Hayırlı Günler...:wave:
Neşeniz dâim, kazancınız bol olsun... :)
Printable View
Hayırlı Günler...:wave:
Neşeniz dâim, kazancınız bol olsun... :)
Cümlemizin inşaallah
yeniden, seni görmek ne güzel sevgili hayat2000 merhaba..
Sayın xzabar üstad başlık altında genel konulardan bahsetmek konusunda titizdir. Bu yüzden sizin talebinize yaptığı yorum yüzünden gücenmeyin.
Eğer değerli üstadlarımın izni olursa bir iki kelam etmemde sakınca olacağını sanmam.
DGKLB :
Haftalık grafiğe baktığımızda aslında uzun bir süredir yaklaşık bir yıldır hazırlık yapıldığı açıkça görülüyor. Elinizde bulunan lot miktarı ve maliyetiniz konusunda yeterli bilgi olmadığı için genel bir bilgi vereyim dedim. Aslına bakarsanız bahsettiğim uzun bir hazırlığın ardından burada bırakacak gibi değil görünüyor. Takasları da ayrı ayrı haftalık ve aylık incelemek gerekir. Ancak günlükte çok büyük bir darbe vurulmuş. Doldur boşaltlarla ellerinde bulunan lotların fiyatını mümkün olduğu kadar düşürmeye çalışacakları belli. Zaman sorununuz yoksa bekleyebilrsiniz. Çünkü alım yeriniz tepelere yakın noktalardaysa zararı telafi etmeye çalışmak için hisseden çıkış yapmak çok mantıklı değil. Sanırım uzun vadeli yatırımcı olma yolunda ilk adımı atmış oluyorsunuz. Bu dönemi iyi değerlendiip kendinize zaman ayırıp iyi bir yatırımcı olmak için çeşitli yöntemlerle kendinize yatırım yapabilirsiniz.
Günlük grafiğe baktığımızda ise ilk durak 1.50 civarı görünüyor buradan tepki vermesi muhtemel. Tabi piyasa ve tahta yapıcının ruh halide çok önemli. Dikkatli takip etmeniz gereken bir hisse. Genelde bu türden operasyon yapılan hisselerde ilk akla gelebilecek olan bela bedelli açıklaması olabilir. Bu konuda dikkatli olun derim.
https://invst.ly/p8o7d
TEKTU :
Yukarıda yazılanların yaklaşık 3 gün öncesini düşünüp hareket edin derim. Her an yukarıdaki hisseye benzer bir grafik yapacağı izlenimi var. Mümkün mertebe derinliği olan temel olarak daha uygun hisselere yatırım yapmaya gayret gösterin.
Hayırlı günler kolay gelsin sayın T/A.
Hayırlı günler...
Günümüz bereketli olsun...
Petkim'i vermişsin zaten,bir'de şişe cam rica edelim o zaman.
Merhaba,
Ben yanlış yolmu deniyorum anlayamadım.
Hisse net de sizin imzanız altındaki Grafiklere tıkladığımda sistem beni otomatik olarak (http://teknik-analiz.com/candlestick/) atıyor ve xu100 grafiği açılıyor,sol üstte hisse kodu girdiğimde hiçbir değişiklik olmuyor.:(
Orası eski site...:(
Aslında orası da çalışabilecek durumda ama son olaylardan sonra orayı güncellemeyi bıraktım.
Platform ise aktif ama şimdilik sadece XU100 için çalışır durumda. Siz buraya yönleniyorsunuz. Zaman içerisinde burayı yeniden açacağım. Zaten asıl mesele bu platformun hosting firmasının engellemesine takılması oldu..! Ondan sonra bu şekil paylaşıma yöneldim...
Bir süredir yazıyorum ama sanırım gözünüzden kaçmış...
Bunu neden yaptığımı da defalarca anlatım. Ben öyle hazır site verince bu sayfa günlerce sessiz kalıyor. Ben de motivasyonu kaybedip çalışamıyorum...
Fakat bu sayfa aktif olursa ben de aşka gelip çalışabiliyorum... :ok:
O nedenle görmek istediğiniz grafik varsa buradan talep ediyorsunuz. Ben de o hissenin grafiğini hisse.net 'e özel olarak minimum 2 günlük aktif olacak şekilde hazırlayıp paylaşıyorum...
