Kısa devre bile yapabilir.
Printable View
Yapmazsa kısa devre ı.k onun
ı.k dönüp dolaşıp bu -3 de short basıyorlar ya +6 da iade edeceğim bu muhteremlere
bozkurt saldırı başlıyor diyorsak saldıracağız bam bam spor sinemalarda.:)
Söktüremedi 2950 stop kar al girdim.
Şimdi o 2900 çekildi..
50 50 düşecegız. Palanın ümüğünü sıkacam yine
Tam bir Fibonacci sequence trader adam
61.8 76.4 arasına doğru gapandi.
Dalgayi görmek istiyor
https://i.hizliresim.com/j26xtvv.jpg
Dayı 61.8 de dalga tükenir mi tükenmez mi
Görmek lazım
Yanlız bak bu dalga düzeltme değilse 269 assa geçerse anahtarınızı alır yok buraya kadarda haklısınız
Teknik analiz diye birşey yoktur
VOB yapmayin
Geleceği kimse bilemez
Reuters: "Türk Lirası, yükselen enflasyon ve merkez bankasının faiz oranlarını artırma konusundaki isteksizliğinin yeni bir para krizi korkularını körüklemesi nedeniyle bu yıl değerinin yaklaşık dörtte birini kaybetti."
Pala anahtarın ben de gel gel palaseverin kıllı kollarına...
Yabancıya muhtemelen kur garantili ürün sunacaklar. SWAP vs işin perdelemesi.
Eeeee 835 cds ve bu prezentab devlet adamlariyla tabii olumlu ayrisacagiz:oleyo:
Duyun-u Umumiye zamanında nasıl bir çözüm geliştirlimişti acaba.
Yabancıların SWAP ile girmek istediği alanlar bence değerli olur.
memetabi tehlikeli adam.tüm teknikçileri devre dışı bırakacak.Bu işin TEK ADAMI olacak..:)
Yok abi benim işim olmaz.
Açığa satanlar aldı gibi.
Hergün 10 binlerce puan havalarda uçuşuyor, değil para kazanmak ayakta kalana bile helal olsun.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kararlar çok dar kadro ile kapalı kapılar altında alınıyor, sonradan parça parça dışarı sızıyor ve kurumlar sonra resmi eyleme geçiyor.
2 insan arasındaki konuşma sır değil, dua ederken de içinizden etmeyin hafif sesiniz çıksın denir.
Doğa dışı varlıklar birilerine bilgi uçuruyor bence.
Duvarların dili olsa da konuşsa diyeceğim de anlamıyoruz mesajları.
Bak abi şimdi burada 61.8 in altında dalga tükendi ve terse döndü evet sen teknik analizci olarak uydurdun ve bura dip dedin 5.2 dibi. 3. Dalga ralli başlayacak uydurdun.
Fulll girdin hasirt dalga öyle olmadı 20 yıllık tecrübe gitti ve otogarda yaşam başladı.
Garancıların gözü yine yaşlı...
Normalde ben de one minute, bir daha borsaya gelmem derim de cahil olunca borsa heyecanlı oluyor.
ne inat etti. Sanki düşerkene birisi paçasından yakalamış düşmesin diye kendini parçalıyor. bırak ne hali varsa görsün
Dayı teknik analizi bı siz bilmiyonuz ve icat etmediniz. ...
Burada herkesi terse istese yatırır market
Bu işler öyle olmuyor kolay değil ve bilinmezlik içerir..
Asla basaramazsiniz
VOB yapmayin
+3 yandımı da len -3 yaktınız orada serbest satış gönderen muhterem eline vereceğim malları dert etme
Satayım derken yüksekten aldım neyse arttı da kurtulduk yoksa akşam pazarına kalacaktık.
Faiz artıtımları ileride hammade fiyatlarını düşerebilir.