Şey uyanır uyanmaz.
Yola düşüyor.
90 lı yıllarda kimsede TL olmazdı..
O zaman orta keism de çok yoktu.
Şimdi dövüzlü günler oluşursa
Şiddeti fazla olur..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Şey uyanır uyanmaz.
Yola düşüyor.
90 lı yıllarda kimsede TL olmazdı..
O zaman orta keism de çok yoktu.
Şimdi dövüzlü günler oluşursa
Şiddeti fazla olur..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha kahvaltıyı etmeden benjamin %2,5 cebimize koymuş...
Bu nasıl iş arkadaş,akşam farklı sabah farklı, akşam dan sabaha hiç uyumuyor heralde yılanoğlu tıssss layıp duru
bu hale getirenlere mahkum olduğun bir düzene nasıl geçtik?
İstifa edilir, yeni hükümet? Yeni Parti? olurdu eski düzende
hiç biri yok artık..TEK Adam ve Yanlış Adam..Faturayı hep beraber ödeyeceğiz
zıvanadan çıktı lan artık....237.300 gördü bir anda...gece alan sabah kafadan en az +1.500 karda...kaç gündür böyle...
ezel dizisinde hatırlarsanız ömer neden neden neden diye 14 yıl hapishanede dolaştı...
bende bunlar göz göre göre bu kadar yanlışı neden yapıyorlar neden neden diyordum...
cevabı bu twette...bu kişi erdoganın çıkardıgı kanun madddelerini onaylayan kişiymiş...
şimdi anlaşıldı merkezi niye boşalttıkları... halkı sefalete sürükledikleri...
amaçlarının bu oldugunu düşünmeye başladım...
https://i.hizliresim.com/o636cwl.jpg
TUPRAŞ ..%+5 ne alak ya??
çalışmayana kağıda bu prim..hesaba gelmeyen işler..
bildiğimizi unuttuk
bütün longları kapattım, abv..
siz türkler nasıl diyodunuz, hahh, alan da kazansın :party:
Dış minnaklar kafaya koymuş yılanoğlunu kullanarak reis i koltuğundan edecekler.
Fakir halk bu gidişata dayanamaz ama bistte bi ereğlisi bi tüpü olan dayanır, o yüzden hiç gıbraşmadan yılanoğlunun nerelere gidebileceğini hayal edelim, ufkumuzu açalım.
Hamiline çek yazılır, kaç sıfır atarsan at denir ya o hesap yağni
9:30da market açıldı da etiketleri görmüş gibi şok var herkeste [emoji3] 1.5$endeq
En fazla neyini kaybedersin ? enflasyonun altında ezilirsin..
şuan Vadeli tarafta sanırım pozisyonlar tamamen tek yönlü
dün geçe zaten teoriğe göre çok yukarda idi (Makas)
bugünde böyle bir başlangiç
Xbank son yükseği geçmemiş idi
oda bugün son yükseği geçmiş olur
cuma bu viop
2180 görmüş idi
iki günde 20 bin puan (200)
Perşembe idi sanırım hisseleri kapamış idik
dün tekrar almadık
bugünde zor
sanırım bizim gibiler kenarda kaldı
alınacak mal alındı
şhort acan anında nakavt olur
Allah sonumuzu hayır etsin..
Bunlar faiz artıramaz..
Sabit tutar..
Fed e göre aksiyon alacak ise..
Dolar endeksi kuvvetli..
Tüm dünyadan ayrıştık..
Yurtdışı omicron fiyatlıyor..
Bu hafta herşey belli.olur
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pezolar yine Akdeniz'e 3 parselde se etmeye çalışmışlar,püskürtülmus,Akdeniz'e baya Hüyük bisiler olmaliki hem yolannoglu hemde alakası olmayan ülkeler geliyormuş,bizimkilerde arayamiyor !!!!
Dedeagac ujranya hurayi cosen malın büyüğünü götürür
Yeni rekorla devam..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ohalin felan dillenmesi kafada deli sorilar
komedi devam ediyor
Topluyorum hocam..
2017 seviyesinde olan çok coin var .. attık zarı bakalım..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vadeye kalmış 15 gün teorik fiyatın 3.000 puan üstünden gidiyor...saçmalık artık...
bugun büyük ihtimal tüm pozisyonları kapatıcam...
full nakite dönicem...benim nakiti biliyorsunuz... :)
tatile çıkarım biraz...
