O da olur econfin....yaşın genc daha....
Printable View
ATO yönetimine aday olan Dr. Muharrem Baytemür: Hasta etmeyen ülke istiyoruz.
Ankara Tabip Odasında (ATO) yeni dönem yönetimine aday olan Çağdaş Hekimler adına konuşan Dr. Muharrem Baytemür, Meslektaşlarımızı ülkemizden ayrılmak zorunda bırakan koşulların düzeltilmesini, toplumu hasta etmeyen bir sağlık sisteminde çalışmak, emeğimizin karşılığını almak, özgür ve eşit bir ülkede yaşamak istiyoruz. dedi.
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...Slider%20Haber
Cok beklersin.
doğru değildir diye düşünmek istiyorum :yes:
Olayı Amerikan sistemine çevirdiler
Çoktaaan hem de
Democrats Republicans
Millet Cumhur
Haşim Beyi şimdiden belirlediklerine göre
Hayırlısı diyelim
Bu defa ekmeleddin gibi olacağını düşünmüyom
Zaten olmasın da
O neydi Ya
Kükreyecen ağa
Mikrofonu gördüngü
Aslan kesilecen
Mansur olucaktir
Buradan bir pok olmayacak son umudumuda yitirdim.
Osmanlı hayranı embesiller, savaştan çıkmış 1. 2. Balkan, 1. Dünya ve Kurtuluş savaşları, bu fakir ülkenin 30 yıl Osmanlı borcu ödediğini bilmezler, bir 30 yılda bu yıkıntı için ödeyeceğiz...
6 mualefet lideri adları kadar iyi biliyorlarki süpriz aday cıkaracak kadar oy potansiyeline su ana kadar sahip degiller
kaldı ki ortada hdp var akp nin yapmadıgı şey degil baktılar koltuk gidiyor hdp ye yeşil ışık yakmaları kesin
adı acılım olmaz sacılım olur ama mutlaka olur
o yüzden mualefetin bu kez sacmalama lüksü yok en sevilen adayla secime girmek zorunda
Muhalefetin yerel seçim başarısı HDP sayesindedir...Akıllı olup adam gbi yazı yazın...Yoksa HDP seçmeni sizi yanlız bırakırsa bırak seçim kazanmayı elinizdekilerde gidecek...
Bu kafa yapısı sayesinde SHP dağıtılarak Deniz baykal CHP si oluşturuldu..Sonra iktidarı bir verdiniz veriş o veriş Ülke bu hale geldi...
Öyle deme bi gecede cahil olduk harf devrimiyle , okuma yazma oranımız cumhuriyetten önce %96 idi. Her köyde muallim ve okul vardı .Cumhuriyet öncesi hazine dolu , agir sanayi kurulmuş , İskenderun , Ereğli demir-çelik fabrikaları açılmış , Sümerbank , Şeker fabrikaları ,tam faaliyete geçmişti .Padişahlık kalkınca ne oldu , yüz sene geriye gittik .
Oysa bi de Tanzanyaya bakalım , o zamanda.10 köyden 1 inde okuma yazma bilen vardı ve mektup yazdırmaya okutmaya bir günlük yola gidiyorlardı .Tarım 200 yıl önce nasılsa ayni teknikle yapılıyordu , Tanzanya savaştan bitmiş koylu aç açık sefalet içinde çivi bile üretemeyen bir ülkeydi.Neden çünkü Tanzanya cumhuriyetle yönetiliyordu.
2,5 lira ile sinemaya gitmistim. Ilkokul da pazar gunleri film gosteriliyordu
Hey gidi gunler
Erenkoy Zihnipasa Ilkokulu
Cuma gunleri ilerisinde pazar kurulurdu
Okulda Istiklal marsi caldiginda sokakta herkes dururdu arabalar bile.
Ben o zaman fakir oldugumuzu zannediyordum oysaki herseyimiz varmis
Amerikalilarin bir kitabi var bu konuda. We had everything but money
Cocuklarim o guzel gunleri goremeyecek
Dolar gercek degeri 21 liraya ulasmis olsaydi bugun pazardaki fiyatlar ne olurdu gercekten cok merak ediyorum
daha baskilandirilmis 15 lirada bile sikayet ediyor millet peki 30 lira olunca ne olacak?
