sayın cok kim bu patron mu ?
https://i.hizliresim.com/Qk51BV.png
Printable View
sayın cok kim bu patron mu ?
https://i.hizliresim.com/Qk51BV.png
Hepsi hepsi 5 lot bile değil.
Satarsa taban olur 4 lot)))
Öğle seansında Deniz Yatırım tek kalemde 252 lotu kardeş payı dağıtmış. Sabah 1 lot işlem gören hisse Denizin satışıyla hareketlenmiş. Öğleden sonra ise yine durgunuz. Hacim daraldı galiba henüz yukarıda bir gelişme olmadı. Mecburen bekleyeceğiz.
298 lot satmış deniz.Sanırım muradına erdi.Bakalım yarın devam edecekmi satışa.
Haftalık ve aylık takas atabilen varmı arkadaşlar.
İyi günler arkadaşlar son takas durumunu paylaşabilirmisiniz arkadaşlar?
Kim bu Timur Tulumcu adam takma ad mı kullanıyor ya şaka gibi. Bu kadar hisseyi bu güne kadar nasıl tutmuş. Büyük ihtimal satacak. Şayet yatırım danışmanından yardım almazsa hisseye sıkıntı verebilir. Böyle sürprizlere hazırlıklı olmak lazım çıkıyor işte ne yapacaksın kapalı kutu normal pazarda olsan 1200 lot hiç bir şey ama pazarımız sıkıntı hacim düştü patron uyanık aşağıdan alması varken niçin yukarı sürsün bir kaç gün belirleyici olacak bakalım. YTD değildir.
Mal toplamak isteyen için iyi bir fırsat ancak baskı olarak fena.Satamayacağınıda bilir heralde.Hacim olarak 2 haftadır azalışta 1200 den aşağı salnmadığı sürece sıkıntı yok.Heeee bu arkadaş satmaya bilirde.Sadece kaydı oluşturup piyasa bilgisine sunmuştur diye polyanaca bir düşünceye kapıldım.
Ben şeyi anlamadım üç seans üst üste aynı fiyattan eşleşmeyi nasıl başardılar?Karşılıklı işlem değilse bu hissenin 147 lotla yerinden oynamaması son günlerin en büyük mucizesi Allah'ım sen nelere kadirsin.
Ben zamanında 3 lot ile %4 oynatmıştım.😎😎tabi il bilmezlikten.Oeki size başka bir soru.150 lot kadar alışı son dakikaya kadar orda tutup sonra çekmek niye.1)Alıcı var hadi satın bende toplim.
2)Alıcı var bakın sizde alın sonra gelene ben elimdekini verim.
2 şıkta doğru olamaz.
Bence ikisi de doğru. Çünkü hep ters mantık çalıştırıyor ağam. Birazda mantıksız şöyle biri gelse beş on bin lot kemiksiz alsa o zaman anlayacak millete göstere göstere oyun kurmayı da işte o birisi henüz ortalarda yok. Beni sıktı artık yine bir süre uzak durmakta fayda var. Kimselerde kalmadı gibi zaten.
Bistte bedelsiz sıralamasında en üst sıralarda bir hisse ama hissede sürekli baskı var.
Ybtaş ve işbir ne komik sermaye, kaç yıl önceki sermayeleri . Sayın işbir yatırımcıları aranıza yeni katıldım. Uzun vadeli geldim.
Ne dersiniz bu seviyelerden iyi mi yaptım kötü mü ? Yavaş yavaş alacağım bir ortalama oluşur zamanla.
Kimse yok mu :)) herhalde yukarıdan bana yıktınız hisseyi :):):vk:
Takas durumunu paylaşabilirmisiniz?
Yatırım fin -42, garan-6, fin. -1
A1 +46 , iş +3
Öncelikle hayrlı olsun.Ben baya uzundur burdayım.Hareket olunca azda olsa gelenler oluyor.Amacımız aynı.
Eyvallah syn.viking teşekkür ediyorum. Ybitas ve burada ki yazılarınızı uzun süredir takip ediyorum. Bakalım iki seneye yakındır gözüm buradaydı ama almak şimdi nasip oldu. Şirkete bir konu ile ilgili attığım e-mailde bügün gelen cevapta ; şirket Özkaynak tutarının güçlü ve yeterli olmasından dolayı demiş. :) :kahkah: soruma verilen cevap bu :)sorduğum soru anlaşılmıştır galiba ™
Anladım.O özkaynağı sermayeye aktarsalar bir de😉Ancak fiyat olarak 1200/1400arası nda hacmide baya azalarak hareket etmektedir.Beklenmedik anda hareket beklemekteyim.Yibitaş nisbeten daha ucuz kaldı.Ordada hacim yoklara düştü.
Öncelikle hayırlı olsun İnşallah kazanırsın "Şirket Özkaynak tutarının güçlü ve yeterli olmasından dolayı demiş." Başka cevap mümkün değil zaten suç olur. Onun için mi altı aylıkta 75 milyon finansman gideri yazmışlar. İvedi sıcak paraya ihtiyaç var önce bedelsiz ardından bedelli.
Teşekkür ederim Syn. Hilal66 ,
evet başka cevap olamazdı biraz beklentiyi ileteyim dedim :party: sizce artırmamalarına sebep ne olabilir hakimiyeti kaybetmekten mi korkuyorlar. Sizin öneri süper olur ama :ok:
Günlük takası paylaşabilirmisiniz arkadaşlar
Yat.fins -103, deniz -54, halk -40, şeker -34, A1 -30 nette satıcı
iş +166 y.kredi +40, garan +26, vakıf +14, ing +10 nette alıcı
Teknik her nekadar çalışmasada artık kırılma evresine girdi.Bu hafta hareketli olabilir.Çizgiler öyle diyor.
Evet sıkışma devam bakalım yön nereye olacak
1244 den 9 lot eslesıyor 5 lot satısta beklıyor
Telekkürler lokasyon.Son durum nedir.
hilal66 hocam düşünceniz nedir?Eskisi gibi hacim yapmıyor artık daraldı iyice iş ise bi taraftan sürekli hergün alıyor.
Bu hissede susmak en güzeli bundan sonrası artık bekleyeceğiz. Hissenin %80'i yaklaşık beş kurumda toparlanmış hala küçük yatırımcının elindeki üç beş hissenin peşine düşmüşler aç gözlüler. Sanki beklenen gün yaklaştıkça biraz daha panik yaptırmaya devam edecekler. Bence bekleyen efsane hareketi içinde yaşayacak yeter diyende dışarıdan ah çekip iç geçirecek. Bu benim görüşüm böyle çok fazla sürdüremezler. YTD'değildir.
Kapasite artışı ciro artışı hedefler güzel bi ara tavana eşleşti ama bu haberde yetmedi sanırım.Aslında güzel haber.
137 lotla 1270 den eşleşiyor 6 lotta alıs ıcın beklıyor