Acikci olsa aciklarini kapasa rahat 2 kademede kapr acigi yapan tahta sahibi temerrude dussme yok olursa kendi dusmustur baskasi dusse yukarlardan aldirirdi
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Acikci olsa aciklarini kapasa rahat 2 kademede kapr acigi yapan tahta sahibi temerrude dussme yok olursa kendi dusmustur baskasi dusse yukarlardan aldirirdi
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki gündür satıcı TEB yatırım. Bu Aydın emminin malı değil mi?
İstemiyor demek ki spekler'in yukarı sürmesini...
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdal bey, bir yıl oldu sanırım, MİPAZ dan uzaktım, imar beklentimi karşılamadığı ve değerlemeler çöp fiyatıyla yapıldığı için...
Ancak 19 Nisan Mahkeme kararı yeni bir yol açtı, 15 Temmuz Hande Fırat olayı gibi...
Hem davaların lehe sonuçlanmaya başlaması bakımından, hem gerçek emsal değerlemeleri gündeme getirmesi bakımından...
Hayırlısı artık...Bazen sevineceğiz, bazen üzüleceğiz...
Daha önce yazdığım gibi, müthiş/gizli potansiyeli nedeniyle bir çok akıllı spekülatör girecek, çıkacak, yeniden yeniden alıp satacaktır...
Tekkeyi bekleyen çorbayı içecektir, düşüşlerin/yükselişlerin etinden, sütünden yararlanmayı da değerlendirmelidir, az çok...
Özellikle Olimpik Forum arkadaşımızı takip etmekte yarar var..Geçtğimiz dönemde de çok daha mantıklı, soğukkanlı idi...
Sağlıklı, huzurlu nice güzel bayramlar...
buralarda taban oluşturmaya çalışsa,seçimlere 16 gün kala bir atağa kalkabilir mi?
Hepsi 1.54 içinmiydi [emoji6]
Maliyet 1,55 [emoji6]
Haftalık ve özellikle aylık grafik umudum [emoji108]
Eyy spek...
Nedir bu stresin?
Ne bekliyoruz ?
İçinde bulunduğumuz ekonomik krizin kasıp kavurduğu inşaat sektörü can çekişirken bir tarafta devletin bir tarafında devleti temsil edenlerin karşısında olan kuş ailesinin kuş uçmaz kervan geçmez 2 hektarlık arazide devam eden nezaman biteceğininde belli olmadığı dava ve davalar zincirinde bukadar bilinmeyenler varken umutların istanbul seçimlerine bağlandığı bir ortamda ne bekliyoruz ? Tavan tavan gitmesini mi bekliyoruz ?
Betası 1.12
En azından endekse paralel
Yav arkadaş iheva altın mı buldu?
Mipaz'dan daha mı kıymetli varlıkları var?
Üç misli pirim...
Nibas'ı hiç düşünemiyorum bile..
Sıra sanada gelsin artık yeter da süründüğün.
Ada araştırma gurubunun,
9 bin kişiyle yapılan ve "Bugün İstanbul'da seçim olsa hangi adaya oy verirdiniz?" sorusunun katılımcılara yöneltildiği ankette, kararsızların dağıtılması sonucunda Binali Yıldırım yüzde 48,30 destek alırken, Ekrem İmamoğlu yüzde 50,64'lük oranla öne geçti.
Doğan grubu Mevcut hükümetle malum yer için malesef bir arpa boyu mesafe kat edemedi. Bazı arkadaşlar medya satışı ile bazı sorunların halledilebileceğini burada dile getirdiler. Bende şahsen öyle umuyordum. Medya satışı ile bu konuların bir ilişkisi olsaydı bu konu bukadar uzamazdı, mahkemeye sarkmazdı. Durum böyleyken ibb seçimi mipaz için önemli bir hal aldı.Millet ittifakının adayı imamoğlunun vaatleri arasında tapu ve imar sorunlarının çözümüde var. Hal böyle olunca yıllarca mahkeme kapılarında davaların görüleceği böyle sorunlu yerler için bir umut doğdu.Doğan ailesinin mevcut hükümetten çok kime daha yakın olduğu malumumuz.
