Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans 23,75, 0 stopaj, 1 yıl vade diye sayıklıyorum uykumda:) O gecti ustad 23.25 oldu vakif Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman O gecti ustad 23.25 oldu vakif Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Ustad korkutuyorsun Kosede saklanip cikanlar gibi kaybolup geliyorsunuz
Alıntı: Originally Posted by Batman O gecti ustad 23.25 oldu vakif Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi E bende o yüzden sayıklıyorum işte:) Yoksa şimdi hesap cüzdanına bakıyor olurdum.
Alıntı: Originally Posted by myfinans E bende o yüzden sayıklıyorum işte:) Yoksa şimdi hesap cüzdanına bakıyor olurdum. Ustad aslinda bize ne lazim 3 aylik stopaj indirimi...😃😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad aslinda bize ne lazim 3 aylik stopaj indirimi... Yapmazlar artık
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yapmazlar artık Dolarin son 1 saatlik hareketine bakilirsa dis gucler yine basladi😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Dolarin son 1 saatlik hareketine bakilirsa dis gucler yine basladi Dolar dünyada vefat etti, gömün gitsin.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Dolar dünyada vefat etti, gömün gitsin.:) Ustad cok karamsarsiniz 😃😃😃