https://twitter.com/MattWallace888/s...30269225287979
Linkte video var.Alıntı:
Matt Wallace
@MattWallace888
🚨 BREAKING NEWS: Multiple Buildings in New York City Burst Out in Flames 🚨
⚠️ WE ARE UNDER ATTACK ⚠️
Printable View
https://twitter.com/MattWallace888/s...30269225287979
Linkte video var.Alıntı:
Matt Wallace
@MattWallace888
🚨 BREAKING NEWS: Multiple Buildings in New York City Burst Out in Flames 🚨
⚠️ WE ARE UNDER ATTACK ⚠️
FETÖ örgüt üyelerinin League of Legends üzerinden iletişim kurdukları tespit edildi.
Doç. Dr. Muhammed Keskin
@kardiyobey
·
5s
İşte biz buna Anoreksiya Nervoza diyoruz.
Burada asıl problem beden algısındaki bozukluktur, kişi bunu kendi başına aşamaz ve psikiyatrik destek gerekir. Aksi halde ölümcül bir durumdur.
Ölüm ise genelde potasyum düşüklüğünden olur.
Dantes
@seyyarkursu
·
10s
35 yaş üstü kadın kontenjanıyla birisi 166 puanla Boğaziçi fizik kazanmış. Normalde 511'le kapatmış bu dönem. Ülke değil sirk.
https://resmim.net/cdn/2023/08/21/SQ26Vq.webp
Alıntı:
Mustafa Tanyeri
@TanyeriMustafa
Hafta sonu New York'ta bir homeopathic doktorun da olduğu bir grup olarak bir araya geldik. Çok değerli bilgiler aldım kendisinden. Özellikle immun sistemi sağlamlaştıracak ve karaciğer yağlanmasını ortadan kaldırıp, bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olacak bir gıda
Alıntı:
karışımı söyledi; onu notlarımdan hatasız şekilde yazıp buradan ileteceğim daha geç saatlerde. Ancak özellikle söylediği bir cümle var ki, çoğumuz bunun farkındayız ama bir kere daha kulaklara küpe olmalı:
"İlaçlar, hastalıkları kontrol etmek için hazırlanır; insanları
RibatAlıntı:
hastalıkların oluşum sebeplerinden kurtarmayı hedeflemez. İnsanları hastalıktan koruyan, iyileştiren doğru ve sağlıklı beslenmedir. Biyolojimiz, özel bir yazılıma sahiptir; eğer bu yazılıma doğru veri girerseniz doğru sonuç alırsınız. Yanlış verinin sonucu da Yanlış olur haliyle"
@astronot_kenan
·
1 sa
Karışımı yazsana Mustafa abi 😅
:))))))))))))))))))
Hemen herkes aynı seyi söyler. Ben Allah'tan korkmuyorum,nedense.Alıntı:
Şamil İgde
@chinxoy
·
11s
Muhabir: Sayın Başkan, korkuyor musunuz?
Cahar #Dudayev: Ben? Evet, Allah'tan korkuyorum. Ama dünyevi bir korkum yok. Temiz bir vicdan ve temiz bir üniforma ile Allah'ın huzuruna çıkmaya hazırlanıyorum.
Aralık 1994, #Çeçenistan
Dünyevi korkularim var.
Hastaneden, doktordan, trafikten. Elim ayagim yutmaz da altima yaparsam mesela en buyuk korkum.
İktir git. Ruh hastası, manyak.Alıntı:
PCMag
@PCMag
X will begin to have users verify their identity by having them submit a selfie alongside a government issued ID. The process requires users to consent to X storing their information for 30 days and sharing it with AU10TIX, an identity verification company based in Israel.
Evet acayip. Izmirlilerin vardir Usakli arkadasi. Istanbul'da hiç Usak'li gormedim.Alıntı:
abdullah naci
@abdullahnaci
·
11s
uşak, ilginç bir şehir gerçekten. hiçbir şekilde yolun düşmüyor. hiç kimsenin tayini çıkmıyor, hiç kimsenin işi olmuyor. hiçbir olayda ismi geçmiyor, hiçbir şekilde sesini duyurmuyor. hiç uşaklı arkadaşın, tanıdığın, dostun, düşmanın olmuyor. çok acayip.