Marj hergün daha fazla olmaya başladı.
Günün tepesi 10093
Günün dibi 9806
Marj hergün daha fazla olmaya başladı.
Günün tepesi 10093
Günün dibi 9806
Günaydın cemaat bol kazanclar
Koy verin rahvan gitsin...
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okuttum malları. Şimdi Bozkurt reisim hünkârım in çeton için pazarlık yapıyorum. Pala cetonu ormanlık alanda verecem dedi. Allem piknik yapacak Bozkurt reisim hünkârım ile.
Ne aldın ne sattın Ayasofya abi, sende denüşük şekilde işlem yapiyin, bende daha siftah yok. Herif yataya sardı, eccük asansör neyim yabsa, kuruduk burda işlemsizlikten :)
Görende hergün makinaya cetun attığımı sanır, yok ya üüüle bişii, vurup kaçıyorum, kaçamadığım cetun makinada kalıyo :he:
3 dene lönküm var, sanki 90bin lönkün hepisi benim
Hakkaten bugün niye düşmüy bu endekis
Zopa yok mu zopa
Aloooo palabey hadi bizi zopala :party:
Yahudi'nin birisi Kayserili tüccarların namını duymuş. Kendisi de çok zengin başarılı bir tüccar. Gideyim şunlara baktım. Gitmiş Kayseri ye esnafla sohbet etmiş. Kayserili esnaf demiş ki bak şu adam çok tehlikeli uzak dur. Yahudi tüccar dayanamamış gitmiş tehlikeli Kayserilinin yanına. Hayırdır ne alır satarsın demiş. O da her şeyi alır satarım. Mesela senin dişleri alabilirim. Yahudi demiş bana lazım. Kayserili öldükten sonra benim olacak ölünceye kadar senin ağzında duracak. Yahudi tüccar meşhur tehlikeli dedikleri adam da çok safmış. Öldükten sonra dişler benim işime yaramaz. Kabul etmiş Kayseri'linin teklifini dişleri 10 altına satmış. Bir kaç gün sonra Kayserili yanında 3-5 kişi Yahudi tüccarin yanjna gelmiş. Dişlere müşteri var aç ağzını demiş. Hani ölünceye kadar benimdi dişler bunlar ne. Demiş öldükten sonra alacaklar sen ağzını aç. Böyle böyle her gün gelmiş dişlere bakmışlar. Yahudi tüccar iyicene sıkılmış. Demiş ben vazgeçtim al paranı her gün mal gibi ağzımı açtırıp dişlerime baktiriyorsun. Kayseri tüccar yook olmaz şuan dişlerin 30 altını gördü. Yahudi baktı olmayacak 35 altın vermiş dişleri kurtarmaya.