Originally Posted by
borsa tilkisi
Üstadım,
Haklısın gerçekten... Ben sadece dikkat çekmek istemiştim. En son SASA da başıma geldi Deutche deli gibi mal alıyordu fiyat bölünmeden önce 2.30- 40 arasıydı bir kaç kez %10 kazandım diye sevinmiştim ama acaba bunlar bıyıklı mı bıyıksız mı ne yapsınlar bu SASA yı falan derken geçen senenin benim için en büyük pişmanlığı oldu. ASELS da 9.40 dan almıştım Yabancı alıyor da karlılığı o kadar yok diye düşünüp 10 TL den sattım bu da 2. pişmanlığım...
Aslında sanırım uzun vade bakmak en doğrusu günlük bakınca gerçekten anlık pisikolojik dalgalanma ile yanlış karar vermek mümkün oluyor.
Benim dikkatimi çekti bu Yabancı takası / BJK Kongre Üyesiyim aynı zamanda o nedenle de hep gözümün önünde . Odamda ilk halka arzdan 1 LOT Fiziki (eskiden alabilyordunuz talep etmeniz halinde ) BJK Hissesi odamın duvarında çerçeveli olarak durmaktadır.
Size netice itibari ile katılıyorum sadece takas ile karar vermek yanlış olur. Bu paylaşımda da bilgi içindi. Ama Deutche 1.2 milyon lot 4.24 den son iki ayda almış ve taşıyorsa ben kendim de elimdeki hissemi 4.15 den vermem ister bıyıklı olsun isterse de bıyıksız.. (yani benim için en azından TUT demek bu)
Saygılar...