Hukuksuz karara ne gerekçe yazılır ki giren girdi Bayram arifesi allah belanızı versin
Printable View
Hukuksuz karara ne gerekçe yazılır ki giren girdi Bayram arifesi allah belanızı versin
Yarın taban 112 yanlismiyim
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iyi akşamlar arkadaşlar maliyetim düşük ben orta vade bekleyeceğim yeni bir sayfa açtık ne diyelim bir beklenti daha bitti orta vade hak ettiği yerlere gelir diye bekliyorum...
Hakkınızın peşini bırakmayın, birlik olun, bir iletişim yolu ayarlayın ve acilen harekete geçin...
Demir tavında dövülür..
Katılıyorum alışkınım beklemeye
mahkeme de spk'ya gerekçe soracaktır. zaman kazanmak için bir yandan da spk'ya alınan kararın tebliğin hangi maddesine göre, hangi gerekçeyle alındığını sormakta fayda var.
Şimdi bu kağıtta büyük yatırımcılar yok mu onları mahkemeye veremiyorummu Yatırım fonları vesayre.
Geçmiş olsun.Moralim bozuldu.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eeeyy spk! Haklının değil mazlumun değil guclunun yanında olduğunu bu kadar da belli etme!
Biz aptalmiyiz alnimizda keriz yazmıyor benim.
Verdiginiz bu hukuksuz karardan dolayı ettiğim ve edeceğim tüm zararlarım burnunuzdan fitil fitil çıksın.
Sözüm ona Yerli ve milli tüpçü, garibanin üç kuruş parasını cebine indirince zengin mi olacak sandın.bana mı sordun doğan medyayı alırken.
Bana sormadın kesin ama aklına karpuz kabuğunu kimin düşürdüğünü de herkes biliyor.
Bu dünya abine kalmadı da sana mı kalcak.
Ytd.
Demirören aldığı fiyatın altında işlem görmesine izin verir mi bizim zaten onun malının yanında nokta malımız var.
Maliyet 1.39 tam bir yıldır hissederim.yarin isterse taban olsun satıp kurtulacam bu kan emicilerden.
Bir sürü ekrana bakmamak lazım
Emeklilik ve yatırım fonlarının şimdi neden satıp çıktıkları anlaşıldı...Kararı biliyorlarmış demekki...Yani öpülen yine ky oldu...Yazık çok yazık...
DGZTE - Demirören Gazetecilik tavan yarın hurgaz ın çok düşeceğini sanmıyorum patronun maliyet belli büyük çanak tamamlana kadar burdayım haydi iyi akşamlar.... YTD.....
Arkadaşlar geçmiş olsun. Boyle bir durumu tahmin edip yarısını satıp dgzte ye geçmiştim. Şükur orada edeceğim kâr buradaki zararımı fazlasıyla karşılar ama kalan hurgz larım için hukuk mücadelesine varım.
Zaman kaybetmeden bir arkadaşımızın öncülüğünde toplanıp dava sürecini başlatalım.
Öncelikle bu işlerden anlayan iyi bir avukat tanıdığı olan var mı.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoda geldikten sonra herkeste bir rahatlama olmuştu hatırlarsanız bazılarımız kemerlerini bağlamış rokete hazirlanmusti.lakin hisse istenen hareketi yapmıyordu.
İstenen diyorum çünkü herkes muafiyetin reddedileceginden emindi.
Bilanco güzel e muafiyet te red olacak e hala niye roket olmuyor diyoduk.
Meğer mevzu düşündüğümüz gibi değilmiş.
Mevzu milli ve yerliyi koruma kollamaymis.ah ulan ahh
İşte bu da çok bilmiş arkadaşlara nasihat olsun. Yok kanun yok SPK hakkımızı korur masalları. Bu adamlarin hak hukukla işi yok işte. Sen hakkını helal etsen ne etmesen ne? Dava illaki acilir da kaç sene sürecek ? Sakin davranmak lazım yine de .ytd.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. STRATEJİ foruma katkınız büyük oldu, yalnız bu son mesajlarınızla nerde yaşadığınızı unuttuğunuz izlenimi verdiniz. Bakın nasıl yandaşa yol veriliyor görün.
Sıklıkla beyan ettik fikirlerimizi, mahkemeye hazır olalım dedik. Madalyonun öbür yüzüde var dedik.
Kötü niyetli kimmiş görün.Şimdi mahkeme sürecini konuşalım.
dgzetedekiler seviniyor ,hurriyetdekiler üzüluyor.Bende uzulen taraftayım.