Eğer imamoğlu seçilirse hisse için yeni bir hikaye başlayabilir. Bu durum hisseye pozitif olarak yansıyabilir düşüncesindeyim. Hernekadar anket sonuçlarına göre imamoğlu önde gözüksede bence buakşamki her iki liderin mülakatı da önemli, karasız seçmen üzerinde belirleyici olacak gibi duruyor. Şahsen ben buakşamki liderlerin performansına göre yarın hisseye bir miktar daha girmeyi düşünüyorum. Malum not indiriminden dolayıda bist in satıcılı olabileceğide düşünülürse uygun yerlerden maliyetlenilebilir. İnşAllah sonuç milletimiz için hayırlı olur.
İşlem hacmi ne böyle?
Aydın Doğan ın ve üst düzey yöneticilerinin boynuna dolanan DAVA, ZAMAN AŞIMI nedeniyle BİTTİ....
BİTTİ mi, BİTİRİLDİ Mİ?
Zaman aşımı ile bitirilmesine göz yumuldu, bence...
Daha önceki yazılarımda belirttiğim nedenler ile, (medyadan çıkma aşamasında konuşulmuş ve söz alınmış olma ihtimali),
Aydın Doğan ve dolayısı ile MİPAZ ın önündeki taşlar aşama aşama, tek tek ayıklanıyor....
19 Nisan daki Tazminat Davasından sonra bu ikinci lehte gelişme oldu...
İnşallah İMAR DAVASI sıradaki olur...
Pazılın parçaları tek tek yerleşiyor mu?...
Umudumu koruyorum...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
1.40 ustune atıp kalırsa 1.42-1.44 ve 1.56 test edebilir ytd
Beklenti yok,
Hikayesi yok,
Endeks'i taktığı yok
Teknik yön belirsiz..
Seçim belirsizliği Mipaz için de geçerli. Teknik her yöne sert gidebileceğini gösteriliyor. [emoji849]
Ekrem İmamoğlu önde,
Mipaz'a etkisi olur mu?
Dileğimiz, herşeyin güzel olması
Gerek söylemleri,gerek strateji hataları ile,şu bir gerçek ki,iktidarda metal yorgunluğu göze çarpıyor,İmamoğlu nun %54 gibi bir oy alması,olabilecek bir genel seçimdede güçlü olabileceği beklentisi ile hisseye olumlu yansıması güçlü ihtimal dahilinde gözükmektedir.
Yine olmadı
4 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle demişti.
"Valimiz olayı yargıya taşıma kararında. Valime sahip çıkmak zorundayım, onu yedirtmem.Hukuk içerisinde olacak olan bir şey. Benim orada 'yapamaz' dediğim bir şey yok. Yargı böyle bir şeyi verdiği takdirde, vermesi halinde bu düşer. Hele hele bir konu var ki o da şudur; biliyorsunuz özellikle bu tür yargı süreci içerisinde belli bir süreyi aşan ceza alması halinde bu düşecektir. O süreyi aşmazsa zaten göreve devam eder.Seçildikten sonra bu valinin özellikle savcılığa müracatıyla başlayacak olan bir süreçtir. Bu da bir defa görevi ihmal değil, kötüye kullanmaktır. Bu daha göreve gelmeden bu işi yapmak suretiyle o cezayı aldığı anda bir defa, benim bu kanaatimdir, yargı da bu kararı verirse, zaten onun belediye başkanlığı, nasıl benim düştüyse, onun da belediye başkanlığı düşer. Ben yaşadım çünkü. Ben yaşadığımı söylüyorum. Bana bu cezayı verdiler, ve şiir okuduğum için verdiler. Belediye başkanlığım 4 yıl 6 ay gibi bir süre geçmişti, düştü. Benden sonra seçim yapıldı Meclis'te. O seçimle başka bir arkadaşımız başkan seçildi, onunla süre tamamlandı."
Kaynak Yeniçağ
Bundan dolayı,hisse etkilenmiş olabilir.
Ne olacağı ile ilgili sürece bakılacaktır.
İş-c niye etkilenmez.
Beklenen haber var. Kanaatindeyim
O,endeks kağıdır,borsa çıkarsa çıkar,,borsa 2000 puana yakın artıda,bankalarda genel de öyle.
Mipaz,doğan kağıdı olup,özel nedenleri var.
Aydın emmi muhalefeti de kızdırdı.
Medyadan çekildi diye..
Gazel yaprağı gibi savruluyor
Bugün iyimserim.
Erdoğan'dan İmamoğlu'na: Gerçekçi projelerle gelirse AK Parti destekleyecektir.
İşte sıkıntı orada.
Hiçbir projesi yok..
Sadece her şey güzel olacak.[emoji848]
İşte bunlar Mipaz için nasıl bir beklenti olur.
Bizi ilgilendiren nokta bu.