Görünen grafik sadece belli olsun diye. Asıl grafikler tablodan tıklama ile açılıyor. Görünen resme de tıklayabilirsiniz. O da WM_sistem Günlük grafiğinin kendisi zaten...
Sayın T/A,
Öncelikle sağlıklı günler dilerim,emeklerinize sağlık,
Doğrumu anladım bilemiyorum.Biz kendimiz istediğimiz hissenin grafiğini göremiyoruz.Sizden rica edeceğiz siz görüntüleyeceksiniz,biz üzerinde farklı durumları inceleyebileceğiz.
Peki ,teknik veriler kısmındaki tablolar neoldu,şahsen ben çok faydalanıyordum.29-11-2019 tarihinde kaldı,bunu iptalmi ettiniz.:(
İndes paylaşabilir misiniz?
Dediğim gibi sitede hosting firması ile ilgili bir sorun yaşadım ve site bir kaç gün çalışmamış...!
Benim de haberim olmadı. Ben düzenli olarak güncelliyordum ve çalışıyor sanıyordum...
Sonra kontrol amaçlı baktığımda fark ettim ki sorun var...
Bir Allah 'ın kulu da çıkıp bana haber vermedi...
Herkes kendi halinde sessizce takip ediyor ama ne burada sohbete katılıyor ne ara sorduğum bazı sorularıma cevap veren oluyordu...
Ben sizden cevap gelmezse işlerin yolunda olduğunu nasıl anlarım?
Örneğin evvelsi gün arkadaşlar sağ olsunlar Hisse.net uygulamasından grafiklerin çalışmadığını yazdılar.
Şimdi onlar bana bunu bildirmese ben nereden bileceğim. Ben de sorun görünmüyordu çünkü...
Fakat yine kimse çıkıp da demedi ki; sorun çözüldü...!! Hâlen bekliyorum...?!
Ben de mecburen hem kimseyi mâdur etmemek için hem de katılımı sağlamak için bu yolu seçtim...
Çünkü bazı değerli ve sevdiğim dostlarım benim yayınları kesmeme üzüldüler ve mâdur oldular. O nedenle tekrar yayın yapmaya başladım ama bu defa katılım şartı ile...
İlerleyen günlerde bahsettiğiniz tarama tablolarını da paylaşacağım. Fakat ona daha sıra gelmedi...
İnsan elindekinden faydalanıyorsa kıymetini bilmeli. Yoksa kaybedince anlıyor...
Ben o kadar emek verdim ama insanlar çok duyarsız ve sessiz. Yeri geliyor tüm bu hizmetler için binlerce lira harcıyorum gözüme gelmiyor ama bu ilgisizlik ve duyarsızlık beni yıkıyor...
Şimdilik bu şekilde devam edeceğim. İsteyene grafik var. O da belirli bir süre aktif zaten. Sonra yeniden talep etmek gerekecek...
Bu sayede katılım artsın istiyorum...
Tekrar hatırlatmakta fayda var:
Grafikler 1 defalık değil. Sayfayı yeniledikçe kendini ben verileri güncelleyebildiğim sürece yenileyecektir.
O nedenle bakıp geçmeyin, sayfayı takip edin...
Günü bitince görünmez olunca tekrar isteyin...
Bu tedbirleri hem katılım için hem de başka forumlar tarafından çalınmasın diye yapıyorum...
Bir deneyen olursa denesin bakalım...
Başka yerlerde çalıştırabilecek mi? Ben de merak ediyorum... :cool:
teşekkürler T/A
MErhaba Sayın T/A
Sitenizi tekrar ziyaret ettim. Emekleriniz için yeniden teşekkür ederim. Çok hoş sade bir yapısı var sitenizin.
Lakin veriler 29.11.2019 tarihinde kalmış :) Sayfayı birkaç kez yeniledim ancak yine de güncel tarih göremedim.
Güncelleme yapmış mıydınız?
Daha bir kaç mesaj öncesinde bir açıklama yaptım...
Günlerdir aynı şekilde açıklamalar yapıyorum...
Katılımlı paylaşım olacaksa ben varım ve zaten her şeyimle meydanlardayım...
Fakat sessiz çoğunluk var. Burada sesi yükseltebilirsek ben de sizlere daha güzel bir site hazırlayacağım...
