az gayret bişe kalmadı getir de alalım:kahkah:
Printable View
alçalan bir kanalın içerisinde mart ayından beri eziyet dolu bir yolculuk yapıyor.
9 nolu hareketi yapayım derse kanalın alt temas noktası 2,90 seviyesinde.
3 seviye altında kapanışlar yorucu olur.
videolu anlatımı youtube kanalda paylaştım arkadaşlar
https://i.hizliresim.com/9jxurtt.png
Hakikaten nereden nereye.....
Hafta içi yoğunluktan dolayı okumaya yetişemezdim, hafta sonuna home work olurdu bana.
2020 Nisan ilk girişi yapıp 2023 Kasım'da çıktım. Oralet'in dediği gibi, kardan bayağı bir zararımız oldu. Bir daha böyle bir fırsat önümüze çıkar mı hayatta bilemiyorum. İnşallah çıkar diyelim. Hepimize.
Burada bulunan herkese bol şanş ve kısmet dilerim.
Saygılar.
Yalnız ben izlemekteyim şu anda...
Bist 30dan çıkarılan Hektaşımızın güzel dönemleri illaki yine olsunz
inşallah.
Sevgiler saygılar.
dediğim gibi 2,8 alış emri verdim eskinin 7,5 u
gelirse alırım gelmezse keyfi bilir:kahkah:
bu hissede çok kara giripte yetinmeyen açgözlüler vardı iyi ders vverildi
çok uyardık yıl içinde 10 kat gitmiş grafiğine bakın diye yapacak bir şey yok serbest piyasa:oleyo:
La bunu kim al sat yapıyor, an itibariyle 30 milyon lot olmuş, 85 mn lira. Vay vay vay. Çok ilginç. İşlem hacminin 1.000 lira olması lazım aslında.
3,10 üstünde kapanış(lar) artık şu bezdiren düşen kanalın üst bandını yukarı kırmak anlamına gelebilir.
bu seviye üstünde kalıcılık üst dirençleri konuşturur.
hadi kır artık zincirlerini :)
https://i.hizliresim.com/fdi7fxs.png
haber mi geldi tavana çıktı bir anda?
yapay zekaya sasa mı hektas mı diye sormuştum cevabı aşağıda :)
Kendi adıma orta vadeli, dengeli ve temettüyle güvenli liman arıyorsam HEKTAŞâ€™ı,
spekülatif ve agresif uzun vadeli bir fırsat peşindeysem SASA’yı parça parça alırdım.
Ek 30521
Selam dostlar, takasa baktığımızda bofa baya iyi toplamış. Destek direnç seviyelerini baz alarak yaptığımız teknik analizi https://www.hisse.net/haber/hekts-di...liyor-mu-10045 okuyabilirsiniz..
Konsolide bilançolar için son tarih 19 Ağustos. Buda hareketlendi son 1 ayda. Bilanço hareketi beklenebilecek bir görüntüsüde yok. Zararın önceki bilançolara göre iyileşme göstermesi bile olumluya yorulacak bir işaret olur.
1 haftada 3 liradan 5 liraya gelmiş, tavan tavan gidiyor forumda kimse yok hayret.
Selam Osman Bey; Eskiler, ama erken ama geç uyandı. Kimiler fiske yedi, kimileri Osmanlı tokadı. Şampanyalar patlatıp, Maldivlerde tatil hayali kuranlar, ferrari egzozu bağırtanlar toz duman oldu. Foruma bile girip iki satır yazmaya korkar oldular. Dudu bile tövbe etmiş ki eski göz ağrısına bir selam bile çakmaz oldu. Muhtemelen Muğlanın sakin bir kasabasında deniz kenarında kazandığı paracıklarının keyfine bakıyordur. Artık yeni yüzler yeni isimler bekleniyor. Biraz da başkaları güzel hayaller kursun. Önümüzdeki hafta bilançosu da gelir. Kar patlaması falan bekleyen yok sanırım
@mersey Selamlar, bu döngü böyle devam eder. Her hisse başka bir hikaye. Tera hissesi gözde bir süredir, onda da pimi çekerler yakında.
Dudu kayboldu haberi olan varmı?
https://x.com/fercur/status/19571652...4vdWr4mXg&s=19
Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, cumayı cumartesiye bağlayan gece Resmi Gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Adana
Yumurtalıkta daha önce Çalık Holdinge tahsis edilmiş alanın Sasa Polyester Sanayi Anonim Şirketi Yumurtalık Özel Endustri Bölgesi olarak ilan edildiğini, bu kararla, bölgede 25 milyar dolarlık yatırımın yolunun açıldığın belirtti.
