5 000 ni sallama söyledim 4 bin küsür
Printable View
5 000 ni sallama söyledim 4 bin küsür
Yalnız şu 5168 ada 11 parsel bizimmiydi değilmiydi tam emin değilim başkasının malını sahiplenmiyek
doğrudur öyledir yalnız bilmeyenler yanlış anlayabiliyor...alınan yer 116 dönüm..şimdiki kullandığımız yerimiz 110 dönüm mü ?? ben krokiye ilk baktığımda yeni alınan yerin şimdiki yerimizin 4 katı büyük olarak gördüm..:kahkah:
şirket sürekli inşaatlarla yatırımlarla uğraşıyor...arzdan yüklü nakit gelince bol bol yatırımını yapıyor....işte arzın avantajları budur dostlar...başka şirketler bu tür bir yatırımı yapabilmek için belki de yıllık %40-50 faiz giderine katlanmak zorunda kalıyorken ve bu yüzden de yatırımdan vazgeçiyorken arz olanlar rahatlıkla yatırımlarını yapıp ,borçlarını da kapatabiliyorlar...böylece rakiplerinin bir kaç adım önüne geçiyorlar...
geçmişte halka arz şirketler için milattır diyordum...arzdan önce (AÖ) ve arzdan sonra (AS)...bunun nedeni işte buydu...
Ana bina olan yer 44 bin tam arkadaki yer 19 bin sağdaki 5168/11 olan yer 55 bin yeni yer 116 bin ben o 55 binlik yer tam olarak bizim mi değil mi bilmiyorum üstünde ges var şu anda yeni yapılmış sayılır patron almış ges i döşenmiş geçmiş diye düşündüm bilmiyorum şirkete mail atılıp öğrenilir
Boş verr alınan arsa her şeye yetiyor zaten istediği üretimi burada yapar
günaydın herkese bol kazançlar eşleşme hoş değil :)
hayırlı olsun yeni fabrika hangi üretimin kapasitesini artıracaklar galiba? üretim gamı çok olunca :)