BORSA SABIRSIZLARIN,SABIRLILARA PARA AKTARDIĞI MEKANİZMADIR.
Warren Buffett
Printable View
Nerden bakınca gözüküyor onu soruyorum. Niye böyle düşüncülere daldınız onu soruyorum. Hangi tekniğe hangi temele dayandırdınız onu soruyorum.
bedellide kayipsiz fon girisi saglamak istiyorlarsa kagidi az populer yapmalari gerekli. bu sekilde surekli dusus pek hos gozukmuyor.
sayfaya yeni spekler gelmiş...ne hoş açıklamalar
Hangimiz biliyorki patronun bu hissede yapacağı operasyonlar olamazmı 1)sermayeyi güçlendirip bir şatış süreci? 2) pazarlama şirketi ile birleşmesi? 3) bedelliden sonra bedelsiz? Olamazmı? Söylediklerim benim şahsi görüşüm olup asla AL-SAT Tavsiyesi olamaz herkesin kendi aklı var
niyetleri yatırımcının kazanmasından yana değil bence...kendi planlarını uyguluyorlar...çok hareketli işlemler olacağını düşünüyorum rüçhanlar kapandıktan sonra...
bedelliye katılmayan Rüçhan i satmak zorunda. Yoksa patrona bağış yapmış olursunuz. Tecrübe ile sabittir.bu kardesiniz yirmi yıl önce çarşı mağazasına böyle bir bağış yapmışti.simdi mağza adı Boyner oldu.gidip bir çöp alsak hırsız diye içeri atarlar.hatir gönülde bilmezler.
tık tak tık tak tık tak, yarına az kaldı
Onu bunu gectimde halka açıklığı iyi geçirmisler,,,yüzde Ellibeş olmuş.
Bir çin atasözünün dediği gibi, öküzün süt vaadine kananlar kısa sürede inek gibi sagildiklarini anlarlar
KAP: DERIM [ ] DERİMOD KONFEKSİYON AYAKKABI DERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Tasarruf Sahiplerine Satış Duyurusu
Şirketimizin 5.400.000 TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 21.600.000 TL bedelli artırılarak 27.000.000 TL'ye yükseltilmesine ilişkin yeni pay alma haklarının (rüçhan hakkı) kullandırılması işlemleri 08.10.2019 tarihinde tamamlanmıştır.
Ortaklarımızın yeni pay alma haklarını kullanma süresi içinde,
kullanılmayan yeni pay alma haklarına karşılık gelen payların toplam nominal değeri 32.792, 084 TL olup,
kalan paylar, 10 Ekim - 11 Ekim 2019 tarihleri arasında 2 iş günü süreyle Deniz Yatırım Menkul Değerler A.Ş. aracılığıyla,
Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada, 1 TL nominal değerli pay fiyatı yeni pay alma kullanım fiyatı olan 2 TL'den az olmamak üzere
(Bir payın nominal değeri 0.01 TL olup, beheri 0,01 TL nominal değerli 100 adet paya denk
gelen lotun nominal değeri 1,00 TL'dir)
Borsa İstanbul A.Ş. Birincil Piyasada oluşacak fiyattan satışa sunulacaktır.
Ekte yer alan halka arz esaslarını içeren Tasarruf Sahiplerine Satış
Duyurusuna; Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP)'ndan www.kap.org.tr, Şirketimizin www.derimod.com.tr ve halka arzda
satışa aracılık edecek Deniz Yatırım Menkul Değerler A.Ş.'nin (www.denizyatirim.com)
adreslerindeki internet sitelerinden de ulaşılması mümkündür".
Bu kadar yüklü bedelliye gidip (%400) ve 2 TL'den rüçhanları kullandırıp sadece 32.792 lot payın kullanılmamış olması çok başarılı bir bedelli artırımı denilebilir. Tahtadakilerin bundan haberi yok sanırım.
Demekki neymiş forum sitelerinde hisse takibi yapmak sakıncalıymis, önceki yorumcuların içinde sipek varmış ve hisse pazarlamus ,
Matriks'den alıntıdır:
Derim:
https://i.hizliresim.com/9Y7WDQ.png
Paraya doymuyor.
şimdi bir kaç tavan yapsa burada yazı yazmaya yetişilmez,kurt puslu havayı severmiş....
Şuan pasta atıcak arkadaş var mı acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede kimse yok ne guzel spek hisseyi cok sıkırak topluyor hedefim 6 tl seviyesi
Deras kac gundur nerden nereye cikti sen 4.74 kirmamakta israrlisin hadi bakalim
Desa da kalkti gitti sen sade bos hacim yap endeks asagiya dondugunde o kadar aldigin malin tursusunu kurarsin spek :))))
cıtıbank(yabancı) giriyor kağıda ,sanırım bir hayr var gibi gibi
4.70 den yazmistik :) sagol spek :) hedefime geldi kari aldik iyi kazanclar kalanlara :)
Bu hissede neler oluyor
Eskiden 20.30 kademe gittiğinde Buralar kalabalık uçacak kaçacak diyenler olurdu nereye gitti bunlar kimse yok ses seda yok
Grup değişikliğimiz hayırlı olsun.
Derimod ile guzel gunlerim oldu ..
Gercek ederinin uzerinde oldugunu dusundugum icin vedalastim
Cok sabrettik ama degdi.....kalanlara bol kazanclar dilerim..
nasil 372??? yazim hatasi mi sn garip?
acemişahın bu kaçıncı sattım yal*****,kendi çıkarı için yapmayacağı şey yok,sürekli milleti ters köşeye yatırıp kendini sıyırmak,şimdi adel de 16 tl lik hisseye 372 değer biçen ama bir senedir ayn fiyatta,atalarımızın güzel bir sözü var 'görürünen köy klavuz istemez diye' yazılarını okursanız anlarsınız,ama ben derim dekini ucuza satmışım sadece seyrediyorum,96 yıllarında 5 den alıp 17 den de satmıştım o zaman 60 a kadar çıkmıştı,bendeki şansızlık mı yoksa göz göre göre kaçırmak mı adını siz koyun..herkese hayırlı kazançlar...
üç siyah karga ayı
Endeks iyi ama derim bu aralar düşüşte hayırdır