Haydaaa Hektaş ve Sasa yeniden mi sahalara döndüler şimdi?
https://i.hizliresim.com/tcii08e.png
direnç üstü kapanışlarda hedef 6 tl
6 aylık 1,24 milyar zarar. Dün son anda % 5 i geri vermesinden anlaşıldı zaten. Borç desen taş gibi yerinde duruyor. Bedellilerde ilaç olmadı. Yeni bir haber desen yok. Hadi SASA da haber geldi gitti. Bu son 2 ayda 2,85 ten 5 üstüne niye gitti. Anlamak güç
Ben de Migros marka konserve ton balığı aldım. İkili kutu 89 lira. Herkesin bütçesi farklı
Hala eski tayva burada galiba
Bunun kadar beklentileri arşa çıkarılıp (2020-2022 arası), son 3 yılda performans olaral kaydadeğer bir gelişim gösteremeyen başka örnek var mı bilemiyorum. 2-3 sene önce neler konuşuluyordu. Müdüründe dediği gibi hayallerin sınırı yoktu. Mama, tohum, orta asya yatırımı falan uçu(rulu)yordu. Eski fiyatla 51 falan bile gördüydü. Bu zirvelerden neredeyse 3 yıl geçti. Bu süreçte beklentilerin en azından yarısı karşılanmalıydı. Peki ne oldu son 3 yılda. Mama tesisi açılışı yapılmadan elden çıkarıldı (Çalışıyor mu orası hala acaba). Şirketin Gebzedeki ana tesis arazisi satıldı. Kiracı olundu. Orhangaziye falan taşınılacak deniyordu. Bir gelişme var mı o süreçte ben duymadım. Kira ödemeye devam sanırım. Orta asya yatırımında ilerleme varsa gerçekleşme % kaça ulaştı. Ben bir bilgi duymadım. Tohumlardan bu yıllarda artık para kazanılacak deniyordu önceki faaliyet raporlarında. Bilançolara bakılırsa daha oralardan gelen katkıda pek yok. Birde Ferbis hikayesi vardı. 2 sene önce halka arz olacaktı. İzinleri falan alındıydı. Sahi o ne oldu. 2-3 sene öncede ben bu tür eleştirileri yapıyordum. O zamanda laf tarafı çok, icraat tarafı zayıftı. Kağıt yükselince kimse eleştirel yaklaşım duymak istemiyordu. Bir büyüğümüz inanan kalacak, inanmayan gidecek diyordu sürekli. Fiyatından tamamen bağımsız olarak 2022-2025 arası performansı bence hiçte iç açıcı değil. İnşallah toparlar. Ülkemizin kritik sektörlerde bu tür şirketlere çok ihtiyacı var.
çok kontrolsüz bir büyümeye gidildi çok borç yapıldı birde bu yatırımların yapıldığında $ kaçtı faiz kaçtı kaç defa bedelli yapıldı ama yine de toparlanamadı.tarım ın ülkede ki durumu ortada zaten oyak ın bir iştiraki olmasaydı şimdiye çoktan batmıştı.
Son bir not adamlar bunu fark ettiler o 50 gidişinde tarım krediden mal alınıp galiba 33 milyon lot satıldı ondan sonrada bir daha iflah olmadı.
Orhangazi'de dikey karides üretimi yapılacaktı bari onu tamamlasaydınız vicdansızlar.
Gerçekten şaşkınlık içindeyim hala bu SASA,HEKTAS VE KONTR ALAN var
Denilir ya; sokakta-kahvede konuşulan hisse düşecektir; hiç konuşulmayan yükselecektir diye.
Şu anda bu forumda bir tek ben kalmışım.
Ne-olcek görcez....
Hektaş la SASA yı yine buluşturdular ama 3,65 te. 25 gün önce 5 üstüydü bunlar.
Mersey Hocam kendimce yaptığım çıkarım şu
Son süreçteki ikili operasyona bakar isek
bu iki tahta kimsede değil
direk endeks yapıcının elinde bu iki tahta
yıllar içinde yukarı sürerken bize soktuklarını düşünsekte
ya hala kontrol kendilerinde imiş ya da düşüş sürecinde tekrar toplamışlar
iki hissenin de kar yapmasına gerek yok gitmek için !!!!
elinde tutanlar istediği gibi operasyonu yapıp bitiriyor
Son operasyonda sasa nın msci dan çıkışını sağlamak için yapılmış anlaşılan
Yani bunlardan para kazanmak için bu iki şirketin üretip kar yapması lazım değil
Lazım olan
İbnelerin ne zaman operasyon yapıp bu iki kağıdı yukarı sürmelerine bağlı
O kadar çok para kazandılar ki bu hisselerden elde kalan lotlar bedava nasılsa, istediği fiyatta yıllarca da tutabilir.
Bu arada dramatik Levent, tam adıyla Musa Levent ORTAKÇIER beyefendi nerelerde?
Hektaş asia
Tek başımıza bu boku da yiyemeyeceğiz
O kadar para da topladık ama olmadı
Ortak arıyoruz diye sarı siteye ilan vermişler :oleyo::drunk: