Tarih görünmüyor ama hala featured yazı olarak görünüyorsa çok eski olacağını sanmam..
Printable View
Teşekkür ederim sayın Umut. Sistem hesap silmeye izin vermemişti..Buradan uzakta iken biraz Netaş çalıştım, bilançolar, eski haberler, son senenin hemen bütün forum yazıları,vs....sizin oradaki yazılarınızı/çizimlerinizi de okudum..her yerde faydalı olmaya çalışıyorsunuz..
yeni bir ropartaj gibi zaten ,şirketlerin digitalleşmesi ve siber güvenliğin çok önemli hatta zorunlu hale geleceğini Orhan Yıldırımın söylemesi çok önemli...
Sn.Usta sizi gormek guzel.tekrar hosgelmissiniz.
Mizrak cuvala sigmiyor dendiginde 17 den 8 gormustuk :) buda boyle bir animdir :)
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
otomasyon it dunyasinin son birkac yildir populer konusu ve muhtemelen onumuzdeki uzun yillar da oyle olacak. ve inanilmaz bir yatirim var sirketler acisindan. kucuk buyuk demeden. sirketler zaten siradan ve surekli olan islerin system/network adminleri tarafindan yapilmasini pek istemiyor. cunku pek cok insan faktoru oluyor boyle durumlarda. adam o an dalgin oluyor, silmemesi gereken bir seyi siliyor gibi. otomasyonla ile hem bunlarin onune gecip insan faktorunu iceren hatalar kaldirilmaya calisiliyor, hem de bir adamin gunlerce ugrasacagi basit seyleri birkac saatte yapabilecek cozumler uretilmek isteniyor. yalniz burada kritik bir nokta var, sizin yapacaginiz otomasyon da yine sistemlere baglanmak icin bir username/password isteyecek. iste bu durumlarda da bu sefer otomasyon yapacak programin/kodun da guvenligini dusunmeniz gerekiyor. kron anlasilan ayni anda hem otomasyonu hem de bu guvenligi cozecek bir urun gelistirmis. bu kron'un single connect urunune entegre calisabiliyorsa, ki calismamasi icin sebep yok, one tasir diye dusunuyorum. cunku takip edebildigim kadariyla kronun yurtdisi menseli rakipler cyberark ve centrify da system adminlerinin islerini otomatize edecek bir yapi bulunmuyor.
duzeltme: cyberark'in boyle bir cozumu varmis, ancak centrify icin bir cozum goremedim.