sağol sevgili kardeşim.800 lot daha overall um arttı bugün.Bunlarla yatırımcı mantığıyla değil vurkaç la ilerleyeceğiz.3-5 kademe gerekirse yukardan da alırım birgün patlatırsa yukarıya.
.
Syg
Printable View
Onun bunun çocuğu façan yemedi nasıl döndün değil mi?Geleceksin babanın beklediği yere.......
Münasip yerlerinde sakladığın dolarlar 3 ayda %10 daha arttı güççük turgut.Söke söke alacağız hakkımız olanı.Mayıs sonu haziran başı olmazsa ekim-kasım 2022 bir yere gitmeye niyetimiz yok.
Bir bilenin dediği gibi maaşı şerefinden daha yüksek olan ne kadar aracı kurum varsa hepsinde çöreklenmiş bunlar.Göreceksiniz dana nızın hörekesini..
3.07ye kadar basacaklar gibi gözüküyor. Tavsiye değildir.
Orayı çoğu kişi bekliyor. Bilanço sonrası düşüşten sonra da orası gelir denmişti, galiba 3.14’ten döndürdüler. (Altta grafik var.) Bence oraya gelmeden döndürmeleri en yüksek ihtimal. İkinci ihtimal ise oraya kadar düşürüp orada bekleyenlere malı teslim edip daha da basmak (Kabus senaryosu). Sizin dediğiniz bence üçüncü sırada gibi. Ama belli de olmaz. Kişisel görüşümdür asla YTD.
https://twitter.com/yakupekenoglu/st...QgAPYtHiVFmSoQ
Yatırım fonlarının satışı durmadan bir halt olmaz bundan. Onları takip etmek lazım..yani kaç oldu bilmiyorum yatırım fonları çıkarıp çıkarıp aşağı basiyor. Hisse de istediği gibi at koşturuyorlar. Karşılarında kimse yok. Gerçi birlikte hareket ediyorlardır diye düşünüyorum. Bencede sayın meteor 78 in dedigi gibi ya buralardan dönecek. Ya da daha aşağılari... İlla ki bir bahane bulurlar.gidip de destekten milleti mallandirmazlar.
Doğan holding den Karel yatırımın dan sonra gsd holding e yatırım yapmasını bekliyorum... İki tane ........ ........ Güçleri birleştirdi mi. Bu milletin .......... ........