YABANCILARA YAPILAN KONUT SATIŞLARI KASIM AYINDA BİR ÖNCEKİ YILIN AYNI AYINA GÖRE %48,4 ARTARAK 7 BİN 363 OLDU
ülke parsel parsel satılıyor...
bu saatlerde endeks opsiyon kotasyonları tahtada olurdu.. kaldırmışlar.. kafalar karışık..
Hiçbirsey bilmeyen adam para kazandığını dönemlerden geçiyoruz. Yoldan geçen adam altın aldı bekledi kazandi döviz aldı bekledi kazandı hisse aldı bekledi kazandı.
Bilen adam buradan döner dedi sattı kaybetti. Buradan döner dedi sattı kaybetti. Eh artık buradan döner dedi sattı kaybetti.
Bu uzunca bir süre böyle devam eder.
Bol kazançlar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapı Kredinin robotu yeni duruma uyum sağlayamadı sanırım. Pistlerde pek göremiyorum eskisi kadar
Bozkurt elini gördükleri an piyasa cezayı keser , sen çıkıp dersen 1 ay önce kur hareketinin benim için önemi yok diyip , 1 ay sonra oynaklığa müdahale ediyorum diyerek 4.5 milyar dolar satarsan iş burada oyuncular tarafından dalga boyunun yüksek olduğu bant aralığında al sata döner , ne yapılıyor merkez girdiği zaman devreye satıyorlar , müdahale başladıktan sonra dip yaptığı yerden yerine koyuyorlar , bunu yapanların çoğu yerli .Yani iş raydan çıktı artık EKONOMİST ya susacak geriye çekilecek yada daha sıkıntılı günlere gidecek ÜLKE.
aralık ve şubat vade de teorik epey geride kaldı..
belki dünden marjine girenleri daha da paniğe sokma hareketi olabilir 14:30 a kadar..
bu durumda suni..
ama faiz artşına oynuyorsa bu durumda mantıklı olabilir teorikten bu kadar yüksek olması..
elbette diğer alternatif samimi biçimde ucuz bulup alanlar olabilir. o ayrı..
maaşını euro dolar alan futbolcular referandumdan önce büyük türkiye için ben da varım videosu çekmişlerdi.
bir bildikleri varmış. :wu:
Murat Sagman
@muratsagman
·
1 sa
Mart’da Naci Ağbal görevden alınmasaydı ve fiyat istikrarı politikası devam etseydi bugün politika faizi %16-17 civarında (yılsonu zaten düşecekti), dolar TL 7-8 bandında, enflasyon da baz etkisi yüzünden %14-15’e düşecekti.Bugün faiz 15, kur 14, enflasyon %21 (tüik), %56 (enag).
Aynen bu şekilde olma ihtimali mevcuttu ama ben bilirim ve KİBİR buralara getirdi.
Bunun hesabı sorulmalı , ben borcumu ödemediğimde devlet bana yasal ne işlem uyguluyorsa ,
kim varsa hesap vermeli , ekmek kuyruğundaki o insanlar neden ağlıyor yokluktan bu yüzden bu ülkede kim olursa olsun hesap vermeli , hangi siyasi partiden olursa olsun yanlış yönetmenin bedelini halka ödetip kenara çekilmemeli.
fibo naji isin basinda olsa durumumuz farkli olur muydu acap?
gerçekten merak ediyorum
bu tr piyasasına şu anda resmen talan var
nerde at hırsızı köpek balığı varsa istediği gibi at oynatıyor,
insanda biraz utanma olmaz mı?
ohal i filan da içerene nomura raporu2nun aslı var mı? arıyorum arıyorum sağlam bir kaynakta yok. tiviterdan birisi yayımlamış o da gizli hesap. fake haber miydi bu?
Endeksin %20 yükselişine karşılık GARAN hala aynı yerde.
ilk teklif verdiğinde 1.2 dolardı...BBVA fiyatı revize eder mi?
benjamin bizi diskoya götür...
Buradan şunu yazmak istiyorum hepimiz kendimize göre yardımlar yapıyoruzdur ,
Sizden ricam bu halk ekmek te askıda ekmek olayı mevcut ,
Bir seneden beri Allah kabul ederse buradan elimizden geldiğince ekmek dağıtımı yapıyorum , arada uzaktan bakıyorum inanın gerçekten zor durumda olan insanlar var , sizden ricam insanlar gerçekten zor durumda , hele son zamanlar hepimizin gördüğü gibi , dün akşam göz yaşlarını saklamaya çalışan amcayı görünce bugun bunları yazma isteğim doğdu , inananların Allah yardımlarını kabul etsin.İnanmayıpda yardım eden insanlarada teşekkür ediyorum.