Mahkeme sürecini hemen başlatalım.
Ben Kırklareli-İstanbul yapan biriyim. Bu süreci İstanbuldan mı yürütelim Ankaradan mı önce ona bir karar verelim.
Sanırım bu konuda bilgili Avukatlar daha çok Ankarada, Ticaret hukuku alanına giriyor. Ankaradan kimler var arkadaşlar.
:kahkah::kahkah::kahkah:
http://www.avukatguney.com/index.php...e-borsa-hukuku
http://www.akdogan-uslas.av.tr/#about
bunlarda İstanbuldan mesela.
Senle dalaşanlar sattı gitti çağrı fiyatından ben zaten vermeyecektir.
Bunuda her zaman söyledim bedava hurgz ins ilerleyen yıllarda kâr açıklar ve yatırımcısının yüzünü güldürür.
arkadaşlar öncelikle spk.ya itiraz edin ve gerekçesini yazılı olarak talep edin sonra ankara idare mahkemesine yurutmenin durdurulması talep ederek dava açmak gerekir diye düşünüyorum.çünkü bu idari bir işlem olup iptal davasını spk.ankarada olduğu için ankarada idare mahkemesine dava açın aslında bu iş için avukata gerek te yok içnizde deneyimli olan birisi de açabilir
ama sadece kendisini bağlar dava dosya üzerinde devam edeceğinden duruşma falan çok nadir olur ama
birleşerek avukat aracılığı ile yaparsanız maliyetiniz azalır.
ben olayın siyasi olacağı nedeniyle kredili olduğum için satmak zorunda kaldım.zaten gerekçede yazmamışlar neyi yazacaklardı ki
resmen hukuk katledilmiştir.
sizler adına üzgünüm
Arkadaşlar oldu bittiye izin vermeyelim, benim kardeşim avukat olmazsa tek başıma gireceğim bu işe. Hakkınızı arayın.
kervansarayda muafiyet ret edilmişti ve şirket spk.yı dava etmiş ve dava ankara bölge idare mahkemesinde açılmıştı.
dava halen devam ediyor süreç çok uzuyor
ben bu davada müdahil olduğum için süreci biliyorum bilginize sunmak istedim
Öncelikle bu haksız taraflı hukuk dışı kararı alanlar, bu haksızlığın içinde kim varsa,muafiyet talebinde bulunan ve biz ky. mağdur edenleri Allah bildiği gibi yapsın amin...
Bence buna rağmen yinede bunların bu ucuz pis hilelerine gelmeyip hisseden istediğimiz karı yapmadan ayrılmayalım ki belkide istenen budur bıktırıp usandırmak, şimdilik şahsi fikrim ben bekleyeceğim yeni yıla kadar dilerim hepimiz kazanırız Allah yardımcımız olsun ...
Şimdi şunu diyeceğim . 16.5.2018 de devir olduğunda , demirörenin parası çıkışmadı . 1 haziran 2018 de ödenmek üzere 61 milyon dolarlık senet verdi. ( bunu daha önce yazmıştım.) Hürriyetin içindeki 41.7 milyon doları , satıştan sonra ana şirkete aktararak 1 haziran 2018 de doğana ödedi.Yani demirörende para yoook . Yukarıda da belirttim , gırtlağına kadar borç var . O adını hatırlayamadığım şirketi ( isteseydim int .bulurdum) mahkemelik olunca bu işin ne kadar sürede sonuçlanacağına örnek olarak verdim . Ama siz söylenilenleri , benim vermeye çalıştığım mesaj şeklinde değil de farklı anlamışsınız .Şimdi Mahkeme diyen arkadaşlara bilgi notu : İdare mahkemesi en az bir yıl sürer ( belki iki yıl). Sonuç sizin lehinize çıkarsa SPK istinaf mahkemesine götürür, bir yılda en az orada beklersiniz . İstinaftan da lehinize çıktı . Bildiğim kadarıyla SPK nın Danıştaya götürme hakkı da var. Nereden baksan üç yıl .Kim öle kim kala .
yarın dıp yermıyız?
Anlaşıldı zoru gören kaçıyor, süreç tabii ki uzun. Böyle mahkeme kazanmışlığım var bir ilin Valiliğine karşı. Paranızı faiziyle aldığınızda sürece değiyor. Neyse herkes hakettiğini yaşar. Daha da burda mahkeme lafını açmam. Hakkını aramayan adam ha vardır ha yoktur.