Ard arda anlamsiz tavanlarin ardindan bugun de taban ..
Sent from my iPhone using hisse.net
Printable View
Ard arda anlamsiz tavanlarin ardindan bugun de taban ..
Ne bürüt takas ne de tek fiyat cezası verilmemesi büyük şans.teğet geçti[emoji56]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzerinde cift yonlu islem miktari yakin olan hisselerde bu tedbirler genellikle uygulanmaz
Ustune ustluk 20% lik tavan/taban rasyosunun 10% a cekilmis olmasi da yine bu onlemleri geciktirici etkenlerden
Bu tip islem hacmini asiri kisitlayici ve baskilayici maddeleri surekli gundemde tutmak borsanin devamliligina zarar veriyor zaten
Tspor ...gsray korona bulaşti...artik karantina 14.gunmu olur 14 ay mi olur ..yada 14 senemi olur gorecez...
Bugün inşallah artıda kapatır. Ytd
Yukarı aşaya zıplayıp duruyor bi türlü boşaltamadı galiba[emoji848]
Tahtada büyük kapışma var. Bir grup çekilirken yenisi mi geldi? Veya spek mi değişti?
Sesimi duyan varmı.. :)
Nedir bu sportiflerin güzelliği. Ustalardan bir yorum yokmu..
Yayıncı kuruluş Türkiye Futbol Federasyonu'na mart ayı ödemelerini yapmayacağını duyurdu- Dünya
Digiturk yaşanan gelişmeler nedeniyle maçların oynanmadığını belirterek, maçlar başlayıncaya kadar ödeme yapılmayacağını belirtti. Sezon sonuna kadar yayıncı kuruluşun toplam 600 milyon liralık bir ödeme yapacağı öğrenildi. Ancak bu rakamın maçlar başladığı tarihten itibaren ödeneceği dile getirildi.
Yayıncı kuruluşun bu kararı alırken Avrupa'daki örnekleri de dikkate aldığı ve İngiltere, Fransa ile Belçika gibi ülkelerde de ödemelerin yapılmadığı öğrenildi.
Yayıncı kuruluşun bireysel kullanıcılardan 2 ay ödeme almayacağı belirtilirken restoran, kafe ve kıraathaneler ile ilgili de bayilerle görüşmeler yaptığı öğrenildi.
Yayıncı kuruluşun bu kararının ardından kulüpler de futbolculara yapacağı tüm ödemeleri durdurdu. Nisan ayında Süper Lig takımlarının futbolcu teknik heyet giderlerini ödememesi planlanıyor.
Enteresan kararlar alınıyor.
Hadi dökülen döküllsün. Biz yolumuza devam edelim.ytd
61 kere öpsünler seni spek efendi anladın sen ! [emoji2959]
Eski yorumumu okuduysan anlaman lazımdı, taze spek ne kadar zengin ve iştahı demiştim, çok zengin ve iştahlıo çıktı spek hayırlı olsun, şu an tspor un üzerine atom bombası düşşe tspor gene tavan olur, çünkü para oyunu bozar, borsa kumarhane, verin bana parayı 1 tl bile etmeyecek tsporu 1 lotunu 500 tl yapayım, olay bu, spek ne kadar zengin ve iştahı, spek çok zengin ve iştahlı çıktı....
4 e kafa atarsa tavan [emoji6]
Gayet mantıklı.Uefa da ne yapalım diye kara kara düşünüyor.
https://www.haberturk.com/ligler-ne-...2632469-spor/5
Borsada da ligde de şampiyonluğu hakediyor.
Kapanışa doğru o bize kafa atacak gölü kendi kalemizde göreceğiz çok tehlikeli ataklar yapıyor riski çok bu saatden sonra ytd
Maliyeti yüksek olan zaten bir şekilde ya elinde tuttu yada lanet olsun dedi çıktı.Bu satten sonra Gelecek le ilgili düşünüp karar vermek lazım.
Noldu 4.77 tabana 3.67 ytd
Bilanço ne zaman gelecek acaba,,,bjk nin geldi.
Böyle hisselerde kimseye tavsiye verilmez. Kimsenin ahını almamalıyız. 5 defa taban da , tavan da yapar. Az para ile girmek lazım. Ben 0.80 iken al butonuna basamadım çünkü grafik 0.60 diyordu. Sonra da güvenemedim. 0.80 den alsam mutlaka beni 2 lerde dökerdi. Şimdi ise tahminim yapabilirse 6 ya gider. 4 e çekilir. Fincan kulp yapıp daha da çıkar. Olmazsa zaten 0.80 bile olur. Korona hızla artıyor. Şelale gibi düşebilir de. Böyle kağıtlarda sakın kimseye güvenmeyin. Asla ytd.
İlk turda ben de güvenip alamamıştım,,kaçırdık,,ama bu sefer 2 küsürlerden yakaladık bakalım.
ya herro ya merro,,iz süren stopu takip ederek,sonuna kadar devam,,,,,,, hayırlısı artık.
Bürüt takas cezası mı bekleniyor[emoji848]bence gelseydi şimdiye gelirdi.hergün bir hisseye bürüt takas cezası gelirken hatta bazılarına tek fiyat bazılarına da internet yasağı bile geldi, Ts ye gelmedi .ilahi bir güç bizi korudu.herhalde daha da gelmez[emoji847]
Şu saatler iyi saatler bugün cuma haftanın son günü korkuyorum kapanışta taban yeriz diye 4.41 den zararına verdim kalanlara hayırlı olsun ytd
Bayern Münih antremanlara baslamis en geç 1.5 2 aya kadar ligin startını veriyorlar ..
Eee bizim başımız kel mi nerde kalmistik spek efendi gooo goo go [emoji1787]
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya satıcılı başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini -621, ortalama tahmin ise -717 oldu.
Foreks'in 37 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +236 puan olurken, en düşük beklenti -2670 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 37 analistin 3'ü pozitif, 34'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, Cuma gününü 636,53 puan artışla 96470,97
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(13/04/2020 - 09:16:51)
Yere vurmak için önce havalanıyor ki ky anlamasın mali sırtına yükleyim derdinde ytd