başlangıç bu olabilirmi??? acaba başladıkmı???
üç soru işareti kodum dikkatli ve müteyakız olalım, alıntılar sizler için,
ya şimdi kuzu kuzu, yada 21 şubattan itibaren 21 marta kadar tam 5 hafta güm güm güm
Printable View
başlangıç bu olabilirmi??? acaba başladıkmı???
üç soru işareti kodum dikkatli ve müteyakız olalım, alıntılar sizler için,
ya şimdi kuzu kuzu, yada 21 şubattan itibaren 21 marta kadar tam 5 hafta güm güm güm
malum biz zamanda sp 500 den gidiyoruz,
60 hafta bütününde iki şey gerçekledik, bakz bu topik ve xxx lı topik indregandi argumanları,..
1.c>1813.9
2.18 ekimden itaberen agresif tezimiz USDTRY için c>12 yaptı,...
bunlar
bunları gerçekledik ancak borsada gıbraşmalar var, badem_süper nato kapışmaları,
siyasette akoğlan-baydın tayfası,
rahat durmuyorlar, bildiğimiz bir borsa değil de bir inatlaşma daha çok,..mütemadiyen böyle,...
bunlar için bir ilahi adalet sunumu gerekiyor, gloabal reset tarzında,...sanmam abede yenilene kadar borsasını yukarıya gazlayacaktır, ama en azından bir realize,
malum whats gurupları falan filan alaylarına tümenlerine
panic on the way tarzında yada küskü
zamanı bekleyeceğiz, yazdıklarımızı,
''ya ya da'' tarzında
ya: 18 ekimden itibaren 17 hafta ki içindeyiz, devam ediyoruz, bu realize acaba ??? o mu ?
yada: 21 şubattan itibaren 5 hafta, 18 ekime direndiler mesal ama 21 şubattan itibaren 5 hafta, çok agresif güm, gümgüm, güm tarzında,
benimki malum farenin kulağı kemirmesi gibi,
yazıyorum ama kimse fark etmiyor,...
şimdi bu kısa özet sonrası diğer enstantaneler
https://i.hizliresim.com/afv2svy.png
bunda nihatetinde bir kırmızı geldi, yeşil gelene kadar kırmızı devam
18 ekimden başlayan 17 hafta sp 500 e çakarsa 21 subattan itibaren USDTRY de de 5 hafta realize beklerim,
bkz sayfa 74
or
18 ekimden itibaren 17 haftaya sp 500 direnirse 21 şubattan itibaren sp 500 e çakarım,..
kısaca, herkesin anlayacağı dilden
alıntılarda ne olamadı borsa tarafı, niye olmadı badem biden inatlaşması yüzünden,
sırada kim war borsa,