Ekgyo ya paragöz abinin nazarı değdi heralde . Gıbgırnızı oldu kaat
Printable View
Ekgyo ya paragöz abinin nazarı değdi heralde . Gıbgırnızı oldu kaat
maşallah dediği 3 gün yaşamıyor...
dediği yerden shortalasak paraya para demicez...
bist 30da dibe demir attı...
işin kötüsü malı da satmadık...
indikatör gelmiş sat gitsin işte...
https://i.hizliresim.com/7dwi7dn.jpg
Duvardan ses gelince verip, sessizlik olunca almak daha cazip aslında ama o ses her zaman duyulamıyabiliyor, trade işi biraz şans istiyor yada ariston abi nin dediği gibi iblisin parmağı var bu işlerde
Duvar iş işden geçince haber veriyor.
Kademeli almak ve sepet yapmak lazım, ama toplu göçüş olabiliyor. O zaman en azından sadece benim üzerime oynuyorlar gibi his oluşmuyor.
En ucuz ve en pahalılar genelde problemli oluyor ayrıca, ucuzu aldıkça düşüyor, pahalıyı sattıkça çıkıyor.
Seninle aynı fikirdeysek genelde yanlış fikirde oluyoruz. Düşende satabilmek, yükselende alabilmek lazım.
Dün BBHT'den bağlanan kadın dedikoduyu al gerçekleşmeyi sat prensibi var dedi. Bir hissede o şekilde olmuş dün.
Ucuz hisse arayana ülkerden ucuzu yok Al yat :)
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen Migros'da biri bir şey almış fiş 6-7 lira tuttu ama kusuratlı. Migros kartı olmayınca indirimli değil indirimsiz fiyat geçerli olmuş, müşterinin bozuk parası yetişmedi ben migros numaramı verince sorun çözüldü.
Bu 6 sıfır atma işinde 1 liranın altındaki küsuratları alışkanlıklar nedeni ile önemsemiyorduk. O zamandan bu yana fiyatlar 10 kat arttı ama şu an bırak 1 lirayı 50 kuruş bazen dikkat çekebiliyor.
O zamanlar biz Almanya'da 5 Euro kuruşa dikkat ederiz diyordu tanıdığım. Bana da bu EUR daha da düşer mi diye soruyordu bir akrabam. Sanırım 1000-1500 emekli aylığı ile Türkiye'de zorlanmaya başlamıştı. Bir tanıdığım da yabancı şirkette 2000 dolar maaş alıyordu, ama iş yerinde çoğu kişinin maaşı ondan yüksekti, 30 bin EUR ile danışman çalışıyordu. Şimdi işler terse döndü, şimdi 2000 dolar çok iyi para gibi.
Bozkurt hanımın biraz parası var ne alayım. Ereğli şişe tcell araba
Yeni politika kuru sabit tutarak fiyat dalgalanmalarının azlatılması. Boş kasa ile kur tutulmaya çalışıldığı için kimse inanmıyor.
İktidar değişir ise muhtemelen IMF gelir, reçete yazarlar bence. Az para için şu olacak bu olacak çok bir önemi yok. Büyük para sokacak olan muhtemelen beklemede kalıyor. Bakanın dediğini o da söylüyordur, sen muhtemelen evini arabanı kaybedersin, ben komple yatırım şirketini kaybederim diyordur. Türkiye'den bir şey alacak olan sigorta ettiriyor, koca devlet ödemez mi, sigortaya ne gerek var aslında. Geçen TV'de söylediler bankalardaki mevduatta artık tüzel kişiler için de TMSF sigortası olacakmış.
Seçimden sonra çok fahiş güncellemeler gelecek diye düşünüyorum. Stoku 2030 a kadar yab bence
Muhtemelen stoklama yüzünden marketlerde dayanımı yüksek olan malların satışı azaldı adamlar da taze ürünlere ve ekmek çeşitlerine bindirdikçe bindirdi.
2053'de demiryolu işi tamamlanacakmış, ondan önceki çözümler pansuman olur.
Zengin ülkelerde demiryolu yoğun gibi.
https://i.hizliresim.com/oh9rw20.jpg
Yazın domates 5 TL olsa bile salça 25 TL olur kg. Stokçu olarak yakalanmadan uygun miyadli almak gerekir.
Eskiden en pahalı şey benim için cevizdi, şimdi kabuklu kg 46 TL denmiş. Kırıp ekmeksiz yesen yeridir.
Rte ikdidara geldiğinden beri yağ çay deterjan krem çukolata salça şeker patates soğan tüp stoklu giderdim.
Bir ara çoluk çocuk beden beden atlet külot almıştık. Bir anda uçtu. Bizim strateji para kazanmak değil gelirin aynı ise onu maksimum seviyede ekonomik kullanmak
Ben iblis realitisini tanıyorum diyen aday olur ise ona vereceğim, en azından belirli bir mantık ile yönetir. Bir parti bizim dünya işi ile alakamız yok ahiret önceliğimiz dedi, ona oy vermem muhtemelen.
