Endeksi takmıyor çıkışını ,ama düşerken önde koşturuyor patron
Printable View
Endeksi takmıyor çıkışını ,ama düşerken önde koşturuyor patron
Arkadaş 2,5 aydır takip edip artık daha da düşmez dediğim ve girdiğim hisse senedi daha da altını zorluyor ve endeks yükselirken bile düzeltme yapmak için nazlanıyor...
Ne cenabetliği canım tamamen benim öngörüsüzlüğüm...
Yatanlar çıkacak gidenler inecek SM-P610 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erken itfa oldu sıradaki haber patronun 500 bin avro tahvil ihracı olmalı ve bunu fazla uzatmamalı fabrika açılımından önce yap önümüze bakalım başka hisseler anamızı bellidi seni kıymetini anlıyorum ytdegil
Bu hisse 42 için ironik rakam,zaten bölünüş rakamlarında sayılır yani 100 üstü,zamanında bölündükten sonra bir ara 50 altına inmemişti,şimdi o seviyeler mumlan aranıyor,sebebi belli patron bozuntusu yüzünden,hem satıyor,hemde kendi malını kötüleyip eleştiri yapıyor,madem hisse satacaksın borsaya neden kote oluyorsun,bunun gibi çokları var borsada.
Evet patron bey kağıt değerini sıfıra düşürüp iflas miflas mı yazacak acaba. Madem geçmişte patron çok doğrucu davuttu ve kağıt değerini söyledi....şimdide çıksın kağıdının değerini söylesin ozaman. bukadar insanda telef olup endişelenmesin. yine aynı şekilde bir röportaj daha yapsın. incek desin, çıkcak desin, 1 lira olcak desin, 1000 lira olcak desin. Niye daha önce yaptığını tekrar yapmıyor. İnsanların yatırımlarını ve değerlerini planlı ve bilinçli olarak değersizleştiriyor. sanki biryere mafya çökmüşte ucuza toprağınızı topluyor gibi. Bu davranış etik olmasını birkenera bırakın başlıbaşına hukuksuzluktur. Geçmişte yaptıysa eğer ki emsaldir, şimdide çıkıp kağıdının ne kadar olacağını söylemelidir. artık söylemesse bu kötü niyettir yada söylemeyecekti hiç.
SM-A605F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sok kuruşuna kadar alacak bu adam gözü doymuyor
Açık söylemek gerekirse SASA benim için kulaktan kulağa yayılan bir efsaneydi 82'lerden 44-45 seviyesine indiğini hatta uzun sayılabilecek bir süre bu rakamlarda yatay seyrettiğini görünce belki bir tepe de ben yakalarım demiştim ama sanırım yine yanlış zamanda yanlış yerdeyim :)
borsa tarihinin en karaktersiz patronlarından biri... kendisi ülkenin sayılı zenginlerinden ama kendisine güvenen onca yatırımcıyı suistimal etti.
almayın bu adamın kağıdını.. kendisine satsın kendisi alsın. buraya düştü bundan sonra inşallah 20 ye düşer..
Yine düşiyeeaahhh patron evde yatiyaaah
Sürdü yukarı werdi milletin eline bastı aşşaaa . temiz para
Şimdi ne yapıcaz onu bulamıyorum
svg
Grafikler Ve Tobo çok düştü
svg:rtfm:
patrona sövme partisi düzenleyelim yaşlı kurt abi
Enflasyon muhasebesi lafi dolasiyor bayadir bu muhaselestirme olursa bize yarar mi zarar bilen var mi bi donem bizim burdada yazilmisti sanki ama bulamdim burda mi hektasta mi hatirlamiyorum ayni mesaji 2 yere yazdim 🥲
Ek 29845
377 günlük hareketli ortalamaya değdi. Tepki beklerim..
Bayadır maliyet düşürmek için almamıştım bugün biraz aldım 3 ay Sora yine alacağım amk yükselmez ise ytdegil ::) herkese bol sabır ve kazanç diliyorum yaşasın antikapitalist ler
Yeniden tepemize giydirirler diye endişeden dolayı yükselişe sevinemiyoruz...
hissenin itibarı yerle bir oldu...
geçen sene 9 aylık bilançoda kâr 8.008.417.000 liraymış...
Bugün açıklanan 9 aylık bilançoda 4.645.330.000 kâr görünüyor...
-% 42 zarar... :(
Net borçta artış var, geçen seneden bu yana satışları sadece % 10 artmış...
https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...2g_zFVuNQ&s=19
M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ertelenmiş vergi geliri olmasa -8.662.299.000 zarar açıklayacaktı demekki, ama önceki bilançoya göre (6 aylık) bence iyi. Zaten bunun boynunu vuran hep finansman giderleri.
Patron alsatta malı götürüyor
Arkadaşlar SASA 24'ünde ne verdi ? İşyatırım'da "diğer" başlığı altında 0,44 lük bir değer var ama temettü, bedelli, bedelsiz vs değil de nedir bu ?
[QUOTE=Hunlu;6604993]Arkadaşlar SASA 24'ünde ne verdi ? İşyatırım'da "diğer" başlığı altında 0,44 lük bir değer var ama temettü, bedelli, bedelsiz vs değil de nedir bu sanırım bahsettigin şey şu erken itfa dönüşüm oranı tahvil karşılığı ödedi ya borcunu pdtahviller hani şu hisseye dönüşen....ytdegil birşey verdiği yok ...ytdegil Başka neyden bahsettin bilemedim
bi savaş eksikdi künde üstüne künde mk
yumurtalıkta 10 milyon m2
arsa su an hisse başı 25 Türk lirası yapıyor
ben hesapladım :)
svg