Tepeden yüzde elli düşen var. Yüzüne bakan yok amokachi.
Printable View
Tepeden yüzde elli düşen var. Yüzüne bakan yok amokachi.
Soygun çok büyük dayu, endekisi tut hisselere sırayla döşeyelim abi yapıyorlar
Millet perişan halde, parayı denkleştüren ek alım yaparak maliyet düşürüyor
Herifin göynü olucakta deptürücek deye kurbanlık koyun gibi beklemek anlatılmaz yaşanır.
Sürpriz atı aramaya gerek yok.
Bırak salsınlar nereye kadar salacaklarsa.
Genel hareket oldu mu illaki bi trene atlarız.
Böyle debelen debelen dur. Psikoloji boz.
Tıpkı 2008 gibi ha burdan ha şurdan dönecek diyoruz.
Ben boşverdim artık. Bu faizler böyle oldukça daha çok çarparlar bizi.
Trend mirend beklemiyorum.
Herif endeks düştükçe kozaa ile emlak alıyor. Bunları longlayip endeksi şortlasak koseymisiz.
Koza harekete yeni başladı daha gideri var gibi, bende yok ama Calibra abi geçen haftalarda dediydi
Aynen üüüle dayucuğum
Herif endekis şortcu bi yakalasın anında tar tar kapanışı yüzde 2 yeşil yaptırır :he:
Konu komşu tüm mahalleliye endekis şort yabman dedim, hisse şortla trade ederek çorba parası çıkarsa çıkar çıkmazsa sansa artık
yastığının altında çil çil çeyrek biriktiren Ayşe teyze
bu sene içimizden geçecek ellam.
Yurt dışında yerleşik kişiler, geçen hafta 323,5 milyon dolarlık hisse senedi sattı.
hisselerle devam ... 15 gün oldu yaklaşık portfoy yapmaya başlayalı ... eksiden kurtulamadım .. vadem yaklaşık 10 ay .. beklentim ..dalga analizi olarak .. u-100 tarihsel grafikte.3. dalganın 5. nolu dalgasını almak ... (epik wave 5 of 3) ... kısmet ..ytd..
Şöyle bir şey mi o dediğin?
https://x.com/sidabumi/status/182343...YnyrOsK5g&s=19
Denize gittim geldim pıst 100 hala aynı sularda .
14.000-15.000- sene sonu endeks rakamı verenler aşağı yönlü revize etmeye başlar.:)
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
12d
#SONDAKİKA | Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, TBMM Genel Kurulu'na girdi.
Tüm milletvekilleri ayakta alkışladı.
apka nerde geçen bu konu burada konuşulurken abbasa israil ajanı vs birşey söylemişti neden ayakta alkışlıyorlar .
bugunlerde herşey komediye döndü
Mazot bitti heralde Bozkurt abi
Endeksin 3 hafta sert satışı sonrası ortalamaları toparlamak için yatay bandda takıldığımızı düşünüyorum.
Bu gelecek haftaya da sarkabilir...
Sonra tekrar kaldığı yerden satmaya devam eder diye düşünüyorum...
Spotu son 15 dk da alanlar, BofA piyasayı gene ipten aldı şimdilik! 15 dk da 500 mlyn alış yaptı!
https://i.hizliresim.com/plvdkfl.PNG
yukarda ucacak kacacak bir yer olmadıgı gibi aşağısının cooook derin oldugu görünüyor benim penceremden..
Dolar bazlı %30-40 ucuzlayan kagıtlar olmasına ragmen asıl satışın başlamadıgını düşünüyorum..
Balon kağıtlar var mı var özellikle şişirilip Bist30 a sokulan şirketler ama endeksin genel kompozisyonunu oluşturan banka,ulaştırma,holding ve sanayi grubu. Bu grupta bir balon yok, sanayi düşük döngüde fiyatlar zaten dibe yakın. ulaştırmada Thy 2fk. Bankalar da son düzeltme ile makul bir seviyeye geldi. Bence aşağısı pek de derin değil. Faiz ciddi bir rakip haftalık %1 faiz az değil majör problem bu bence.
Kapattım lönkleri, biraz flat izleyelim bakalım
ne oldu altına çakmışlar...
11.025 günün tepesi olabilir, dikkatli olsun lönkcü arkadaşlar :drunk:
Dolares yavaş yavaş eylül ayı ile ince ince yukarı benim graflarda.
benim kafamdaki en güçlü sayım olasılığı ve senaryo aşağıdaki gibi..
2023 ekimden beri iv. dalga duzeltmesini yapiyor gibi u-100 ve bitmişte değil bence ytd..
yalnız sayima dalgaya güvenilmez .olasılıklardan biri sonuçta 10 yıllardır tüm dünyada her türlü grafik üzerinde dalga sayılır her fiyat hareketeline uyan bir pattern herzaman vardır.. :) .kimse etkilenmesin lütfen sistemlerinize uyunuz... bahsettigim dalgalar baya buyuk dereceli rahatlıkla batırabilir adamı ..ytd.. kısmet..
https://i.hizliresim.com/agntlz3.jpg
3. Dünya Savaşı
@ww3mediaa
·
26d
#SONDAKİKA
Profesör Doktor Önder Ergönül:
Türkiye’de bazı hastanelerde tek tük Maymun Çiçeği vakası var.
Badem bofası geldi 948 milyonluk alım yaptı yeşile çevirdi piyasayı istediği kadar kıvırsın her yukarı hareketi satış olarak kullanan yabancı var.QNB geldi şak diye 400 milyon üzeri satışı dayadı.
BofA satıştan alışa geldi ve alışı gene abartmaya başladı,
https://i.hizliresim.com/suj4x5x.PNG
oda yukarı bozkurt sen japon yen takip et normalde bugun ABD borsaları satması gerekir %1 yukarı yende ama bizim gibi gelen veriyi bilen fonlar son ayarları yaptıklarını düşünüyorum haftaya 23 de olması gerek japon parlementosunda faiz artırımı tartışması var devam derlerse piyasalar bir daha sallanır diye düşünüyorum.Yüzünü boya kamuflaşını giy böyle havalarda GERİLLA ol:)gündüzleri avlan
yarın 11 bin üzeri kapatırsa rüzgar komple tersine dönebilir. buralar artık o zaman dipler olabilir.
yapamazsa da haftaya biraz daha oyalanıp tekrar dener.
Mahfi hoca stamplasyon stagfplasyon ekonomide ciddi daralmadan bahsederken ,ki bu sürdürebilirliği mümkün olmayan enflasyondan kurtulmamız için sonu plasyonla biten herşeyle karşılaşmamız mümkün
SEL in maşallah gönlü gani ,Marsa uzatmış çizgiyi :)
E tabi endex türk Menşei olunca herşey olasılıklar dahilinde