Benim tahminim sizinkine göre 1 ay gecikmeli olacağı. Ama herhalde Mart ayında ödeme için para olmadığında herkes mutabık.
Printable View
her sekilde mart 24 den once zaten dağıtılmaz kanun geregi
zaten gk sonrası nisan hemen , kar nisanda dağıtılir başı sonu 1 veya 2 taksit kabul edilebilir süreçler.Sirket isterse kardeşim ben yuzde 75 ini tahhut ettim bunu dağıtacagim dese kimse gik çıkarmaz buna rağmen yuzde 90 üzeri kar dağıtıyor , şimdi zamanını beğenmeyenler burun kiviranlar var ayıptır.
evet aslında kendimizi şanslı bulmalıyız pagyo ortagı oldugumuz için...koskoca bist de adam akıllı temettü ödeyen bir akmerkez var bir de akiş...sonucta 1 ay eksik yada fazla temettümüz ödenecektir...sabretmeye devam...düşüşler alım fırsatıdır bence artık...
Unuttuğunuz yggyo var birde...Yatırım yapmak için para biriktiriyor..205 m nakit var sene sonu itibarı ile 110 m dağıtıcak
satın alma için pagyo düşünmezler zannedersem
yatırım tavsiyeside değildir
Bence , geç verse daha iyi. Çünkü temettü beklentisi hisseyi canlı tutar. Temettüyü verince beklenti bittiğinden aşağıya salabilir. Oysa , geç verirse tam aşağıya salacağı sıra , ortaklık konusunda bir takım haberler gelmeye başlayabilir.. Hisse yeniden yükselişe geçer.Böylece sürekli bir yükseliş trendinde hareket edebilir.
ankamall in ve otelin sahibi yeni gimat gyo 0.74 pd/dd çarpanı ile islem görüyor buna gore panora gyo nun olması gereke n değerde aynı çarpanlarla 7.70 tl lerde .hemde yeni gimat imtiyazlı hisseler var patronda .
borsada panora gyo olmasi gerken yerden cok uzakta
tamamı halka açık o şirketin ..genel müdürü A hissesi olanların oy birliği sağlıyor sanırsam .birden fazla A hissen bile olsa 1 oy hakkın oluyor . piyasa fiyatlamış dışarıdan bilmediğimiz şeyler olabilir birebir karşılsştırmak zor..Halen bir otel daha yapabilecek inşaat alanı mevcut..pagyo daha iskontolu olabilir..yggyo da herkes patron