:ok::bravo:
Printable View
:ok::bravo:
KIZILDAĞ
@Sezgindemirel7
·
1 sa
Ölüm için bir gerekçe lazım. Yaşı geldi eceli ile öldü, kalp krizi, trafik kazası, kanser. Sonuç aynı olsada gerekçeler konuşulur, ölüm haktır vadesi doldu demeyiz. Çok planlı bir operasyon yaşandı. Endeksi yükselterek küçük senetleri %50 indirdiler. +
KIZILDAĞ
@Sezgindemirel7
·
1 sa
Daha sonra 1000 puan düşürerek kalan büyükleri indirdiler. Ama ölüyü konuşmamak, gerekçesini konuşmak için ortaya vergi konusunu getirdiler, yani ölümün bizle alakası yok, vergi kaynaklı. Özetle vergi almıyoruz demeleri bana göre çok yakın.
sn kızıldağda şurada ayrılıyorum 800 milyon dolar tl olarak 28 milyara yakın para çıkışı mevcut önümüzde gri liste ve not artımı hikayesi varken bu paranın bu kadar erken çıkması benim kafamı bulandırıyor.
vergi hikayesi pıst 100 3.20 dolarlardayken geldi
Bu arkadaş 2 dolarlık kağıtta 1dolar temettü bekleyen arkadaş mı
Herkes karşı ama işlem vergisi iyi olur (bence)
Çünkü
Buradaki çok kişi ben emri gönderene kadar kademe kalktı kademe düştü diye şikayet ediyordu.
Herkesten aynı işlem vergisi alırlarsa herkesin şikayet ettiği BOFA robotu günlük kaç tale vergi ödemek zorunda kalır.
Ya da aynı işlem hacmine çıkar mı
emlak senden fenomen olmaz dedi bu yüzden bu kadar kıvırma bizim gibi normal :hn:yorumcusu ol.:)
Yaşşş..k
dün dedi ki 3.10 dolar...eeee oradan tonlarca mal aldık ama günlük kapanış 3.087 dolar oldu...stopladık..şimdi ne yapacağız...
Bu embesil tam bir madrabaz..ASLA SORULARA CEVAP VEREMİYOR..SENİN GİBİLERİN gerçek hayatta içine tükürüyorum..haydi naş...
şimdi düşün 2 saat sonra tekrar burada olacağım..
Bozkurt reis yemeği bile beleşe getirmek için öğle yemek vakti gezmeye çıkmıştır. Kim yemek yiyorsa orayı ziyaret eder masaya çöker bu.
bofa vs bahane açsın baksınlar aynı hatayı borsa için Kemal unakıtanda yaptı o zaman piyasa ne olmuş ayrıca bu bofa nasdax sistemini kendileri getirdiler karşılarınada bu sistemle savaşmak için yeni argoritmik makinalar oluştu .
buradan vergi alacaksan o reutersa konuşan piyasa anketi yapıp ölçen adamdan önce bu işleri bilen getirisini götürüsünü en aza indirgeyip doğru karar alacak tarafsız kişilerle istişare etmeleri gerekiyordu.Şimdi çıkıp biz vaz geçtik deseler zarar görmüş insanlar bu manüpülasyon olmuyor mu:)bu yüzden kızıldağ yaklaşımını paylaştım
11,100 ile gaptan tepti...
burayı kapattı sayalım...
önümüze bakalım...
mal ne diyor mal aldık diyor :)
lan oğlum sen sen buralardan hisse almam diye yazmışın.
başımıza dilber apkoş oldun neden oturduğun yerde bu kadar yalan söylüyorsun.
pıst 100 3.13 dolar oldu :)mal gibi bakarsın trade eden ediyor
Bugün kazandığımız paraları afrikaya gönderelim
Xbank +3.5
Xu030 +1.5
Xtumy. +0.1
küçük yatırımcı yine meyvelerden turpu seçmiş oldu
Bu seferki ralli bankalar ile olucak demiştin ozan Erol abi unuttun mu
Endekis düzeltmesini yaptıysa go go tar tar gelsin paralar
Macron’un kumarı Avrupa borsalarını vurdu
Borsada bayram öncesi nakite dönmek için yarın son gün
Rallide olsa bu parasal sıkılışmada kağıt seçimi çok önemli ne alırsam gider diye iki kere düşünmek lazım sanki
dün söylediğim gibi sise tuprs bir banka koyduk bakalım...
tuprs nal topluyor ölü gibi...
Malları güzelce boşaltıyorlar bu zikzakları çizerek....hedef şaşırtıyorlar.....
https://www.odatv.com/guncel/borsaci...veto-120048208
Bu haberle deptirmiş.
matriksten sonra yeni ideal ekranım...
üste ilgimi çekenler en altada spekulatif sasa gibi ali cengiz oyunlarının döndüğü hisseleri koydum...
https://i.hizliresim.com/s5spz80.png
MHP lideri Bahçeli, "Ülkemizde geçici koruma statüsüyle bulunan Suriyeli sığınmacıların, gönüllü, güvenli ve onurlu geri dönüşleri kademe kademe sağlanmalı, düzensiz göçün beli kırılmalı ve Geri Kabul Anlaşması sonlandırılmalıdır" dedi.
internet var ama kullandığım bilgisayarda ınternet yok diyor yeniden başlat yapıyorum ınternet geliyor neden oluyor bu bilen varmı nasıl normale getiririm
Bozkurt Yavaş yavaş koy yerine tahtacı işgillenirse dönüp sana
bende sabah sattıklarımı koymak için senin almanı bekliyorum :)
Oyun dışıyım.......yukardan agresif şort açacam gelirse .................
yarında bi satış yer gibi ..acele etme bence
benim fikrim belli. kolay kolay da değişmez. saatlikler de al bölgesine yaklaşıyor.
yalnız çok beklentiye girmemek lazım. şimdi investing pro inceliyorum. şok marketler, şişe, vesbe falan çok güzel hedefleri var.
petkim için %6 potansiyel vermiş. analist ortalamaları da 24 tl imiş.