Bu nedir yahu vergiye sunulan beyanname berbattı bilanço çok iyi böyle bir şeye nasıl izin veriliyor inanılmaz! Beyannamede satışlar 560 milyon gözüküyor burada 2 katı neredeyse! Neyse hayırlı olsun size.
Printable View
Bu nedir yahu vergiye sunulan beyanname berbattı bilanço çok iyi böyle bir şeye nasıl izin veriliyor inanılmaz! Beyannamede satışlar 560 milyon gözüküyor burada 2 katı neredeyse! Neyse hayırlı olsun size.
En az 3 tavan bekliyorum
Ama bu aralar ben ne beklesem olmuyor
Vergi dairesi bilançosu ile moral bozup satanlara yazık degilmi? Ben bir yazidada yazdım daha önce.Spk bu işe bir çözüm bulmalı.Madem Borsada geçerli olan Spk.bilancosu bu bilancoyu kap ta niye aciklatiyorsun.Sana gondersin sende SPK.aciklanana kadar açıklama.yazik çok yazık.Bilgiye ulaşanlar prim veriliyor.
Yine şirketi iyi incelemeyenler gözden kaçırdılar bilançoyu.Bağıra bağıra geliyorum diyor.defalarca anlatmaya çalıştım.Sayın filozof kardeşim egendede aynı şeyleri söylüyordum.Ben demiştim demek hoşuma gitmiyor.Ancak daha aşağılardan toplamak hevesiyle yeterli miktar toplayamamıştım.