Seçim konusunda Konya'da gördüğüm benim babam gibi kira geliri olan emekliler hariç akp den çok uzaklar. Bu adamlara daha önce sorduğumda CHP ye mi verelim derlerdi. CHP ye vermezler belki ama diğerine verirler tabi cami duvarına işemezlerse
Konya'da küçük esnafın durumu berbat ötesi. Hepsinin kredi kartı full ve üç beş de Kredisi var. Artık ödemiyorlar. Bırakın kart ve Kredi borcu ödemeyi günlük masrafı çıkmıyor o haldeler
Biri insanların günah işleme özgürlüğü var dedi afaroz edildi, düzgün ifade edemedi muhtemelen. Daha bütüncül görenlerin de dünya işi ile alakası yok. Cübbeli Hoca ister ise ateist olsun bize ne, adalet ile yönettikten sonra demişti.
RTE nin yapacağı iki hamle kaldı. Biri dışardan canlı hayvan getirip et fiyatını düşürmek iki buğday arpa gibi tahılları ucuza almak. Bu ikisini yaparsa tarihe karışır.
On yıl önce cennet hurması yetiştirdim Trabzon hurması da deniliyor, son üc yıldır ağaçlarda ki verim arttı, ağaçlar büyüdüğü için olmalı,ürün fazlası oluştu.ilk sene değerlendiremedim ve çoğu çürüdü, geçen sene de satış yapamadıklarımı (elde kalanları) ipe dizip kuruttum. kurusu da güzelmiş lokum gibi, incir kurusu gibi. kış boyu ailece hergün yedik.
Ceviz agacı dikmiştim iki yıl önce sanırım bu yıl tek tük meyvasını verir.seneye cevize de para vermem. :)
Bu senede incir ağacı diktim bakalım
Senin durumun iyyimiş. Bir ağaç dikemeden göçeceğim. Gerçi çok fidan bağışı yaptım. Çocukken erik ağacı diktim tam meyve verdi millet olmadan topladı yedi. Ertesi yıl da ev yıkıldı iş hanı yapıldı, o zamanlar iş hanı vardı, şimdi AVM deniyor.
Allah cevizden bol bol yemeyi nasip etsin.
AKP, cami cemaatinin bir kısmını, dindar kürtlerin ise %80-90 nını kaybetmiş gibi.
Pek çok kişi akp den menfaati olmadan ,bir ideal uğruna desteklerdi.Manevi hazzı yaşardı.
Oysa atanan kadrolar ve basına intikal eden görüntüler, bu direnci kırdı.Beceriksizliğine kutsalları alet etmesi(NASS) ,istişareden uzak kararlar,israf,halkın aklıyla alay eden beyanlar(soğan yeriz) vs....
Muhalefet sağ kesimin asla kabul etmeyeceği (KK) BİR ADAY ÇIKARIRSA KAZANIR, DERİM.
Asıl oy pastası sağ cenahta.Hem hdp ye hem sağ seçmene talip olma şansı yok.
Anketler,ekonomi böyle iken erken seçim bana göre çok çok zor.
NOT: Yapılan tüm anketlerde Mansur Y. açık ara birinci çıkıyormuş.Ama KK. O KADAR CB İSTİYOR Kİ...umarım Ekmelettin olayı olmaz.Malum siyasi tarihimizde, hırsın gözü kör ettiği anlar vardır.
Fındıkçı daha organize ve oy deposu, cevizci dağınık. Önce kuş burnu moda oldu, sonra kivi, sonra nar moda, sonra da ceviz moda oldu. Bunlar dağınık olduğu için hak arayamadılar muhtemelen.
Bu vatan sevgisi sadece milliyetçilere ve dindarlara özgü değil. Materyalist insanlar vatanını bunlardan çok daha fazla severler. Ama yeterince yükünü toplayana tüm dünya vatan olur o başka.
Aynen böyle.Vatan sevgisinin din,milliyetçilikle alakası yok.Vatan sevgisi fıtri,doğal bir sevgidir.ANNE -EVLAT sevgisi gibi insan olan herkeste vardır.%90 I ÇÖL OLAN LİBYA lı arkadaşım vardı.Vatanını o kadar çok severdi ki...
Bazı kesimlerin bu sevgiyi kendilerine ÖZEL BİR DUYGU GİBİYMİŞ GİBİ gösterip,ardından ulvi, şahsi menfaatlerine alet etmelerinden gına geldi.
Bir UKRAYNALI da,ABD li de vatanını sever onun için gerektiğinde ölür.(her toplumda istisna-asker kaçağı vs. vardır)