Zaten şu anda o konu üzerinde çalışıyorum. Fakat ilgiye ve talebe göre genele açabilirim. Yoksa kendim kullanmaya devam ederin...
Herkese iyi geceler.
Hayırlı Cumalar... :)
Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun. Dualarımız kabul olsun inşaAllah...
Hayırlı cumalar:)
Hayırlı cumalar...
Allah işimizi gücümüzü rast getirsin...
İyi geceler... :)
Yarından ve hafta sonundan itibaren grafikler görünmez olacaktır...
Takip etmek istediğiniz grafikleri buradan bildirerek talep edebilirsiniz...
İnşaAllah tamamlayabilirsem gelecek haftadan itibaren olmadı inşaAllah yılbaşından itibaren bu paylaşma işini düzene sokup, grafik çeşitlemesi ve tarama listeleri olayına giriş yapmak istiyorum...
En çok tarama listeleri hoşunuza gidecektir...:ok:
Ayrıca şu anda veriler tam olarak size canlı gelemiyor. Bunu elle yapıyorum. Fakat bunu da 15dk. gecikmeli olarak otomatik yapma planım var.
Ortada bir plan varsa, er ya da geç yapılacak demektir...
Olmayacak şeyi düşünmeye bile gerek yok, zaten düşünülemez. Düşünebiliyorsak yapabiliriz...!!!
Üstadım iyi hafta sonları ve kolaylıklar diliyorum.
Yorulup pes ettiniz sanmıştım ama
hak bildiğiniz yolda azimle yürüdüğünüzü görünce sevindim.
Ama bize öğretilen idealler ile hayatın gerçekleri pek örtüşmüyor.
Önce vatan deseler de vatandaşa hizmet edenler hep el üstünde tutuluyor.
Vatan için canından vazgeçenlerin ardından da kimse dua etmiyor.
Yüksek idealler peşinde koşmak yerine önce kendimize odaklansak iyi olur.
Neticede biz durunca dünya da artık bizim için dönmeyi durduruyor.
Grafik isteğinde bulunmayacağım.
Sadece duygu, düşünce ve iyi dileklerimi aktarmak istedim.
Mevla karşılıksız emeklerinizi boşa çıkarmasın.
İyi hafta sonları Üstadım...
Güzel duygu ve düşüncelerinize çok teşekkür ederim... :)
Pes etmekten ziyade sağlık şartlarım elvermiyordu...
Fakat son gelişen ilgisizliğe son bir çözüm aklıma geldi ve şimdi onu denemek için girişimde bulunuyorum...
Başarılı olmazsa bu defa kontrol benim elimde, ben kendim ve sevdiğim saydığım kişilerle başka şekillerde paylaşırım...
Kıymet bilinmeyeceği kesin olsa da, hizmet etmesi de bizden..
Grafikler, programlamada değişiklik yaptığım için geçersiz oldu...
O nedenle yeni versiyonu siteye yükleyene kadar bir süre grafik gösterimi mümkün olmayacaktır...
Yeniden grafikler çalışır durumda olunca buradan haber ederim...
İstekleri yazarsanız topluca hepsini paylaşırım...
Efendim bizi Sadi Şirazi'nin Bostan ve Gülistan'ı ile karşılayacağınızı bilsek
bunca gevezelik etmezdik. :)
Peki; madem ısrar ediyorunuz o zaman paylaşacağınız ilk grafik XU100 ün
son resmi olsun. :)
https://i.hizliresim.com/AOWORp.jpg
Üstadım, estağfurullah...
Belki geçmiş yazdıklarımı okuma imkanınız olmamıştır...
Yeni grafikkerimizde artık son diye bir şey yok. Grafikler her dâim ben verilerimi güncel tuttuğum sürece canlı ve güncel.
Yeni teknolojiler kullanarak dünyada belki de bir ilki yaşıyoruz. Sabit resim gibi görünen ama asla geçerliliğini kaybetmeyen (tanımlanan geçerlilik süresi dolana kadar) grafiklerimiz var artık...
Zamanla alışılacaktır...
İlgili sayfayı tarayıcıda açık tutarsanız her güncellediğinizde canlı ve aktif verilerin olduğu grafiğe ulaşmış olunuyor..
E6853 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.