1.00 Turkish Lira = 27,245.631 Venezuelan Bolívares
sabah 28500 dü..
ha gayret yakalayacaz
Printable View
1.00 Turkish Lira = 27,245.631 Venezuelan Bolívares
sabah 28500 dü..
ha gayret yakalayacaz
Kamasutra kitabı almaya veya videosunu izlemeye gerek yok, uygulamalı gösteriyorlar zaten AMK.:kahkah:
piyadaki oluşan fiyatlar sağlıklı olduğunu düşündüğümden tarafımca müdahale edilememktedir haberiniz olsun sonra duymadım demeyin :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
benzine dün zam gelmişti bugünde geliyormuş, ama yetmez sabah ayrı akşam ayrı koysunlar
borsada ele verme operasyonu başladı
bankalar öncülük ediyor operasyona
Yapacak bi şey yok...zaten bu mevzuda kazanan yok...kasasını dolarda tutan sadece kasa kadarını koruyabiliyor bi de ABD enflasyonu çıktı malum...
Maaşlar eriyor, varlıklar eriyor...emekli ikramiyeleri eriyor mesela...şu an kaza yapılsa araba pert olsa, kasko bedeli yetmez çok altında kalır..
Bi yerde bi keskin dönüş??? Bilmiyorum hala mümkün müdür?
Yani bunu en azıdan bi yerde durdurup yatay sokmalılar....durmaz ki bu böyle...saldım çayıra mevlam kayıra..piyasa karar verecek bakalım...%200 de mi, 250 de mi? Bilen yok...sadece panik var şu an...
Önceki swapta anlaşma 12,orası aşıldı 15 oldu,yani 3 puan artış-şimdiye göre 15+3 olsa demekki 18...ytd.
TR10Y 22.59...2018 zirvesi 22.80
Matbaada TL.basacak, bununla piyasadan dolar toplayacak, bu dolarla da piyasa dolar fiyatina mudahale edecek.
Baska varmi yapacagi bir sey ?
https://youtu.be/4oa3hHpgYo0
Alt yazılı uzun versiyon.:dvr:
O değilde. Ne olacak bu reisin ve danışmanların maaşları eridi gitti. Millet vekillerininde aynı, yazık adamlara.
Aynen kardeşim de yazın kısa vadeli borçlanma araçları bilmem ne fonuna yaklaşık 50 bin lira yatırmıştı. Dolar sakindi o zaman. Fonun getirisi %14 yıllık, günlügü 0.03% yazıyordu. 15 gün önce dolar 11e çıktıgında aradım degiştir pul oldu paran dedim, yok burdan ne dolar ne altın alınmaz çok çıktı demişti. Fazla saglamcılık yakıyor bazen insanı. Otobancı arkadaş kadar şu başlıga faydalı başka biri gelmemiştir heralde, adam sabit bir şekilde aylardır bu günleri yazdı. Sezarın hakkı sezara bence.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En düşük emekli 1500 idi,şimdi dolar bazlı 1000 tl oldu maaşı,bu ssk,bide bağkur vardı dimi ya,onlar hep bitti 10 kg et parasıydı yekün şimdi5 kg odu.
Apple işi biliyomuş
17.15 dolar şakamı bu
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
17.09 u da gorduk.
17.06 vurdu çekti.
Müdahale ediyormuş...
Müdahale geldi MB den
https://i.hizliresim.com/kimn5hb.jpg
BAĞ-GUR'luya laf yok, 5 okka et parası dişinin kovuğuna yetmez.:kahkah:
Aspirinin kimseye bir faydası yok artık. Depresyon ilaçları belki.
LG-M400 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17.14 vurdu çekti.
Sanırım müdahale öncesi tepe nokta bu
yanlış yaptı
Tek birşeyi yapmış olsa doğru olurdu
Faiz %0.0 a çektim itirazı olan var mı demeliydi
O şansı tepti :)
Tek doğru bu
buna da cesaret edecek yürek lazım :)
Yemedi :)
İndir bindir pas geç düz tut hepsi hikaye :he:
Bu arada Yapılan -100 alımı getirmedi :)
zerre ilgisi yok :)
Böyle düşünen varsa satsın fularını
büyük para başka birşeye oynuyor :)
Neye oynuyor bilemiyorum :
çok net ve tekrar ederek yazabilirim
faizi ister +1000 indirsin ister -1000 bindirsin
etki geçici olurdu
Sadece Tl den fulara geçiş şansı verirdi
Dolar/tl'nin 17,14 seviyesine ulaşmasının ardından tcmb piyasaya müdahale etmeye başladı -kaynaklar-bloomberght
Artık şu kanıya vardım, iktidar bizi çok seviyor. Net ve açık
laf olsun gaz alınsın..
*TCMB: Döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edilmektedir
Hadi gözümüz aydın müdehale gelmiş :kahkah: