok birinin arabası yok fakat azılı şekilde savunuyorlar..
Ben bu sene kadar hiç zorlanmadım bütçeyi ayarlarken. Üstelik kira ve zeytinlik var.
Allah yardımcısı olsun asgari ücret ile gecinenlerin...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yolda giderken lastik patladı. Tamirci çağırdım bakalım tamir ede bilecek mi? Ama kan akmadı. Pazartesi hafifi eksi açacaz bence başka bişi olmaz.
Tofaş sa parçası UCUZ dedik[emoji6]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dow jones'i hepimiz takip ediyoruz. bu endeks verileri takip ederek yükselip düşüyor. işsizlik, enflasyon, istihdam vs. her şey öngörülebilir, şeffaf açık, stabil.
gel bize bak. lunaparklardaki korku treni.
arz ederim.
Aynı durumu bende yaşıyorum..
Maaş a göre bütçe ayarlayayım diyorum olmuyor kimi zaman..
Ama bu asgariler neden bu kadar rahatlar nedenini sen de bende aslında iyi biliyoruz..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis ile arası mı ne acıkmış..
Reis elektrik alamıyormuş artıkM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
THY short mu halaM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden ülke bilerek fakirleştiriliyor diye soranlar olmuş. Kendi içlerinden üst düzey birinin yorumunu direk yazıyorum : “karınlarını doyurursak bize oy vermezler. Aç bırakıp yardım yaparsak şükür edip oy verirler”
Hayırlı olsun hayırlısı olsun..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"2021*yılı Ağustos ayında geçen yılın aynı ayına göre;*İhracat, % 51,8 artarak 18 milyar 912 milyon dolar..." ve eylül ayı % 30 artmış.
Bilanço dönemlerini düşünürsek belki de bilinçli olarak dövizin yüksek kalması isteniyordur
Benim tespit ettiğim sorunlar. Birincisi kredi musluğu kapanırsa tıkanır. Bu süreçte 3-4 kredi çekenler çoğunlukla bunu çevirmez. Çok batık kredi var. Kaç tane banka varsa ondan al öbürüne yatır şeklinde dönüyor. Çoğunun limiti dolar bazlı ödeme gücü ihtimali yok. Ha üçe ha beşe batmış. Tarım hayvancılık turizm ulaşım hizmet dahil çoğu sektör kredi borcunun bu şartlarda ödeyemez. TÜİK verilerii ile oynayarak sadece küçülüyoruz. Hâlbuki devlet çok şişman ve doymuyor. Göçmenler de kalifiye haricinde gönderilmeli. Şu şartlarda yönetim değiştiğinde bu sistemde ekonomi de yürümez. Asgari ücretliyi geçtim ortadirek bile tek maaş ile geçinemez. A dan Z ye %40 herkesten çalındı. Birde akp döneminde ki kadrolar temizlenmeden ülke bir yere varamaz. Kpss olmadan atananlarin hepsi ihraç edilmeli. Ülkede vali ye tek bir araç yeter geri tüm makam araçları yasaklanmalı. Emekli olanlara dahil koruma ve araç vermemeli. Sadece köylerde ve merkezlerde imam ve muhtar olmalı gerisi iptal olmalı. Devlet yapı olarak çok küçülmeli. Ulaşım sistemi toplu ulaşım harici ve hizmet sektörü hariç yollar bireysel için pahalı olmalı ve vergiler daha da artmali
Akp kadroları temizlenmeden parlamenter sisteme geçersek her adımda engel olur bu akp kadro yapısı. Adalarda ki kiracıyi bile çıkaramazsin.