Biraz matematik finans mantik bilen bir insan kolaylikla intihar edebilir. Dusune dusune insan oraya variyor cunku.
Önümüzdki 2 sene içinde dolar 30 olabilir ama maaşlarıda x2 olarak düşünün yüksek enflasyon ortamındayız biz bu yeni duruma alışamadık ama insanlar yüksekenflasyona tekrar ayak uyduracak zamanla, 80li 90 lı yıllarda da hiper enflasyon ortamı vardı insanlar ne yapıyordu her gıdayı bulabiliyormuydu ev alabiliyormuydu vs gerçekten hatırlamıyorum, hatırlayanlar daha iyi açıklar tek hatırladığım muz çok pahalıydı asla yiyemezdik :)
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mersin anamur sağolsun muza boğdu milleti zaten eskiden anamur muzu daha iyiydi ama ben gene de ithal muzun tadını beğenmiyorum ebat büyük ama tat eksik geliyor yada anamur muzu hoşuma gidiyor zevkler ve renkler meselesi
ama çocukluğumdaki ithal muz tadı yok kesinlikle muhtemel onlarda teknoloji sayesinde bi haltlar yemişlerdir
ayrıca maaşıma %30 civarı zam geldi ama %100 zamlı fiyatın altına temel ürünleri alamıyorum NOKTA
gaz elektrik benzin onları zaten saymıyorum ulaşım ısınma vs.
bahsettiğim peynir yumurta süt vs. gibi kimsenin itiraz etmeyeceği ürünler
Bugün nostalji günü herhalde...:)Bende katkıda bulunayım,muhtemel aynı yaş gruplarındayız,muz çok ender yenirdi ama yerli meyve,sebze çok bol ve lezzetliydi,tavuk,otomasyon olmadığı için pek yenilmezdi,haftada veya 15 günde bir alınan tavuğun ''ütüleme''
kokusu ve görüntüsü nedeniyle pek yemezdim(halbuki en sağlıklı tavuklar onlarmış)
Marmara ilkokulunda emekliliği gelmiş bir öğretmenimiz,okulun yanındaki teneke barınakta hafta sonları film oynatırdı,çıkışta hepimiz Cüneyt Arkın olurduk:)
Balığa giderdik,uydur kaydır oltalarla bir sürü balık yakalardık,Livatya da denize girerdik,hep bedavaydı,güzel günlerdi...
Din'i yasamak icin degil,boyle yasamak icin dincilik bu.
https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...sahur-7065016/
Onlar kolay görüken zor işler
https://www.gercekgundem.com/gundem/...yonlar-kazandi
Lüks yaşamı göz doldurdu: Ayetlerle 'kuantum ve bilinçaltı temizliği' yapan kadın milyonlar kazandı!
Altunkaynak’ın verdiği eğitimlerin fiyatları şöyle:
Miraçta bilinçaltı temizliği eğitimi 7.250TL
Kuantum eğitimi 8.250 TL
https://www.gercekgundem.com/gundem/...yonlar-kazandi
Lüks yaşamı göz doldurdu: Ayetlerle 'kuantum ve bilinçaltı temizliği' yapan kadın milyonlar kazandı!
Altunkaynak’ın verdiği eğitimlerin fiyatları şöyle:
Miraçta bilinçaltı temizliği eğitimi 7.250TL
Kuantum eğitimi 8.250 TL
Gaya abim giderse ben de giderim bi tertemiz olayım full paket
Pakistanlı kaçak, Türk kızlarının gizlice videosunu çekip Instagram'a yükledi
Türk kızlarını gizlice videoya alarak sosyal medyada paylaşan Pakistanlı tacizcilerle bir yenisi daha eklendi. Pakistanlı kaçak, İstanbul'da Türk kızlarının görüntülerini çekerek Instagram'da paylaştı.
https://www.aykiri.com.tr/pakistanli...yukledi/21870/
bu pako ya da kuantum temizliği yapmak lazım
Bu kişi bi ara dimağ temizliğine benzer işler yapıyodu sankim
https://www.google.com.tr/search?q=b...&client=safari
Tavsiye değil
En azından kitaplarını oku
Ruhunu arındırmakta fayda var